Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες εξελίξεις! (06/01) Οι καλεσμένοι μαζεύονται στην εκκλησία αλλά το ζευγάρι δεν είναι εκεί. Μήπως δεν γίνει ο γάμος;

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες εξελίξεις! (06/01) Οι καλεσμένοι μαζεύονται στην εκκλησία αλλά το ζευγάρι δεν είναι εκεί. Μήπως δεν γίνει ο γάμος;

Ραγδαίες εξελίξεις στο Έλα στη θέση μου. Οι καλεσμένοι μαζεύονται στην εκκλησία αλλά το ζευγάρι δεν είναι εκεί. Μήπως δεν γίνει ο γάμος;

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha;

Δευτέρα 06 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 71

Η μέρα του γάμου έχει φτάσει και ο Δαμιανός σοκαρισμένος βλέπει και ξαναβλέπει το βίντεο της Φαίης που του έδειξε η Ζωγραφιά.

Ο Βλάσης και η Μαρίνα προσπαθούν να ξεπεράσουν το φιλί τους και να μην περιπλέξουν άλλο τα πράγματα. Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα διακόπτουν τον καβγά τους για να πάνε στο γάμο αλλά κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

Οι καλεσμένοι μαζεύονται στην εκκλησία αλλά το ζευγάρι δεν είναι εκεί. Κι όταν τελικά έρχεται η ώρα του γάμου εμφανίζεται μόνο ο ένας κι ο άλλος είναι στην πόρτα του Βλάση. Τι έχει συμβεί; Μήπως δεν γίνει ο γάμος τελικά;

Ηθοποιός της αγαπημένης σειράς μας αποκάλυψε πρόσφατα μάλιστα, το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να φύγει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αποκλειστικό: Η σπιταρόνα αυτή ανήκει σε ηθοποιό του ALPHA! Την βλέπουμε συνέχεια στη σειρά «Έλα στη θέση μου»!

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό αγαπημένης σειράς του ALPHA και έχουμε όλο το αποκλειστικό υλικό! Την βλέπουμε συνέχει στο "Έλα στη θέση μου"!

Το ύψος της και τα ατελείωτα πόδια της παραπέμπουν σε μοντέλο, αλλά εκείνη από μικρή ήταν αποφασισμένη να γίνει ηθοποιός.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

H Ηρώ Πεκτέση μάς υποδέχεται στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και μας μιλάει για το σουξέ στο αντίθετο φύλο, για τις δυσκολίες και τις αμφιβολίες που έζησε ενάμιση χρόνο, πριν έρθει η πρόταση για το «Έλα στη θέση μου» στον Alpha, και για την ιστορία της προγιαγιάς της που έγινε τραγούδι.

Έλα στη θέση μου ηθοποιοί

Το τελευταίο διάστημα βλέπει το σπίτι της όλο και λιγότερο, αφού εκτός από το «Έλα στη θέση μου», συμμετέχει σε δύο παραστάσεις, «Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς» και «Fuga... To μεγάλο κόλπο». Το τρέξιμο μεγάλο, ωστόσο οι κριτικές την αποζημιώνουν, ενώ φαίνεται πως σύντομα θα ηρεμήσει η κατάσταση, αφού η Ηρώ βρίσκει τους ρυθμούς της.

Γέννημα-θρέμμα Αθηναία;

Πειραιώτισσα, είμαι από τη Νίκαια συγκεκριμένα. Οι προγιαγιάδες μου κατάγονται από τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, για τη μία είχαν γράψει το παραδοσιακό σμυρνέικο τραγούδι που λέει «Η Έλλη θέλει σκότωμα, θέλει καρμανιόλα». Ήταν παντρεμένη και ο άντρας της έστελνε λεφτά στους γονείς του για να της τα δώσουν. Εκείνοι δεν της τα έδιναν, οπότε έκανε μήνυση στα πεθερικά της, κάτι που για εκείνη την εποχή ήταν επανάσταση, και μάλιστα κέρδισε το δικαστήριο, οπότε έβγαλαν φήμη ότι κοιμήθηκε με τον δικαστή. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, γιατί αυτή η φήμη την ακολούθησε για μια ζωή, στη συνέχεια χώρισε και με τον άντρα της.

