Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις! (15/1) Η Αρζού διαβάζει στην εφημερίδα για την άνοδο της εταιρίας Ντορουκλάρ και γίνεται έξαλλη

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις! (15/1) Η Αρζού διαβάζει στην εφημερίδα για την άνοδο της εταιρίας Ντορουκλάρ και γίνεται έξαλλη

Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα 15/1 στην Elif καθώς η Αρζού διαβάζει στην εφημερίδα για την άνοδο της εταιρίας Ντορουκλάρ και γίνεται έξαλλη.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Star:

Τετάρτη 15/1

Επεισόδιο 500

Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να καταλάβει πως ξέφυγε η Αρζού. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του, του μιλάει για το παρελθόν της Αρζού.

Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως η Αρζού προσπαθεί να κάνει κακό στη Μελέκ και την Ελίφ επειδή πιστεύει ότι η Μελέκ ευθύνεται για τον θάνατο της Τουγτσέ.

Η Αρζού διαβάζει στην εφημερίδα για την άνοδο της εταιρίας Ντορουκλάρ και γίνεται έξαλλη γιατί πιστεύει πως η Γκόντζα χρησιμοποιεί χρήματα που της ανήκουν.

Έτσι, μαζί με τον Ουμίτ, πηγαίνουν στην εταιρία για να μιλήσουν με την Γκόντα. Η Αρζού έχει νομικά δικαιώματα στην εταιρία αλλά η Γκόντζα διαφωνεί.

Καθώς η Γκόντζα και η Αρζού τσακώνονται για τα συμβόλαια, έρχεται ο Σελίμ, οποίος θέλει να μάθει ποιος διευθύνει την εταιρία. Ο Σελίμ βλέπει την Γκόντζα αλλά όχι την Αρζού και τον Ουμίτ. Ο Σελίμ ρωτάει την Γκόντζα για τον Ουμίτ και εκείνη του λέει πως δεν ξέρει κανέναν με αυτό το όνομα.

Όταν ο Σελίμ φεύγει, η Γκόντζα λέει στον Ερκούτ πως τώρα έχει ένα στοιχείο στα χέρια της για εκβιάσει την Αρζού και τον Ουμίτ αν έρθουν ξανά για υπογραφές. Η Αϊλά, το κορίτσι που γνώρισαν στον Μουράτ η Τουλάι και ο Βεϊσελ, προσπαθεί να τον πλησιάσει.

Ο Μουράτ δεν θέλει να δημιουργήσει σχέση μαζί της αλλά εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να τον παντρευτεί. Τα παιδιά, που είχαν εκφοβίσει την Ελίφ και τον Ταϊλάν, κλειδώνουν τον μικρό στην αποθήκη και η Ελίφ τον σώζει…

Δείτε και το πόρισμα της δολοφονίας για την κόρη της Αρζού!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός και διαβάστε τι θα δούμε στην σειρά του Star!

Νύφη θα ντυθεί ξανά η Αρζού, αυτή τη φορά στο πλευρό του Ουμίτ, που δείχνει να είναι ο μόνος που πια την αγαπά και τη νοιάζεται.

Η Αρζού με τη βοήθεια του Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια και να αγοράσει το κτήμα των Εμιρόγλου, εκμεταλλευόμενη τη δυσχερή οικονομική τους κατάσταση. Η αδίστακτη γυναίκα, προκειμένου να τους τιμωρήσει, προτείνει να αγοράσει και τις μετοχές τους και έτσι θα εξασφαλίσουν κι εκείνοι χρήματα που έχουν ανάγκη. Ο Σελίμ και η Αλιγέ αρνούνται! Στη συνέχεια εκείνη συναντά τον Ουμίτ, που της λέει ότι, αν θέλει τη βοήθειά του, αυτή τη φορά πρέπει να δεχτεί να τον παντρευτεί! Η Αρζού θυμώνει και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται υποτιμητικά σε όλους και τότε η Μελέκ της μιλά με πολύ σκληρά λόγια:

«Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι!

Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια, όπου και αν μείνουμε! Εσύ όμως; Σ' ένα τόσο μεγάλο σπίτι θα ζεις μόνη σου! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά και αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ, όπως ο Κενάν, η κόρη της, ο πατέρας της, και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. Εκείνος αφού της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου! Η Αρζού λάμπει μέσα στο νυφικό της και ο Ουμίτ την υποδέχεται μ' ένα τεράστιο χαμόγελο και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της. Ο γάμος τους πραγματοποιείται και εκείνος τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο. Στη συνέχεια χορεύουν τον πρώτο τους χορό και ο Ουμίτ της ψιθυρίζει: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Όλες οι φωτογραφίες και το ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου, στο TV24 που κυκλοφορεί!

Δείτε και το πόρισμα της δολοφονίας για την κόρη της!