Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπίτι είναι: Ραγδαίες εξελίξεις! (20/1) Η Ράνια και ο Σωτήρης έχουν μόλις φύγει και ο Ανέστης πάει την κοπέλα του σπίτι τους!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Ραγδαίες εξελίξεις! (20/1) Η Ράνια και ο Σωτήρης έχουν μόλις φύγει και ο Ανέστης πάει την κοπέλα του σπίτι τους!
TV24 20.01.2020 09:59
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σπίτι είναι απόψε 20/1 καθώς η Ράνια και ο Σωτήρης έχουν μόλις φύγει κι ο Ανέστης πάει την κοπέλα του σπίτι τους!

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

H Ράνια και ο Σωτήρης έχουν μόλις φύγει για Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη κι έτσι ο Ανέστης βρίσκει ευκαιρία να φέρει την κοπέλα του κρυφά στο σπίτι τους.

Παράλληλα, τρυπώνει εκεί και η Τζέμα για να πάρει, κρυφά απ’ τη Ράνια, το κλειδί του αυτοκινήτου της. Όταν όμως Ράνια και Σωτήρης επιστρέψουν απροσδόκητα, ούτε η Τζέμα ούτε ο Ανέστης θέλουν να τους αποκαλύψουν γιατί βρίσκονται εκεί. Τι ψέμα άραγε θα σκαρφιστούν για να καλύψουν τις πομπές τους και γιατί αναγκάζονται να κοιμηθούν το βράδυ αγκαλίτσα; Και η κοπέλα του Ανέστη, που έκανε αφρόλουτρο την ώρα που επέστρεψαν, θα μείνει στην μπανιέρα όλο το βράδυ ή θα προσπαθήσουν να τη φυγαδεύσουν; Το μόνο σίγουρο είναι ότι απόψε δεν θα κοιμηθεί κανείς…

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.

Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (17/12) Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο

Εξελίξεις έχουμε στο αποψινό επεισόδιο στο «Σπίτι είναι». Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 17/12/19 – Επεισόδιο 23

Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και όλοι ήρωες στολίζουν τα δέντρα τους, τα σπίτια τους και φτιάχνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες εκτός από την Ράνια που η γιορτινή της διάθεση περιορίζεται σε μια γυάλα με φωτάκια, κάποια ξερόκλαδα κι ένα ταψί γκρανόλα.

Η Αρσινόη που είναι να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους απογοητεύεται. Στο σπίτι του μπαμπά της τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο, αλλά η Αρσινόη δεν έρχεται.

Θα κάνουν Σωτήρης και Ράνια τα Χριστούγεννα που ονειρεύονται ή η Αθηνά θα μπει για άλλη μια φορά εμπόδιο στα σχέδια τους; Ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όσο διαφορετικό όσο και η σύνθεση της οικογένειας του Σωτήρη και της Ράνιας.

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπίτι είναι: Κάνει πρεμιέρα και έχουμε τα πρώτα επεισόδια!

«Σπίτι είναι»: Έρχεται η νέα σειρά του Alpha! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share