Στη Νίκαια σου κορνάρουν στον δρόμο;

Πολύ σπάνια, δεν ξέρω γιατί. Μάλλον χάλασε ο κόσμος (γέλια).

Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου σαν παιδί;

Ήμουν πολύ ζωηρή, δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο, πήγαινα με το ζόρι και αυτό φαινόταν. Έχω μπει την ώρα του μαθήματος στην τάξη από το παράθυρο χωρίς να με δει ο καθηγητής γιατί έγραφε στον πίνακα. Με τους δασκάλους μου είχα μια σχέση αγάπης και μίσους, έχω τσακωθεί πολλές φορές μαζί τους. Στη Γ' Λυκείου παρακολούθησα την πρώτη ώρα της Δευτέρας τον... Φεβρουάριο, τότε γνώρισα τον καθηγητή που μας έκανε Χημεία. (γέλια)

Οι γονείς σου με τι ασχολούνται;

Ο μπαμπάς μου είναι διευθυντής πωλήσεων σε ένα μεγάλο εργοστάσιο με ποτήρια και η μαμά ήταν σε εταιρεία ρούχων. Με μεγάλωσαν με πολλή ελευθερία και εμπιστοσύνη, γι' αυτό και τώρα δεν μπορώ να καταπιέζομαι, ασφυκτιώ.

Τους ανησύχησες ποτέ;

Όταν ξεκίνησα το κάπνισμα στα 17 μου. Ο μπαμπάς μου έκανε λες κι έπεσα στα ναρκωτικά.

Έχεις έναν αδερφό τρία χρόνια μεγαλύτερο, σε ταλαιπωρούσε;

Πολύ. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον, όμως δεν τα πηγαίναμε καθόλου καλά, έπεφτε ξύλο και κλοτσοπατινάδα. Υπήρχαν φορές που τσακωνόμασταν και πριν καν με ακουμπήσει φώναζα «μαμά, ο Γιάννης με χτυπάει», για να τη γλιτώσω. Στο Λύκειο τα βρήκαμε και φτιάξαμε μια υπέροχη σχέση.

Σε έχει φλερτάρει κάποιος ενοχλητικός για να μπει μπροστά;

ALPHA

Συνέχεια, εκτός από τις περιπτώσεις που του έλεγα «όχι, το θέλουμε το κελεπούρι» (γέλια).

Από μικρή ήθελες να ασχοληθείς με το θέατρο;

Από το Δημοτικό, αλλά όχι συνειδητά. Μου είπαν τότε να παίξω τη Χιονάτη και εκεί έγινα άλλο παιδί, ξεκίνησα να διαβάζω όπως ποτέ άλλοτε. Δεν ήξερα όμως τι είναι αυτό, έλεγα ότι θα ασχοληθώ απλώς επειδή μου άρεσε.

Ήσουν δημοφιλής με τα υπόλοιπα παιδιά;

Ναι, πάντα ήμουν στο 15μελές, με αγαπούσαν τα κορίτσια και τα αγόρια. Έχω γίνει και πρόεδρος στο 5μελές, σε αυτά ήμουν «μανούλα».

Πόσο πολύ σε αγαπούσαν τα αγόρια;

Είχα τον πρώτο μου έρωτα στο Γυμνάσιο. Ήμουν πολύ ερωτευμένη, αλλά εκείνος τα έφτιαξε με μια κοπέλα που ήταν μεγαλύτερή του. Μετά χώρισε, άρχισε να με φλερτάρει, αλλά τα ξαναβρήκε μαζί της. Για αντίδραση τα έφτιαξα με ένα άλλο παιδί και μου βγήκε σε καλό, τον ερωτεύτηκα και ήμασταν μαζί για καιρό.

