Elif: Η Γκόντζα μαθαίνει πως ο θάνατος του Κενάν προήλθε από εμπρησμό! Συγκλονιστικές οι σημερινές (22/01) εξελίξεις!

«Βόμβα» το αποψινό επεισόδιο!

Elif: Η Γκόντζα μαθαίνει πως ο θάνατος του Κενάν προήλθε από εμπρησμό! Συγκλονιστικές οι σημερινές (22/01) εξελίξεις!

Συγκλονιστικές οι σημερινές (22/01) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Elif», του Star! Η Γκόντζα μαθαίνει πως ο θάνατος του Κενάν προήλθε από εμπρησμό!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Τετάρτη 22/1

Επεισόδιο 505

Ο Ερκούτ ψάχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του και βρίσκει την ψεύτικη αναφορά, που είχε κάνει σχετικά με τη φωτιά και εξαιτίας της η Αρζού κατάφερε να βγει από το άσυλο. Η Ασουμάν τον πλησιάζει και εκείνος προσπαθεί να κρύψει την αναφορά αλλά του πέφτει κάτω χωρίς να το καταλάβει. Τη βρίσκει όμως η Γκόντζα και μαθαίνει πως η φωτιά που προκάλεσε το θάνατο του Κενάν και της Τουγτσέ ήταν εμπρησμός. Η Αρζού στέλνει μήνυμα στον Γιουσούφ για να συναντηθούν. Ο Γιουσούφ αποφασίζει να πάει αλλά ο φίλος του προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Γιουσούφ και η Αρζού συναντιούνται και ο Ουμίτ, κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο, τραβάει φωτογραφίες. Η συνάντηση δεν οδηγεί πουθενά και ο Γιουσούφ φεύγει αλλά τώρα υπάρχουν φωτογραφίες του με την Αρζού, χωρίς να το ξέρει. Ο Μουράτ λέει στην οικογένεια του πως αν παντρευτεί την Αϊλά θα τρελαθεί. Η Ζεϊνέπ συμφωνεί μαζί του αλλά ο Βεϊσέλ επιμένει να την παντρευτεί. Η Τουλάι αρχίζει να υποψιάζεται την επιμονή του Βεϊσέλ σε αυτό το ζήτημα. Ο Γιουσούφ μιλάει στον δικηγόρο του για την παράξενη συνάντηση που είχε με την Αρζού και εκείνος του λέει πως η γυναίκα αυτή κάτι ετοιμάζει. Η Μελέκ λαμβάνει τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού και θυμωμένη πηγαίνει να τον βρει στο βιβλιοπωλείο αλλά ο Γιουσούφ δεν είναι εκεί. Η Γκόντζα ρωτάει τον Ερκούτ σχετικά με το έγγραφο που βρήκε. Ο Ερκούτ της ζητάει να του το δώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Ερκούτ κλειδώνει σε ένα δωμάτιο την Γκόντζα. Ο Σελίμ έχει συνάντηση με μια εταιρία και εκεί συναντάει μετά από πολύ καιρό την Πελίν…

Δείτε τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού πετάει στο δρόμο τους Εμίρογλου!

«Βόμβα» στην Elif. Το αίμα της πίσω παίρνει ξανά η Αρζού, η οποία καταφέρνει να αγοράσει το κτήμα και να πετάξει έξω από το σπίτι της -πλέον- την οικογένεια Εμιρόγλου!

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια!

Ο δικηγόρος της Αρζού σπεύδει σπίτι της και την ενημερώνει: «Το κτήμα των Εμιρόγλου βγήκε προς πώληση! Ηθελα να σας πω από κοντά αυτά τα νέα», της λέει και εκείνη ξεκινάει αμέσως, με τη βοήθεια του Ουμίτ, όλες τις διαδικασίες για να το αποκτήσει! Η δυσκολία του Σελίμ να αποπληρώσει το χρέος στην τράπεζα οδήγησε στον πλειστηριασμό του σπιτιού και έτσι η Αρζού αρπάζει την ευκαιρία και το αγοράζει. Η οικογένεια μαθαίνει πως το σπίτι πουλήθηκε, αλλά δεν ξέρουν τον νέο ιδιοκτήτη. Οταν η Αρζού εμφανίζεται μπροστά τους, όλοι σοκάρονται. «Τι άνθρωπος είσαι εσύ; Ντροπή σου να φέρεσαι έτσι», της λέει η Αλιγέ, ενώ η Μελέκ συμπληρώνει: «Τι άλλο θέλεις πια από εμάς; Φτάνει». Εκείνη όμως με αγέρωχο ύφος τούς υπενθυμίζει πως το σπίτι πλέον της ανήκει και πως θα τους επιτρέψει για λίγες μέρες να μείνουν εκεί, μέχρι να βρουν να μετακομίσουν αλλού: «Μέχρι να βρείτε αλλού να μείνετε, θα μένουμε όλοι μαζί».

Η ίδια ανεβαίνει στο δωμάτιο της Μελέκ και αρχίζει να πετάει από τα σκαλιά τα πράγματά της, με αποτέλεσμα η Μελέκ να πάρει την κόρη της και να φύγουν άρον άρον, ενώ ο Σελίμ γίνεται έξω φρενών και φυσικά με τις ευλογίες της μητέρας του ξεκινάει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι.

Αφού καταφέρνουν να βρουν ένα, ξεκινούν να πακετάρουν τα πράγματά τους, αλλά η Αρζού, προκειμένου να τους κάνει να πονέσουν και να τους τιμωρήσει, προτείνει να αγοράσει τις μετοχές τους και έτσι θα εξασφαλίσουν κι εκείνοι χρήματα που έχουν ανάγκη, αλλά και εκείνη θα γίνει το μεγάλο αφεντικό. Ο Σελίμ και η Αλιγέ αρνούνται. Στη συνέχεια εκείνη συναντάει τον Ουμίτ θυμωμένη: «Εχουν αποφασίσει να μετακομίσουν! Θέλω να μείνουν και να τους τιμωρώ κάθε μέρα για όσα μου έκαναν! Θέλω να πάρω και τις μετοχές μου πίσω! Σε παρακαλώ, βοήθησέ με», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Θα κάνω τα πάντα για εσένα και το ξέρεις! Ομως αυτή τη φορά θα το κάνω μ' έναν όρο: να με παντρευτείς!». Η Αρζού θυμώνει με την πρότασή του και φεύγει: «Πώς τολμάς να μου ζητάς κάτι τέτοιο! Δεν θέλω να σε ξαναδώ».

Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους

Aποφασίζει να κάνει τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, τον Σελίμ σοφέρ, ενώ την Αλιγέ μαγείρισσα. Ολοι θυμώνουν μαζί της, ενώ η Μελέκ της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια: «Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι! Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια, όπου κι αν μείνουμε! Εσύ όμως; Σ' ένα τόσο μεγάλο σπίτι θα ζεις μόνη σου! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ, έτσι αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. Το ζευγάρι παντρεύεται και στη συνέχεια μαζί φτάσουν στο κτήμα! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Ουμίτ. Η οικογένεια παίρνει τα πράγματά της, κοιτάζει για τελευταία φορά το κτήμα και φεύγει για πάντα από εκεί...