Αποχώρηση «βόμβα» από το One: Θα επέστρεφε μετά από χρόνια στην τηλεόραση αλλά...

Ποια δημοσιογράφος δεν βρίσκεται στο κανάλι;

Αποχώρηση «βόμβα» από το One: Θα επέστρεφε μετά από χρόνια στην τηλεόραση αλλά...

Αποχώρηση «βόμβα» από το One Chanel, καθώς η παρουσιάστρια θα επέστρεφε μετά από χρόνια στην τηλεόραση αλλά τελικά δεν θα την δούμε.

Ο λόγος για την Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια είχε συμφωνήσει αρχικά με το One ωστόσο μετά την απόκτηση του Mega είχε συμφωνήσει για μια εκπομπή σε αυτό.

Ωστόσο τελικά όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η διοίκηση ανέφερε στην παρουσιάστρια πως δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους καθώς θέλουν διαφορετικό ύφος.

Μάλιστα έχουν κρατήσει μόνο τις παρουσιάστριες ειδήσεων, ενώ το κανάλι δεν θα βγει σύντομα στον αέρα.

Εντωμεταξύ στο Mega που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείτε ποια από τις παλιές σειρές δεν μπορεί να παίξει ξανά

Οριστικές εξελίξεις με το ONE Channel και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Οριστικά στο One Channel ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει η 6η τηλεοπτική άδεια μετά από απόφαση του ΕΣΡ.

Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση και ανακηρύχθηκε, κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχος άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΡ, μέσα στις επόμενες 15 μέρες η εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ» θα πρέπει να έχει καταβάλλει την πρώτη δόση που φτάνει τα 3.500.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ για το One

«Ανακηρύσσει, κατά πλειοψηφία, και κατά τα οριζόμενα στο σκεπτικό, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Κατά το άρθρο 13 παρ. 2 του Ν. 4339/2015 και το Σημείο 7.2. της Προκήρυξης 1/2019 του ΕΣΡ, η ανωτέρω οριστική δικαιούχος οφείλει να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσεως της αδείας της (ύψους 3.500.000 ευρώ) εντός δεκαπέντε ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Ανατρεπτικές αλλαγές στο κανάλι! Τι συνέβη;

Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποπληρωμής της πρώτης αυτής δόσεως, η οριστική δικαιούχος εκπίπτει αυτομάτως της αδείας και καταπίπτει ταυτοχρόνως η κατατεθείσα εγγυητική επιστολή συμμετοχής της στην προκηρυχθείσα αδειοδότηση. Κρίθηκε, αποφασίστηκε την 17η Σεπτεμβρίου 2019 και δημοσιεύτηκε αυθημερόν».

Πηγή: iefimerida.gr