Σε φλέρταραν;

Ναι, αλλά μεγαλύτερα αγόρια. Θυμάμαι ότι έρχονταν με μηχανές έξω από το σχολείο για να με δουν και κάποια κορίτσια από μια άλλη κλίκα με κοιτούσαν με μισό μάτι!

Τι αντιρρήσεις είχαν οι δικοί σου όταν τους είπες ότι θα γίνεις ηθοποιός;

Ο πατέρας μου δεν ήθελε να κάνω γυμνό. Στην πρώτη μου παράσταση, εν τω μεταξύ, υπήρχε λίγο γυμνό σε μία σκηνή βιασμού. Δεν μου μιλούσε για έναν μήνα, θεώρησε ότι μου έχει δώσει άπειρη ελευθερία και δεν τήρησα το ένα πράγμα που μου ζήτησε.

Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες στο επάγγελμα;

Ναι, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δούλευα υποδοχή σε εστιατόριο γιατί δεν είχα δουλειά ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση.

Σκέφτηκες να τα παρατήσεις οριστικά;

Περνούσε η σκέψη και την έδιωχνα κατευθείαν. Αλλά με έπιαναν ανασφάλειες ότι για να μην έχω δουλειά μάλλον δεν θα είμαι καλή, που δεν ισχύει, γιατί είναι και θέμα συγκυριών. Αν και πιστεύω ότι τις δημιουργείς τις συγκυρίες, ίσως αυτόν τον ενάμιση χρόνο να μην προσπάθησα τόσο και να θεωρούσα δεδομένο ότι θα έχω δουλειά. Δεν πάει έτσι.

Ένιωσες ποτέ μειονεκτικά επειδή δεν είχες δουλειά;

Σίγουρα, και πήγαινα σε παραστάσεις για να κατακρίνω, έλεγα «παίζει αυτή και δεν παίζω εγώ, ενώ είμαι καλύτερη». Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία, τι θα πει «καλύτερος» και «χειρότερος»; Όλοι υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε με τον τρόπο που θεωρούμε σωστό.

Όταν δούλευες υποδοχή ζητούσαν το τηλέφωνό σου;

Πολλές φορές. Τους το έδινα, αλλά μόνο μία φορά είχα βγει με πελάτη. Τώρα είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό, μου αρέσει η μοναχικότητα και την απολαμβάνω. Επειδή έχω μεγαλώσει με ελευθερία, δεν μπορώ να περιοριστώ στις σχέσεις μου, θα σκάσω.

Σου λείπει μια σχέση αυτή την περίοδο;

Πολύ. Μόλις ηρεμήσω με τα επαγγελματικά μου, όπου είμαι λίγο αναστατωμένη, θα ήθελα μια σχέση. Δεν θα έμπαινα όμως στη διαδικασία να κάνω σχέση απλώς για να είμαι με έναν άνθρωπο.

Ζηλεύεις;

Ναι, έχω ψάξει και κινητό μία φορά, αλλά αυτό δεν ήταν από ζήλια. Το έκανα επειδή κατάλαβα ότι κάτι μου είχε κάνει ο άλλος. Ήταν η δεύτερή μου σχέση.

Πώς αντέδρασες εκείνη τη στιγμή;

Δεν ήταν μπροστά. Πήγα σπίτι μου, δεν απαντούσα στο τηλέφωνο, είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου, "σκοτωθήκαμε" και αμέσως μετά έφυγα για πρώτη φορά σεζόν στη Σέριφο. Σκέφτηκα να τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα και μου έβγαιναν τάσεις εκδίκησης, αλλά τώρα πια δεν με νοιάζει, έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα και δεν είχα πρόβλημα.

