8 Λέξεις: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Μιχαήλ συντετριμμένος στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα της κόρης του!

θα αυτοκτονήσει η Ηλιάνα;

8 Λέξεις: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Μιχαήλ συντετριμμένος στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα της κόρης του!

Ένα σούπερ αποκλειστικό μόλις «έσκασε» για την αγαπημένη σειρά «8 Λέξεις», του ΣΚΑΪ! Ο Μιχαήλ συντετριμμένος στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα της κόρης του!

H Ηλιάνα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση από την εξαφάνιση της μικρής Αριάδνης. Την ίδια στιγμή στο νησί καταφτάνει και ο Μιχαήλ, ο οποίος από τη μια γίνεται έξαλλος με την Ηλιάνα και τον Δημήτρη και από την άλλη καλείται να κάνει κάτι πολύ τραγικό. Να πάει για να αναγνωρίσει το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού, που μπορεί να είναι η κόρη του...

Η Ηλιάνα χάνει εντελώς την ψυχραιμία της, καθώς η Αριάδνη φαίνεται να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενώ ο Οδυσσέας καλεί την αστυνομία και ξεκινάνε οι έρευνες για την εύρεση του μικρού κοριτσιού. Στο μεταξύ ενημερώνεται και ο Δημήτρης για την εξαφάνιση και νιώθει υπεύθυνος, καθώς ο Μιχαήλ τον είχε ορίσει προστάτη της. Η έρευνα δεν σταματά και διεξάγεται από ξηρά, θάλασσα και αέρα, ενώ όλη η Κέρκυρα βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση. Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ πάει εσπευσμένα στην Κέρκυρα και μιλάει στην Ηλιάνα πιο σκληρά από ποτέ, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης τους: «Είσαι ανίκανη να λέγεσαι μάνα. Μια φορά πήρες το παιδί και το έχασες», την κατηγορεί. Λίγο αργότερα, ενώ ψάχνουν μαζί με τον Οδυσσέα στις ακτές τις Κέρκυρας, σε κάτι βράχια ο Μιχαήλ εντοπίζει το αρκουδάκι που της είχε κάνει δώρο: «Οδυσσέα», φωνάζει και τα πόδια του λυγίζουν: «Μην κάνεις έτσι, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα τη βρούμε», του δίνει κουράγιο ο αδελφός του. Η αγωνία όλων για την Αριάδνη έχει χτυπήσει κόκκινο και όσο περνάνε οι ώρες, οι ελπίδες για να τη βρουν εξαντλούνται και κανένας πια δεν ελπίζει πραγματικά… Ολοι κάνουν τα χειρότερα σενάρια.

Ο Μιχαήλ με τον Οδυσσέα ψάχνουν με ένα σκάφος στη θάλασσα: «Κάτι βλέπω εκεί», φωνάζει ο Οδυσσέας. «Πού;», ρωτάει ο Μιχαήλ. «Είναι κάτι σαν φιγούρα μέσα στο νερό», του λέει ο Οδυσσέας και το γεγονός ότι βρίσκουν στα βράχια το παιχνίδι που το παιδάκι κρατούσε μαζί του, δεν το θεωρούν και πολύ καλό σημάδι για την τύχη της μικρής Αριάδνης. Κι ενώ η Ηλιάνα βιώνει αυτόν τον μεγάλο πόνο σχεδόν απομονωμένη, ο Οδυσσέας βρίσκεται δίπλα στον Μιχαήλ συνεχώς και τα δύο αδέλφια έρχονται πιο κοντά από ποτέ, ενωμένα σ’ αυτή την τρομερά δύσκολη περίσταση. Ο Μιχαήλ, διαλυμένος ψυχολογικά, επιτίθεται για μια ακόμα φορά στην Ηλιάνα, την οποία θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του: «Ετσι και δεν βρεθεί η κόρη μου, θα σου βγάλω τα μάτια, θα σε λιώσω», την απειλεί. Το δράμα που ζουν όλοι κορυφώνεται όταν από την αστυνομία ειδοποιούν τον Μιχαήλ πως βρέθηκε το πτώμα ενός κοριτσιού σε ερημική θαλάσσια τοποθεσία της Κέρκυρας… Λίγο μετά ο Μιχαήλ τους ανακοινώνει: «Βρέθηκε στη θάλασσα το πτώμα ενός κοριτσιού στην ηλικία της Αριάδνης. Το βρήκαν κάπου κοντά στη Μυρτιώτισσα. Δεν το έχει αναζητήσει κανείς ακόμα. Η μόνη εξαφάνιση που έχει δηλωθεί είναι από εμάς. Πρέπει να πάμε για αναγνώριση», τους λέει.

Λίγο μετά ο Μιχαήλ καλείται να πάει για την αναγνώριση του κοριτσιού που εντόπισε η αστυνομία.

Ο Οδυσσέας και η Ναυσικά θα του συμπαρασταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η δύσκολη ώρα για τον Μιχαήλ φτάνει… και τότε θα ξεσπάσει όλο του τον θυμό και τον πόνο πάνω στην Ηλιάνα με βίαιο τρόπο.

Επίσης, διαβάστε κι ακόμη ένα αποκλειστικό για τις 8 Λέξεις με όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις που έρχονται με δολοφονία, αναπηρία και επιστροφή «βόμβα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΏ!