Η "Χάσκα" από το Καφέ της Χαράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τα πάντα για την πρώτη της συνάντηση με τον "Πόπωτα"!

Spoiler alert!

Η

H "Χάσκα" αποκαλύπτει τα πάντα για την πρώτη συνάντηση που θα έχει με τον "Πόπωτα" στο επόμενο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1.

Η κωμική σειρά που αγάπησαν πολλοί τηλεθεατές επέστρεψε στις οθόνες μας και είδαμε τους πρωταγωνιστές 15 χρόνια μετά το τέλος της.

Πρεμιέρα έκανε την Τρίτη και στην τηλεθέαση έφτασε έφτασε κορυφή με τα νούμερα που σημείωσε με τους ιθύνοντες του καναλιού να είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξή της μίλησε στο Tv Έθος και αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση της με τον Χάρη Ρώμα, η οποία θα είναι επεισοδιακή.

Θα ήθελα λίγο να μου περιγράψεις την πρώτη σκηνή με τον Χάρη Ρώμα. Τι θα δούμε...

Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αμηχανία, αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς.

Εχουν όμως συναισθήματα ακόμη ο ένας για τον άλλον;

Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Η σχέση Χαράς - Περίανδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και απωθημένα. Εχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα.

Καφέ της Χαράς: 150.000 ευρώ είχε χρεώσει ο «Φατσέας» τον ΑΝΤ1! Στη φόρα το περιστατικό που «θάφτηκε»!

Στη φόρα το περιστατικό για το "Καφέ της Χαράς" που "θάφτηκε"! Ο "Φατσέας" είχε χρεώσει το κανάλι ΑΝΤ1 150.000 ευρώ! Τι συνέβη;

Ο Χάρης Ρώμας (προς μεγάλη μου χαρά) επιβέβαιωσε δημόσια ότι το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας.

Όπως δήλωσε, ήταν κάτι που σκεφτόταν καιρό, αφού έχει μιλήσει ήδη με τον ΑΝΤ1, αλλά και με τους ηθοποιούς, ανακοινώνοντας έτσι ότι θα συμμετέχει όλο το cast ως είχε, ακόμη και η …«κυρά Δασκάλα» που είχε αποχωρήσει στον 1ο κύκλο (αν θυμάσαι), εκτός από 3-4 πρόσωπα που δεν κολλάνε πια με την πλοκή. Επίσης, έχει ήδη αποφασιστεί να βγουν 30 ολοκαίνουρια επεισόδια. Yeah!

Από τα παραπάνω λοιπόν, αλλά και από συνεντεύξεις του Χάρη Ρώμα, όπου δηλώνει απόλυτα αποφασισμένος για το sequel αυτό, μπορούμε να πούμε ότι η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» είναι γεγονός. Δε θα μπορούσαμε όμως να μην έχουμε τους ενδοιασμούς μας γι’ αυτό, αφού όπως όλοι ξέρουμε, ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται. Ή και να φαγωθεί, αφήνει πιο άσχημη γεύση…

Στο ζουμί τώρα. Όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια είδηση δε θα μπορούσα να την προσπεράσω έτσι απλά. Ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκα «διαμαντάκια». Βάλε και το γεγονός ότι το παρακολουθώ ακόμα σε μεταμεσονύχτια επανάληψη, εκεί στις 3 π.μ. και με υπότιτλους (μιλάμε για ΤΟ κάψιμο), το ερέθισμα να ξεκινήσω την αναζήτηση ήταν ακόμα πιο εντόνο.

Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Έτσι λοιπόν, κατάφερα να συγκεντρώσω το παρακάτω fact που πιθανόν κι εσύ αγνοούσες:

Δεν είναι το Game of Love, ούτε σειρά του Παπακαλιάτη, είναι το «Καφέ της Χαράς» που έχει φάει πρόστιμο από το ΕΣΡ, κυρίες και κύριοι.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχει παραδεχτεί ότι ο ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο της τάξεως των 150.000€ στον ΑΝΤ1 και μάλιστα αρκετά χρόνια αργότερα, με αιτιολογία την «ανάγκη διαφύλαξης της ποιότητας της ελληνικής γλώσσας και της τήρησης της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων». Με λίγα λόγια δεν τους άρεσε η αργκό του Φατσέα. Όπως έχει πει κι ο ίδιος άλλωστε, είναι απήδηχτος μαθήσεως, τι να τον κάνουμε…

Πηγή: neopolis.gr