DEAL: Στάζει… μέλι ο Τραπεζίτης!

Τι θα δούμε σήμερα;

DEAL: Στάζει… μέλι ο Τραπεζίτης!

H πρώτη εβδομάδα του Deal μοίρασε ήδη 45,000 ευρώ στους πέντε τυχερούς που πάλεψαν με την τύχη και τον τραπεζίτη με τον ίδιο να στάζει... μέλι!

Με τη στρατηγική και την υποστήριξη των συμπαικτών τους για όπλα, οι παίκτες του Deal παίρνουν το κουτί τους και στέκονται «απέναντι» στον τραπεζίτη, περιμένοντας το τηλέφωνο να χτυπήσει προκειμένου να κλείσουν την καλύτερη συμφωνία.

Η νέα εβδομάδα για το τηλεπαιχνίδι που μοιράζει τα περισσότερα χρήματα στην ελληνική τηλεόραση, ξεκινάει με τον Ηλία Κοντίδη και ένα επεισόδιο γεμάτο αδρεναλίνη. Ο 30χρονος μελισσοκόμος από την Πέλλα, έχει το κουτί με το νούμερο 5 και δείχνει πολύ συγκεντρωμένος και συνεσταλμένος. Ενεργοποιεί την bonus προσφορά και την ζητά σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού. Θα την αποδεχτεί; Έκανε τελικά το καλύτερο Deal;

Τι νούμερα έκανε όμως στην πρεμιέρα του ο Χρήστος Φερεντίνος;

Ο "γυπαετός" του Deal "αρπάζει" ό,τι βρει μπροστά του!

Ο "γυπαετός" του Deal "αρπάζει" σήμερα, στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν έρχεται και "αρπάζει" ότι βρει μπροστά του στον Alpha.

Το Deal έκανε πολύ δυναμική αρχή, με την Κατερίνα Βάζου, η οποία αποχώρησε με τις 13.000 ευρώ που της προσέφερε ο Τραπεζίτης. Απ’ ό,τι φάνηκε, έκανε την καλύτερη συμφωνία, αφού πούλησε γι’ αυτό το ποσό το δικό της κουτί που περιείχε τις 5000 ευρώ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, ο Δημήτρης Βαζαίος παίρνει το κουτί με το νούμερο 9 και εκπροσωπεί τη Λευκάδα στο σημερινό επεισόδιο του Deal.

Ο 32χρονος τοπογράφος από την Αττική, «κάνει παιχνίδι» με τις γυναίκες, αφού δε διστάζει να προσεγγίσει κάθε θηλυκό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτοαποκαλείται «γυπαετός», ένας χαρακτηρισμός τον οποίο ο Χρήστος Φερεντίνος φυσικά και δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο. Θα καταφέρει να γοητεύσει με τα προσόντα του και τον Τραπεζίτη ή θα προτιμούσε να έχει απέναντί του μια γυναίκα;

Σήμερα στις 17.50, Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο, στον Alpha.

Deal - Τρίτη

Αντιμέτωπος με τον Τραπεζίτη έρχεται ο Δημήτρης, γνωστός και ως... «γυπαετός». Θα μάθεις γιατί τον φωνάζει έτσι ο Χρήστος Φερεντίνος στο αυριανό επεισόδιο του #dealgr στις 17:50. #alphatv

Posted by Alpha TV on Monday, January 13, 2020