Γυναίκα χωρίς όνομα: Τρομερές εξελίξεις! (21/1) Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας μεγαλώνει

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τρομερές εξελίξεις! (21/1) Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας μεγαλώνει

Τρομερές εξελίξεις στο Γυναίκα χωρίς όνομα σήμερα 21/1 καθώς ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας μεγαλώνει.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 82

Ο αστυνόμος, προσπαθώντας να βρει την αλήθεια για την απαγωγή της Κάτιας, την φέρνει επίτηδες αντιμέτωπη στο τμήμα με τον Νίκο.

Η Μαρίνα μαθαίνει πως ένας εξαιρετικά πετυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου και αναρωτιέται πώς μπορεί να έγινε αυτό.

Ο Κωστής προσπαθεί να πείσει την Κλειώ πως κατέδωσε τον πατέρα της για να την προστατεύσει, όμως η Κλειώ νιώθοντας προδομένη του ζητά να χωρίσουν. Ο Γιώργος προβληματίζεται για το αν πρέπει να αποκαλύψει στον Μανώλη την ύπαρξη της μητέρας του.

Ο Αντρέας επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στην Ρένα, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιο της για να πάρει το παιδί από τον Δημήτρη.

Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας μεγαλώνει και η Κάτια αποφασίζει να επισκεφτεί το δικηγόρο του Νίκου. Όταν, όμως, φτάσει στο γραφείο του θα έχει μια απρόβλεπτη συνάντηση.

Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε, για την Μαρίνα που πέφτει σε μία θανάσιμη παγίδα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις "φωτιά! (20/1) Ο Νίκος συλλαμβάνεται και ο Αργύρης εξαφανίζεται

Εξελίξεις "φωτιά" στο Γυναίκα χωρίς όνομα σήμερα 20/1, καθώς ο Νίκος συλλαμβάνεται και ο Αργύρης εξαφανίζεται.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 81

Ενώ ο Νίκος συλλαμβάνεται, ο Αργύρης με την αναπάντεχη εξαφάνισή του, κάνει το περιβάλλον του και κυρίως την Κάτια να ανησυχούν.

Η Μαρίνα προσπαθεί να είναι δίπλα στον Μιχάλη, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του, ενώ η Ιωάννα φεύγει μόνιμα εκτός Αθηνών σε μια προσπάθεια να ξεχάσει τα τελευταία τραγικά γεγονότα.

Η Κάτια μιλάει ανοιχτά στη Μάρθα και οι δύο γυναίκες έχουν άλλη μία σύγκρουση, εν αγνοία της Μαρίνας που θεωρεί πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Η Μάρθα εξακολουθεί να κινείται παρασκηνιακά, εξασφαλίζοντας στον Νίκο έναν από τους καλύτερους δικηγόρους.

Ο Χατζής αρχίζει να κάνει δύσκολη της ζωή της Μαρίνας στην εταιρία, ενώ προχωράει το σχέδιό του να απομακρύνει την Μαρίνα από τον Μιχάλη οριστικά.