Elif: Συγκλονιστικές εξελίξεις! (20/1) Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και τον χτυπάει

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Συγκλονιστικές εξελίξεις! (20/1) Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και τον χτυπάει

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην Elif σήμερα 20/1 καθώς ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και τον χτυπάει.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Star:

Δευτέρα 20/1

Επεισόδιο 503

Η Ζεϊνέπ πηγαίνεις τη δουλειά και ζητάει συγνώμη από το αφεντικό της. Εκείνος της λέει πως δεν υπάρχει λόγος να απολογείται και της κάνει κομπλιμέντα. Η Μελέκ είναι άρρωστη και οι κοπέλες από το εργαστήριο της τηλεφωνούν για να μάθουν αν είναι καλύτερα. Η Μελέκ τους λέει πως ο γιατρός της συνέστησε να μείνει στο σπίτι για 2 μέρες. Όταν το μαθαίνει η Μπαχριγιέ αρχίζει να υποστηρίζει πως η Μελέκ λέει ψέματα και κάνει απρεπή σχόλια. Η Φεριντέ εξοργίζεται μαζί της και της ζητάει με έντονο ύφος να σταματήσει. Αρχίζουν να τσακώνονται και οι κοπέλες επεμβαίνουν για να τις χωρίσουν.

Ο Τζεβαχίρ έρχεται και τις προειδοποιεί και τις δύο να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και τον χτυπάει. Στη συνέχεια προειδοποιεί την Αρζού και της ζητάει να μείνει μακριά από τη Μελέκ και την οικογένειά της. Κάποια παιδιά απειλούν την Ελίφ και τον Ταϊλάν πριν τον διαγωνισμό. Ο Ταϊλαν και η Ελίφ κερδίζουν αλλά οι απειλές συνεχίζονται. Ο Βεϊσέλ συναντάει τυχαία την Αϊλά και μαθαίνει πως ο πατέρας της σκοπεύει να ανοίξει ένα μεγάλο κατάστημα επίπλων. Ο Βεϊσέλ θέλει πάση θυσία ο Μουράτ να την παντρευτεί. Η Αρζού περιμένει την Γκόντζα μπροστά στην εταιρία και της ζητάει να υπογράψει τα χαρτιά σύμφωνα με τα οποία θα μπορούν και οι δύο να χρησιμοποιούν τα χρήματα του Νετζντέτ. Η Γκόντζα δεν δέχεται. Ο Τζεβαχίρ έχει μάτια μόνο για τη νέα και ωραία λογίστρια…

Δείτε και το πόρισμα της δολοφονίας για την κόρη της Αρζού!

Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις (17/1) H Ελίφ αναρωτιέται που είναι η μητέρα της γιατί πάντα ενημερώνει όταν πρόκειται να αργήσει.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Elif σήμερα 17/1, καθώς η Ελίφ αναρωτιέται που είναι η μητέρα της γιατί πάντα ενημερώνει όταν αργεί.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Star:

Παρασκευή 17/1

Επεισόδιο 502

Ο Γιουσούφ προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα και μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να σπάσει την πρώτη κλειδαριά αλλά πρέπει να σπάσει και την αλυσίδα.

Δεν τα καταφέρνει και έτσι κάθεται δίπλα στη Μελέκ και της μιλάει. Στο κτήμα η Ελίφ αναρωτιέται που είναι η μητέρα της γιατί πάντα ενημερώνει όταν πρόκειται να αργήσει. Ζητάει από τον θείο της να πάει στη δουλειά της μαμάς της για να βεβαιώσει ότι είναι καλά.

Ο Βεϊσέλ ενημερώνει τον Σελίμ πως η Ζεϊνέπ είναι στο σπίτι του. Ο Σελίμ όμως δεν θέλει να πάει και να πάρει τη γυναίκα του. Ο Γιουσούφ φτιάχνει ένα κρεβάτι για να κοιμηθεί η Μελέκ και εκείνος πηγαίνει στην κουζίνα. Στην αρχή η Μελέκ είναι ανήσυχη αλλά μετά αποκοιμιέται.

Ο Σελίμ έρχεται και σπάει την αλυσίδα αλλά και πάλι παρεξηγεί την κατάσταση και επιτίθεται στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ του ζητάει να τον ακούσει πρώτα αλλά ο Σελίμ είναι έξαλλος. Δεν ακούει τίποτα και φεύγει με τη Μελέκ. Στο δρόμο η Μελέκ εξηγεί στον Σελίμ πως ο Γιουσούφ της έσωσε τη ζωή.

Ο Σελίμ δεν πείθεται από τα λόγια της και της λέει πως ίσως είναι μέρος κάποιου νέου σχεδίου του Γιουσούφ. Όταν φτάνουν σπίτι, η Μελέκ σκέφτεται όσα έχουν συμβεί και νιώθει μπερδεμένη. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Γιουσούφ ίσως πραγματικά προσπαθεί να τη βοηθήσει. Στο βιβλιοπωλείο ο Γιουσούφ είναι με τον δικηγόρο φίλο του και του λέει πως έχει βαρεθεί να παρεξηγούν τις προθέσεις του.

Ο φίλος του θεωρεί πως πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ακόμη και όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Επίσης του λέει πως δεν τον έχει δει ποτέ πριν τόσο ζωντανό και πως η Μελέκ είναι μια καινούρια σελίδα στη ζωή του. Το επόμενο πρωί, οι εργάτριες βλέπουν την κλειδαριά στο εργαστήριο σπασμένη και την πόρτα ανοιχτή. Η Μπαχριγιέ σκέφτεται πως η Μελέκ έκανε κάποια γιορτή όταν έφυγαν όλες…