Ο "γυπαετός" του Deal "αρπάζει" ό,τι βρει μπροστά του!

Τι θα δούμε σήμερα;

Ο

Ο "γυπαετός" του Deal "αρπάζει" σήμερα, στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν έρχεται και "αρπάζει" ότι βρει μπροστά του στον Alpha.

Το Deal έκανε πολύ δυναμική αρχή, με την Κατερίνα Βάζου, η οποία αποχώρησε με τις 13.000 ευρώ που της προσέφερε ο Τραπεζίτης. Απ’ ό,τι φάνηκε, έκανε την καλύτερη συμφωνία, αφού πούλησε γι’ αυτό το ποσό το δικό της κουτί που περιείχε τις 5000 ευρώ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, ο Δημήτρης Βαζαίος παίρνει το κουτί με το νούμερο 9 και εκπροσωπεί τη Λευκάδα στο σημερινό επεισόδιο του Deal.

Ο 32χρονος τοπογράφος από την Αττική, «κάνει παιχνίδι» με τις γυναίκες, αφού δε διστάζει να προσεγγίσει κάθε θηλυκό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτοαποκαλείται «γυπαετός», ένας χαρακτηρισμός τον οποίο ο Χρήστος Φερεντίνος φυσικά και δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο. Θα καταφέρει να γοητεύσει με τα προσόντα του και τον Τραπεζίτη ή θα προτιμούσε να έχει απέναντί του μια γυναίκα;

Σήμερα στις 17.50, Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, στον Alpha.

Deal - Τρίτη

Αντιμέτωπος με τον Τραπεζίτη έρχεται ο Δημήτρης, γνωστός και ως... «γυπαετός». Θα μάθεις γιατί τον φωνάζει έτσι ο Χρήστος Φερεντίνος στο αυριανό επεισόδιο του #dealgr στις 17:50. #alphatv

Posted by Alpha TV on Monday, January 13, 2020

Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα του ο παρουσιαστής;

Χρήστος Φερεντίνος: Στιγμές αγωνίας στην πρεμιέρα του Deal! Η δύσκολη απόφαση που πήρε παίκτρια...

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι τηλεθεατές και το κοινό στο πλατό του Deal με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Μια δύσκολη απόφαση κλήθηκε και πήρε παίκτρια.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια επέστρεψε στις οθόνες μας και πρώτη παίκτρια που ήρθε αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη ήταν η Κατερίνα από τον Νομό Ηρακλείου.

Η Κατερίνα ξεκίνησε το παιχνίδι σχετικά εύκολα, αφού έβγαζε εκτός τα χαμηλά ποσά. Μπορεί στην συνέχεια να έχασε τις 40.000 ευρώ, ωστόσο αυτό δεν την πτόησε και συνέχισε στον στόχο της, τις 60.000 ευρώ.

Ο τραπεζίτης, της πρόσφερε 7.500 ευρώ έχοντας μέσα στο παιχνίδι τα κουτιά: 0.01, 50, 5.000, 10.000 και 60.000 ευρώ. Εκείνη όμως, την αρνήθηκε.

Έχοντας διώξει το 0.01 και τις 10.000 ευρώ ο τραπεζίτης της πρόσφερε αυτή την φορά 13.000 ευρώ με το κοινό να φωνάζει να συνεχίσει και άλλοι να σταματήσει. Ο Χρήστος Φερεντίνος ζήτησε να κάνουν ησυχία για να αποφασίσει. Έτσι, πήρε την απόφαση να πάρει τις 13.000 ευρώ και να αποχωρήσει, μια πολύ σωστή επιλογή, καθώς μέσα στο κουτί της, είχε τις 5.000 ευρώ.

Χρήστος Φερεντίνος deal

Ο τραπεζίτης του Deal, λίγο πριν την πρεμιέρα είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε «σπάσει» την σιωπή του για πρώτη φορά.