Έρωτας Μετά: Χαμός στις εξελίξεις! (21/1) Ο Γιώργος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Χαμός στις εξελίξεις! (21/1) Ο Γιώργος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά

Χαμός στις εξελίξεις στο Έρωτας Μετά σήμερα 21/1 καθώς ο Γιώργος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 51

Μετά τον τραυματισμό του Θοδωρή, η συμμορία καταλήγει στην Ιτιά όπου ο Σταύρος αναθέτει στον Δημήτρη να φροντίσει τον Θοδωρή για όσο θα λείπει.

Ο Γιώργος επισκέπτεται τον Κωνσταντίνο για να τον ρωτήσει για την υπόθεση και μαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά, αλλά παίρνει και μια χρήσιμη πληροφορία για το ατύχημα. Τέλος ο Ηλίας δίνει στη Μάγδα ένα φλασάκι στο όποιο υπάρχει το βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Σωκράτη.

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα συναντά τον Κωνσταντίνο στο πάρκο προσπαθώντας να κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται η σχέση τους να έχει οποιαδήποτε συνέχεια.

Στο μεταξύ έγινε γνωστή, μία αποχώρηση "βόμβα" από τη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά»!

Έρωτας Μετά: Η υπόθεση της Άννας ξανανοίγει! Χαμός στις εξελίξεις της εβδομάδας (20-23/1)!

Χαμός γίνεται με τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά»! Ο Νίκος ανακοινώνει στον Χρήστο ότι η υπόθεση της Άννας ξανανοίγει!

Δείτε αναλυτικά...

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 50

Καθώς γίνεται γνωστό πως ο Κωνσταντίνος έχει επανέλθει, η ζωή της Ηλέκτρας αναστατώνεται εκ νέου. Η Μάγδα στο Αστυνομικό Τμήμα ενημερώνεται πως εντοπίστηκε αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητό της το βράδυ του τροχαίου. Η Λαμπρινή διώχνει από το σπίτι της τον Παράσχο και ο Παπαδόπουλος ζητά εξηγήσεις από την Αλίκη σχετικά με την πληροφορία της Όλγας, ότι η αυτοκτονία του Αλέξανδρου ήταν δολοφονία. Στο παρελθόν, πλέον 6 μήνες πριν το ατύχημα, ο Χρήστος διοργανώνει ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι καλώντας την οικογένεια Δούκα. Οι μνήμες ξυπνούν.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 51

Μετά τον τραυματισμό του Θοδωρή, η συμμορία καταλήγει στην Ιτιά όπου ο Σταύρος αναθέτει στον Δημήτρη να φροντίσει τον Θοδωρή για όσο θα λείπει. Ο Γιώργος επισκέπτεται τον Κωνσταντίνο για να τον ρωτήσει για την υπόθεση και μαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά, αλλά παίρνει και μια χρήσιμη πληροφορία για το ατύχημα. Τέλος ο Ηλίας δίνει στη Μάγδα ένα φλασάκι στο όποιο υπάρχει το βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Σωκράτη. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Άννα συναντά τον Κωνσταντίνο στο πάρκο προσπαθώντας να κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται η σχέση τους να έχει οποιαδήποτε συνέχεια.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 52

Ο Τόνι βρίσκει τον Γιώργο αιμόφυρτο στο δρόμο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο, την ίδια στιγμή που η Νόρα τον περιμένει στο σπίτι. Ο Νίκος λέει στον Χρήστο ότι η υπόθεση της Άννας ξανάνοιξε, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στον δεύτερο. Η Λαμπρινή προειδοποιεί τον Αποστόλη να προσέχει μετά τη σύγκρουσή του με τον Παράσχο, χωρίς όμως να ξέρει ότι ο τελευταίος την παρακολουθεί. Τέλος, ο Νίκος πηγαίνει στο γραφείο του Παπαδόπουλου ζητώντας εξηγήσεις για τα γεγονότα με την Αλίκη. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος παρακολουθώντας την Άννα, την βλέπει μαζί με τον Δημήτρη.