8 Λέξεις: Παράνοια! Η Ηλιάνα σε μέντιουμ μιλάει με την νεκρή κόρη της!

«Βόμβα» οι εξελίξεις!

8 Λέξεις: Παράνοια! Η Ηλιάνα σε μέντιουμ μιλάει με την νεκρή κόρη της!

Παράνοια στις 8 Λέξεις από την Ηλιάνα. Πηγαίνει σε μέντιουμ και μιλάει με την νεκρή κόρη της. «Βόμβα» οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ.

Η Ηλιάνα, χαμένη πλέον στον λαβύρινθο του μυαλού της, φτάνει ακόμα και στο σημείο να σκοτώσει. Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα πάρει εκδίκηση και θα απαλύνει τον πόνο της για τον χαμό του παιδιού της. Ομως κάνει λάθος. Κανένας πόνος δεν πέρασε, καμία ικανοποίηση δεν πήρε. Και η παράνοιά της συνεχίζεται, όπως συνεχίζονται και τα σατανικά σχέδια του αδελφού της, μέχρι να πετύχει την πλήρη εξόντωσή της...

Ο Δημήτρης βλέποντας ότι δεν πέτυχε τους σκοπούς του, πιέζει τον Μητροφάνη να προχωρήσει με το σχέδιο κατά της Ηλιάνας: «Αυτή τη φορά θέλω αποτελέσματα», του ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ η Ηλιάνα δεν είναι πλέον μόνη, ο Αλέκος, που ξέρει ακριβώς τι έχει κάνει, δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν και η Ηλιάνα ίσως για πρώτη φορά βρίσκει έναν σύμμαχο στο πλευρό της. Ωστόσο η ηρεμία της ταράζεται για μια ακόμα φορά, όταν ξαφνικά βλέπει στον δρόμο τυχαία τη Στέλλα μαζί με την Ευγενία και τους επιτίθεται, σίγουρη πια για τη συμπαιγνία που έχει παιχτεί εις βάρος της: «Τώρα θα μου πείτε την αλήθεια! Ποιος σας έβαλε να με τρελάνετε; Τι θέλατε από μένα και γιατί παίξατε αυτό το παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου;», τις ρωτάει και ουρλιάζει μέσα στον δρόμο. Οι δύο κοπέλες προσπαθούν να της πουν διάφορα για να καλυφθούν, όμως η Ηλιάνα δεν πείθεται από τις δικαιολογίες της Ευγενίας και της Στέλλας και πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Σμαράγδα, η οποία την αντιμετωπίζει με συμπάθεια και μάλλον μετανιωμένη για ό,τι της έχει κάνει, αλλά προσεκτική κιόλας για να μην εκτεθεί.

Λίγο αργότερα η Ηλιάνα συναντάει τον Μιχαήλ στον τάφο της Αριάδνης, του ζητάει συγγνώμη για όλα και αποφασίζει να στραφεί στα μεταφυσικά για να βρει παρηγοριά στο πένθος της: «Ξέρω κάποια που μπορεί να με βοηθήσει να έρθω σε επαφή με την κόρη μου. Την έχω ανάγκη, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το παιδί μου. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τη βλέπω, να της μιλάω, να την αισθάνομαι κοντά μου», εξομολογείται στον Αλέκο, ο οποίος τα χάνει με τη νέα αυτή «στροφή» της Ηλιάνας. «Σε παρακαλώ, μην ασχολείσαι με τέτοιες καταστάσεις, είναι επικίνδυνες και δεν οδηγούν πουθενά ή μάλλον οδηγούν σε περίεργα μονοπάτια», της λέει, αλλά παρά την παράκληση του Αλέκου, η Ηλιάνα επιμένει ότι θέλει μέσω ενός μέντιουμ να επικοινωνήσει με την Αριάδνη.

O ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΝΑΣ

Ο Οδυσσέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία για να βγάλει την Ερση από τη φυλακή και πιέζει τον Εκτορα να του πει πού μένει ο Ηλίας, ο σύντροφος του νεκρού μοντέλου, τον οποίο την ίδια μέρα επισκέπτεται. Τα πράγματα όμως στη συνάντησή τους δεν πάνε καλά και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και οδηγούνται στο τμήμα. Ωστόσο ο Οδυσσέας, απελπισμένος από την προφυλάκιση της Ερσης, συναντιέται ξανά με τον Ηλία και αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βρουν ποιος σκότωσε τη Φωτεινή και ενοχοποίησε την Ερση. Παράλληλα ο Οδυσσέας προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της Ερσης και αναλαμβάνει να σχεδιάσει το σκίτσο του μάρτυρα που την αθωώνει, με σκοπό να ψάξει να τον βρει. Οταν πάει το σκίτσο στην Ερση, εκείνη του κάνει διορθώσεις, ενώ λίγο αργότερα ο Οδυσσέας μεταφέρει στη Ναυσικά τα λόγια της Ερσης μετά την τυχαία συνάντησή της με την Ηλιάνα στην Κέρκυρα και αναρωτιέται μήπως η Ηλιάνα βρίσκεται πίσω από την πλεκτάνη που στήθηκε με θύμα την Ερση. Την ίδια στιγμή όμως και ο Ηλίας συνεχίζει την έρευνα για τον φόνο της Φωτεινής και όλα τα στοιχεία που βρίσκει τον οδηγούν στην Ηλιάνα: «Αυτή έκανε τους φόνους. Είμαι σίγουρος», λέει στον Οδυσσέα!

Πηγή: Tv Σίριαλ