Αν ήμουν πλούσιος: Ραγδαίες εξελίξεις! (21/1) Ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Ραγδαίες εξελίξεις! (21/1) Ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 21/1 στο Αν ήμουν πλούσιος, καθώς ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 87

Ο Σωτήρης συνεχίζει να ζητάει διαζύγιο, καθώς πιστεύει πως η Χριστίνα θέλει να σαμποτάρει το σχέδιο εκδίκησης προς τον Βρανά για να τον προστατεύσει.

Αυτή τη φορά, όμως, η Χριστίνα είναι αποφασισμένη να βάλει στη θέση τους τόσο τον Σωτήρη, όσο και τον Βρανά. Παράλληλα, ο Βρανάς, γνωρίζοντας πια πως ο Αντρέι είναι ντέντεκτιβ, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος τον έβαλε, ενώ η Φρόσω κάνει ακόμα μια γκάφα που θα βάλει ψύλλους στα αυτιά του Βρανά για το περιβόητο σχέδιο εκδίκησης.

Ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου, ενώ η Δάφνη εμμένει στην απόφασή της να διαλύσει την σχέση της με τον Στρατή. Ο ντετέκτιβ που έβαλε η Ξένια να ανακαλύψει την μητέρα του Μάνου, μαθαίνει τόσο για τα χρήματα των λαχνών όσο και για την παγίδα που στήνουν στον Βρανά και μεταφέρει τις πληροφορίες σ’ ένα μυστηριώδες πρόσωπο...

Την ίδια ώρα, ο Μάνος αποκαλύπτει κάτι στον Στρατή που θα τον βάλει σε σκέψεις για την σχέση της Κικής και του Αλέξη...

Σας βρήκαμε επίσης ένα τρομερό στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη χαστουκίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αν ήμουν πλούσιος: Τρομερές εξελίξεις! (20/1) Ο Μάνος δεν θέλει να ξέρει πού είναι η μάνα του

Τρομερές εξελίξεις στο Αν ήμουν Πλούσιος σήμερα 20/1 καθώς ο Μάνος δεν θέλει να ξέρει πού είναι η μάνα του.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Μάνος δεν θέλει να ξέρει πού είναι η μάνα του και ζητάει από την Ξένια να μην ανακατευτεί ξανά σ’ αυτό το θέμα. Η Δάφνη είναι πληγωμένη από το νέο ψέμα και την καταπάτηση του όρκου του Στρατή, ο οποίος την αναζητά χωρίς να ξέρει το λόγο που εκείνη τον αποφεύγει.

Ο Σωτήρης κατηγορεί τη Χριστίνα ότι αντί να οδηγήσει τον Βρανά στην υπεξαίρεση, τον τραβάει μακριά απ’ αυτήν, για να τον γλιτώσει από την τιμωρία του. Αυτό του επιβεβαιώνει ότι τον έχει ερωτευτεί και μεθάει πίνοντας στο τέλος της σχέσης τους!

Παράλληλα, ο Μάνος λέει στη Σμαράγδα ότι δεν θέλει τη λύπησή της για το θέμα της μητέρας του, ενώ ο Βρανάς υποψιάζεται ότι ο Αντρέι του είχε δηλώσει διαφορετική ταυτότητα για το ποιος ήταν και αποφασίζει να το ψάξει. Την ίδια στιγμή, ο Στρατής μαθαίνει τον λόγο που τον αποφεύγει η Δάφνη, ορμάει εναντίον του Αλέξη και αποκαλύπτει στη Δάφνη ότι ο Ντίνος έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του πρώην της...

Σας βρήκαμε επίσης ένα τρομερό στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη χαστουκίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο!