Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έρχεται γνωριμία με νέους γείτονες! Εξελίξεις "βόμβα" σήμερα (16/1)

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έρχεται γνωριμία με νέους γείτονες! Εξελίξεις

"Βόμβα" είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο που θα δούμε σήμερα (16/1) στη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»! Έρχεται μία γνωριμία με νέους γείτονες και ο Μηνάς είναι ενθουσιασμένος!

Δείτε αναλυτικά...

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, στις 21:00
Επεισόδιο: 26

Ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούνε να λύσουνε το μυστήριο της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου που βρέθηκε στο σάκο του Μπάμπη… Τι συμβαίνει τελικά;

Η γνωριμία με τους νέους γείτονες, ενθουσιάζει τον Μηνά και εκνευρίζει τη Βούλα. Μήπως τον γλυκοκοιτάζει η καινούρια γειτόνισσα;…

Όταν ο Άγγελος γυρίζει από μια έξοδο με άλλους φαντάρους, η Βέλη υποψιάζεται ότι απέκτησε μια καινούρια κακή συνήθεια στο στρατό… το τσιγάρο!

Η Καίτη ράβει ένα καινούριο φόρεμα για τον ετήσιο χορό των εφοριακών. Όταν όμως το βλέπει ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι το φόρεμα είναι κάπως... μισό. Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει την Καίτη ότι η γυναίκα του διευθυντή της Εφορίας δεν αρκεί να είναι σεμνή αλλά πρέπει και να φαίνεται.

Μία αγαπημένη ηθοποιός της σειράς έδωσε spoiler και είπε όλη την αλήθεια για τη σχέση της Βούλας με τον Μηνά!

Ελένη Κοκκίδου: Απίστευτη αποκάλυψη της πρωταγωνίστριας της Μουρμούρας για την προσωπική της ζωή!

Απίστευτη αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου πρωταγωνίστριας της Μουρμούρας για την προσωπική της ζωή!

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και το Secret και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή που κανείς δεν γνώριζε τι γίνεται.

Έχετε καταφέρει να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα. Είναι επιλογή;

Ναι, είναι επιλογή. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Βεβαίως, ενδιαφέρουν άλλες ζωές. Δε με ενδιέφερε ποτέ να μαθευτεί η προσωπική μου ζωή. Είναι η δική μου περιουσία και την κρατάω σφιχτά να μην τη χάσω.

Παντρευτήκατε ποτέ;

Όχι.

Δεν θέλατε;

Ήμουν έτοιμη να παντρευτώ, αλλά κάτι προέκυψε και δεν παντρεύτηκα.

Εντωμεταξύ δες πως αγαπημένη ηθοποιός μετά την απουσία της από την σειρά, ξαναβρέθηκε με το τηλεοπτικό της ταίρι μιας και έχει κρατήσει καλές σχέσεις μαζί του!