Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα ζητάει από τον Βλάση να συγκατοικήσουν! Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (13/1)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα ζητάει από τον Βλάση να συγκατοικήσουν! Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (13/1)!

Σας έχουμε όλες τις τρομερές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (13/1) της σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Η Ρενάτα ζητάει από τον Βλάση να συγκατοικήσουν!

Αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 76

Η Ρενάτα ζητάει από τον Βλάση να συγκατοικήσουν και ο Θοδωρής κοντεύει να τρελαθεί από την φάρσα με τον αυτοσχεδιασμό που του έχουν στήσει ο Βλάσης, η Μαρίνα και ο Σήφης. Οι προσπάθειες της Βάνας και της Σύλβιας να φρεσκάρουν την σχέση με τους άντρες τους πέφτουν στο κενό και η Φαίη γίνεται έξαλλη με την επιμονή του Δαμιανού να εξακολουθούν να μοιράζονται το γραφείο. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν συνειδητοποιήσει ότι τότε που γύρισε στο σπίτι η Ρενάτα χωρίς τη βέρα της ήταν με τον Μάρκο; Με ποιο τρόπο θα βοηθήσει ο Μάρκος την Σύλβια να ψαρέψει την Ζωγραφιά για τη σχέση της με τον Δαμιανό; Και τέλος, πώς ακριβώς σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στα κρυφά ο Ζούβας το Χημείο της εταιρίας;

Σας βρήκαμε επίσης τη σπιταρόνα που έχει αυτή η αγαπημένη ηθοποιός της σειράς!

Έλα στη θέση μου: Ο Μιχάλης Μαρίνος έδωσε spoiler για την σειρά του Alpha!

Ο Μιχάλης Μαρίνος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha tv «Έλα στη θέση μου» και έδωσε spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Λίγο εκρηκτικός, πολύ απόμακρος αλλά κατά βάθος αφόρητα ρομαντικός, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη Φαίη. Αυτός είναι ο Δαμιανός και και μιλά για την εξέλιξη του ρόλου αυτού που έχει τόσο αγαπήσει.

Αισθάνομαι πως το «Ελα στη θέση μου» και ο Δαμιανός ειδικότερα είναι στην καλύτερή τους φάση!
«Εχει γίνει μια δυνατή ανανέωση στο σίριαλ με νέα πρόσωπα. Ωστόσο, πλέον όλοι όσοι δουλεύουμε για αυτή τη δουλειά είμαστε μια οικογένεια. Σε ό,τι αφορά τον Δαμιανό, νομίζω πως ζει μεγάλες δόξες. Εχει καταφέρει με έναν τρόπο να κάνει δική του τη μεγάλη του αγάπη, τη Φαίη. Και ταυτόχρονα με τη βοήθεια της Ζωγραφιάς να γυρίσει το παιχνίδι προς το μέρος του και να αισθάνεται λίγο πιο ισχυρός μέσα σε αυτή τη “σχέση” με τη Φαίη, η οποία έχω την αίσθηση πως δεν τον θέλει καθόλου. Το έχουν καταλάβει όλοι εκτός από αυτόν».

Πάντως ο Δαμιανός και σε αυτό τον τέταρτο κύκλο φέρεται σαν Δαμιανός. Εκμεταλλεύεται τη Ζωγραφιά που τον εκτιμά...
«Δεν την εκμεταλλεύεται, απλώς είναι τέτοιο το δόσιμο της Ζωγραφιάς στο να τον στηρίξει και να του ανοίξει τα μάτια, που αυτός τα έχει καρφωμένα στη Φαίη και μόνο σε εκείνη, που δεν βλέπει το οφθαλμοφανές. Η Ζωγραφιά δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στον Δαμιανό. Εχει μια ωραία γυναίκα μπροστά του, αλλά εκείνος είναι πιστός στον έρωτά του για τη Φαίη».

Την σπιταρόνα της Ηρώς Πεκτέση ηθοποιό της σειράς την έχετε δει; Θα σας πέσει το σαγόνι από το εσωτερικό του και τα απίστευτα έπιπλα που το κοσμούν.

Πιστός όμως μέχρι πότε;
«Καλό είναι να υπάρχει λίγο σασπένς. Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ξέρω μέχρι πότε θα συντηρεί αυτόν τον έρωτα».

Αλλάζουν μάλλον οι ρόλοι σιγά-σιγά. Και η Φαίη «τσιμπάει» βλέποντας τον Δαμιανό να μην της δίνει σημασία από ένα σημείο και μετά...
«Ετσι συμβαίνει. Ολοι κολλάνε εκεί που τους φτύνουν. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τη Φαίη να θέλει τον Δαμιανό, βέβαια... Φαίη είναι αυτή».

