Αν ήμουν πλούσιος: Ο Θεοχάρης φιλάει την Σμαράγδα! Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό (22/01) επεισόδιο!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Θεοχάρης φιλάει την Σμαράγδα! Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό (22/01) επεισόδιο!

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό (22/01) επεισόδιο της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», του ΑΝΤ1! Ο Θεοχάρης φιλάει την Σμαράγδα!

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 88

Παρότι έχει φτάσει η ώρα να πιάσουν τον Βρανά, μόνο αναστάτωση υπάρχει στην ομήγυρη. Η Χριστίνα συνεχίζει να παίζει το ρόλο της στο σχέδιο, αλλά ο Σωτήρης είναι έτοιμος να την χωρίσει, ό,τι και να γίνει. Ο Λευτέρης προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος με τον Στρατή ξεκινάνε δουλειά και βλέπουν ότι το πηλοφόρι και το μυστρί είναι δύσκολη υπόθεση. Η Κική συνεχίζει να σκάβει τον λάκκο στη σχέση του Στρατή με τη Δάφνης, ενώ ο Στρατής είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ότι η Κική συνωμοτεί με τον Αλέξη. Ο Θεοχάρης θα φιλήσει τη Σμαράγδα, ενώ ο Μάνος της λέει πως καλύτερα να τελειώνουν εδώ οι αψιμαχίες τους. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βρανάς ετοιμάζεται να φύγει με το χρήμα και το κορίτσι, αλλά εκτός από τη Χριστίνα, τον περιμένουν όλοι μαζί με την αστυνομία, για να τον δέσουν χειροπόδαρα...

Σας βρήκαμε επίσης ένα τρομερό στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη χαστουκίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αν ήμουν πλούσιος: Ραγδαίες εξελίξεις! (21/1) Ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 21/1 στο Αν ήμουν πλούσιος, καθώς ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΑΝΤ1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 87

Ο Σωτήρης συνεχίζει να ζητάει διαζύγιο, καθώς πιστεύει πως η Χριστίνα θέλει να σαμποτάρει το σχέδιο εκδίκησης προς τον Βρανά για να τον προστατεύσει.

Αυτή τη φορά, όμως, η Χριστίνα είναι αποφασισμένη να βάλει στη θέση τους τόσο τον Σωτήρη, όσο και τον Βρανά. Παράλληλα, ο Βρανάς, γνωρίζοντας πια πως ο Αντρέι είναι ντέντεκτιβ, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος τον έβαλε, ενώ η Φρόσω κάνει ακόμα μια γκάφα που θα βάλει ψύλλους στα αυτιά του Βρανά για το περιβόητο σχέδιο εκδίκησης.

Ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου, ενώ η Δάφνη εμμένει στην απόφασή της να διαλύσει την σχέση της με τον Στρατή. Ο ντετέκτιβ που έβαλε η Ξένια να ανακαλύψει την μητέρα του Μάνου, μαθαίνει τόσο για τα χρήματα των λαχνών όσο και για την παγίδα που στήνουν στον Βρανά και μεταφέρει τις πληροφορίες σ’ ένα μυστηριώδες πρόσωπο...

Την ίδια ώρα, ο Μάνος αποκαλύπτει κάτι στον Στρατή που θα τον βάλει σε σκέψεις για την σχέση της Κικής και του Αλέξη...