Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 15/1: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 15/1: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 15/1! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτη 15/1

πρόγραμμα τηλεόρασης σήμερα

ταινίες σήμερα

σειρές σήμερα

εξελίξεις σειρών σήμερα

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από τις σειρές και τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης!

Έρωτας Μετά: «Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Δούκα» - Έσκασε «βόμβα»!

«Βόμβα» έσκασε για την σειρά «Έρωτας Μετά» που παρακολουθούμε μέσα από τον Alpha tv. Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Δούκα.

Τον συναντάμε σ’ ένα επιτυχημένο σίριαλ και σε δύο παραστάσεις στο θέατρο! Ως ηθοποιό αλλά και ως σκηνοθέτη! Ο λόγος για τον γοητευτικό και ταλαντούχο Δημοσθένη Φίλιππα, που μας μιλάει για την επιτυχημένη σειρά, την παράσταση που παίζει αλλά και εκείνη που σκηνοθετεί.

Σας βρίσκουμε στη σειρά του APHA «Ερωτας μετά». Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Ηλία Δούκα. Πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις;
«Ο Σωκράτης εισβάλλει όντως ξαφνικά στην ζωή του Ηλία Δούκα και η γνωριμία τους θα επηρεάσει δραστικά τη ζωή του καθώς και αρκετών άλλων χαρακτήρων της σειράς. θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Σωκράτης λειτουργεί σαν καταλύτης… επιταχύνει τις εξελίξεις και αλλάζει το σκηνικό στη ζωή τους με έξυπνο και απόλυτα οργανωμένο τρόπο, προσπαθώντας να διασφαλίσει τα συμφέροντα του».

Δεν είναι «βόμβα» μόνο οι αποκαλύψεις που γίνονται. Αν δεν έχετε δει τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, χάνετε. Διαβάστε τα εδώ.

Έρωτας Μετά spoiler

Πόσο απειλητικός θα γίνει ο ανταποκριτής στη ζωή του Δούκα; Θα βοηθήσει ώστε να αποκαλυφθούν όλες οι παρανομίες του;

«Η άσκηση πίεσης, η άμεση και έμμεση απειλή, ο εκφοβισμός… είναι σίγουρα όπλα που πολύ συχνά χρησιμοποιεί ο Σωκράτης! Η συνεργασία τους περνά σε άλλη φάση. Αν ο Ηλίας Δούκας δεν συμμορφωθεί θα υποστεί τις συνέπειες».

Η σειρά παίζει σε δύο διαφορετικά χρονικά πεδία. Εσείς τι σχέση έχετε με το παρελθόν; Αν μπορούσατε να δείτε τη δική σας ιστορία στο πριν και στο μετά, τι θα αλλάζατε στη ζωή σας;
«Δυστυχώς, για το παρελθόν του Σωκράτη δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί αν το κάνω θα πρέπει μετά να σας “εξαφανίσω”. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το παρελθόν μου κρύβει μυστικά, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι άκρως σκοτεινό. Στη ζωή του Σωκράτη δεν θα άλλαζα τίποτα, είναι συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μού αρέσει πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα που καλούμαι να τον γνωρίσω, να τον καταλάβω, να τον δικαιολογήσω ώστε να προσπαθήσω να τον υποδυθώ. Στην προσωπική μου ζωή θα ήθελα να μετριάσω τον εγωισμό, την ξεροκεφαλιά και την τελειομανία…».

Παράλληλα παίζετε και στην παράσταση «Ενας ανεπαίσθητος πόνος», ένα έργο του Πίντερ που δεν βλέπουμε συχνά. Γιατί αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την παράσταση στο θέατρο ΜΠΙΠ;
«Ο Χάρολντ Πίντερ είναι ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης δραματουργίας και έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη του θεάτρου! Το πρώιμο αυτό έργο του το αποδεικνύει περίτρανα. Ενα υπαρξιακό έργο δοσμένο με ιδιόρρυθμο χιούμορ, φαινομενικά παράλογο αλλά απόλυτα κατανοητό και ανατριχιαστικά διεισδυτικό, που θέτει καίρια ερωτήματα για τη ζωή, τη συμβίωση, τη συντροφικότητα, τις φοβίες και το τέλος που έρχεται πάντα. Η παράστασή μας προσπαθεί να αποδώσει πιστά το έργο και με την καθοδήγηση της Χριστίνας Χριστοφή, που αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, νομίζω ότι το πετυχαίνει».

Ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης, σε λίγες μέρες θα δούμε την παράσταση που ανεβάζετε στο Θέατρο 104, το έργο του Σταμάτη Πολενάκη «Το τελευταίο όνειρο της Εμιλι Ντίκινσον». Τι σας γοήτευσε στο συγκεκριμένο έργο και αποφασίσατε να το σκηνοθετήσετε;
«Υποκριτική και σκηνοθεσία αποτελούν τις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Εκτός από τη συναρπαστική και άκρως ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία της Εμιλι Ντίκινσον και το ανεξερεύνητο και αχανές ποιητικό σύμπαν που δημιούργησε είχα στα χέρια μου ένα πολύ σημαντικό και καίριο κείμενο ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου συγγραφέα και ποιητή, του Σταμάτη Πολενάκη, που μας φέρνει σε επαφή με αυτόν τον θαυμαστό εσωτερικό κόσμο της μεγάλης Αμερικανίδας ποιήτριας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Στόχος μας να αγαπήσετε την Εμιλι όσο κι εμείς!».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