Αυτή θα ήταν η δικαίωση για τον Δαμιανό;
«Αχ, καλό θα ήταν αυτός ο άνθρωπος να βρει τη γαλήνη και την ηρεμία του κάποια στιγμή. Ειναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και ίσως η επιλογή του, για τη Φαίη, να μην τον βοηθάει. Ισως αυτή η γυναίκα να εντείνει το εκρηκτικό του ταπεραμέντο».

Ερχεται κοντά με τον Ζούβα. Κρύβει κάτι αυτό;
«Ζουν στο ίδιο σπίτι. Οπως και σε πολλές οικογένειες μπορεί να μην έχεις καλές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους, αλλά η καθημερινή τριβή σε φέρνει κοντά. Μπορεί να μην τον θέλεις, αλλά είναι αυτός που τελικά θα σε βοηθήσει και θα σε συμβουλέψει!».

Στην εταιρεία όμως τι θα γίνει; Θα κάτσει ποτέ στην καρέκλα της Sofo;
«Δεν έχω καταλάβει αν ο καημός του Δαμιανού είναι να κάτσει στην καρέκλα ή να πάρει τη Φαίη και να πάνε στη Σαμόα να καλλιεργούν γλυκοπατάτες. Εχει μετατοπίσει το κέντρο βάρος στη ζωή του ο Δαμιανός. Τα πάντα κινούνται πλέον γύρω από τη Φαίη».

Ο κόσμος τον έχει αγαπήσει αυτόν τον χαρακτήρα.
«Αυτό που εμένα με ευχαριστεί είναι πως ένας χαρακτήρας που ήταν ο κακός της υπόθεσης από την αρχή, έγινε συμπαθής. Επειδή βάλαμε σε αυτόν αρκετή τρέλα και αντιθέσεις. Είναι έξυπνος αλλά ταυτόχρονα και βλάκας. Αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα, άλλα όμως δεν τα βλέπει καθόλου. Είναι κυνικός και αυστηρός αλλά ταυτόχρονα και ρομαντικός με ευαισθησίες. Ακόμα και τώρα τον ανακαλύπτω. Αυτή είναι η επιτυχία του σεναρίου. Είναι πάντως ένας χαρακτήρας που αγαπώ πολύ».

Περισσότερο και από τον Αλέξη στο «Παρά πέντε»;

«Δεν συγκρίνονται τα πράγματα. Ολους μου τους ρόλους τους αγαπώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μη συγκρίσιμο».

Ανέφερα τον συγκεκριμένο, γιατί είχατε πει πως σας είχε στιγματίσει.
«Με έχει στιγματίσει στον κόσμο σίγουρα, γιατί είναι αυτό που λέμε... η πρώτη αγάπη. Η στιγμή που σε ανακαλύπτει ο κόσμος και σίγουρα μέσα σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία-τυφώνα “Στο παρά πέντε”. Ομορφη εποχή και αγαπημένη δουλειά με αγαπημένους ανθρώπους. Σημαντική στιγμή στην πορεία μου».

Υπάρχει γενικά ένας αναβρασμός στα κανάλια από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε την αρχειοθήκη του Mega και λογικά σύντομα θα βλέπουμε αγαπημένες σειρές όπως το «Παρά πέντε».
«Αυτό που έχω να πω είναι πως αντιλαμβανόμαστε όλοι ξεκάθαρα πως η μυθοπλασία είναι μια κατάθεση για τα κανάλια και δημιουργεί έναν κορμό στους θεατές για πολλά πολλά χρόνια. Δεν είναι μίας χρήσης. Αυτό το βλέπουμε και από τις διάφορες πλατφόρμες που παίζουν τα ελληνικά σίριαλ και έχουν εκατομμύρια views».

Η εκπομπή σας, ωστόσο, «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ συνεχίζεται.
«Πολύ όμορφη στιγμή».

Σας πάει η παρουσίαση.
«Δεν νιώθω καθόλου παρουσιαστής αλλά ένας οικοδεσπότης που μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη υποδεχόμαστε καλλιτέχνες, δημιουργούς, τραγουδιστές στο... σαλόνι του σπιτιού μας και προσπαθούμε να περάσουμε ωραία ακούγοντας όμορφα τραγούδια. Και να περάσει καλά μαζί μας ο κόσμος. Δεν έχω καθόλου την αίσθηση ότι παρουσιάζω».

Φέτος θα σας δούμε στο θέατρο.
«Από τον Φεβρουάριο θα είμαι στο Θέατρο Αλμα, στην παράσταση “Εντα Γκάμπλερ” που σκηνοθετεί ο Θέμης Μουμουλίδης και στον ομώνυμο ρόλο θα είναι η Ιωάννα Παππά. Εχω ήδη ξεκινήσει τις πρόβες μου».

ΠΗΓΗ: ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