Έχεις απατήσει;

Έχει πάει να γίνει και χώρισα μετά από μία εβδομάδα. Για να μπω στη διαδικασία να το σκεφτώ, μου είχε τελειώσει ήδη το προηγούμενο. Είμαι μονογαμική, άσχετα αν δεν κάνω σχέση (γέλια).

Τους τελευταίους μήνες έχεις πιεστεί με τη σειρά και το θέατρο παράλληλα;

Πολύ, δεν είχα μάθει σε καθημερινούς ρυθμούς. Έχω πιεστεί αρκετά γιατί χρειάζεται πολύ διάβασμα και είναι λίγος ο χρόνος, αλλά πιστεύω είναι μέχρι να ρολάρει η κατάσταση.

Κρίσεις άγχους πέρασες ποτέ;

σπίτι Έλα στη θέση μου

Ναι, και μάλιστα τις πέρασα έντονα αυτό το καλοκαίρι. Είναι η δεύτερη φορά που με πιάνει, γιατί εκείνη την περίοδο περιμένω να γίνουν πράγματα για την επόμενη χρονιά. Και την προηγούμενη εβδομάδα πήγα να πάθω κάτι παρόμοιο, το ξεπέρασα όμως.

Ζήτησες ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου;

Ναι, έκανα ψυχοθεραπεία, αλλά για λιγότερο από έναν χρόνο. Διαβάζω επίσης βιβλία αυτοβελτίωσης, είμαι σε εξελικτική πορεία και δεν θέλω να σταματήσω, ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να αλλάζει.

Το «Έλα στη θέση μου» πώς μπήκε στη ζωή σου;

Ο Γιώργος Κρητικός, που υπέγραφε τη σειρά, είχε γράψει και το «Αστέρας Ραχούλας» όπου συμμετείχα και με πρότεινε στον σκηνοθέτη για έναν guest ρόλο. Μου τηλεφώνησαν στα γενέθλιά μου, έκανα ανάγνωση μπροστά στον κ. Βασιλειάδη και με πήραν. Προφανώς τους άρεσε το guest και έτσι συνέχισα στη σειρά, είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Στο θέατρο σε βλέπουμε;

Ναι, κάνουμε από πέρσι με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη «Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς», ένα ψυχολογικό δράμα εμπνευσμένο από τον «Γυάλινο κόσμο» του Τένεσι Γουίλιαμς. Τη διασκευή την έχουν κάνει δύο κορίτσια που σκηνοθετούν την παράσταση, η Κωνσταντίνα Καλλιβωκά και η Ζαχαρούλα Χρόνη. Οι ήρωες του έργου είναι τέσσερις και τους υποδυόμαστε δύο ηθοποιοί χωρίς να φεύγουμε από τη σκηνή - με τη διαφοροποίηση στο παίξιμό μας καταλαβαίνει ο θεατής ποιος είναι ποιος. Επίσης είμαι στο θέατρο Χυτήριο στην παράσταση «Fuga... Το μεγάλο κόλπο» του Τζόρντι Γκαλθεράν, με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Σπύρο Πούλη, την Καλή Δάβρη και τον Γιώργο Παράσχο. Πρόκειται για μία κωμωδία που πατάει σε κοινωνικά θέματα, κάτι που μου αρέσει.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει από έρωτα;

Έχω πάρει το αεροπλάνο και έχω πάει στη Θεσσαλονίκη, αν αυτό θεωρείται τρέλα. Είχα επίσης έναν έρωτα που ζούσε στη Βαρκελώνη και μου έστειλε μήνυμα: «Σε έναν μήνα από τώρα θα μετακομίσω στην Ελλάδα για σένα». Το 'πε και το 'κανε και χωρίσαμε μετά από έναν μήνα. Πνίγηκα, είπα «Χριστέ μου, βοήθεια, αυτός θα μου φορτωθεί από τη Βαρκελώνη» (γέλια). Από εκεί που ήμουν full ερωτευμένη, με έπιασε άγχος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