Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι στο αποψινό «The 2night show»!

Θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι στο αποψινό «The 2night show»!

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής "σαρώνει" στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα "ισοπέδωσε" τον Alpha και το «Έρωτας Μετά».

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Μάρκο Σεφερλή σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλά για την πολυετή πορεία του στο χώρο της υποκριτικής και δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση στους επικριτές του, εκφράζοντας και το μεγάλο του παράπονο.

Μεταξύ άλλων, μιλά για τη νέα του ταινία «Χαλβάη 5-0», ενώ εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συμπεριλάβει στο καστ τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μιλά για τη σύντροφο της ζωής του, Αρετή, καθώς και για την ευτυχία που αισθάνεται μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης τους. Επίσης, αναφέρεται στις φάρσες της εκπομπής «Best Friend’s Fear», που παρουσιάζει, και αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τέλος, θα περάσει και από τις Μύγες. Και το σίγουρο είναι πως αυτή η αναμέτρηση θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου μας περιμένει στον ΑΝΤ1 και στο "The 2Night Show"!

Πάρις Σκαρτσολιάς και Έφη Ρασσιά

The 2night show 16/1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Πάρι Σκαρτσολιά και την Έφη Ρασσιά. H Έφη και ο Πάρις ή αλλιώς η «Βάλια» και ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς» είναι ένα πολύ ταιριαστό, τηλεοπτικά, ζευγάρι. Θα μπορούσαν να είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι και στη ζωή;

Οι δύο νεαροί μιλούν για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς καθώς για τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Ειρήνη Καζαριάν

undefined
Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για την προσπάθειά της στην υποκριτική, δίνει τη δική της απάντηση στους επικριτές της και κάνει την αυτοκριτική της. Μεταξύ άλλων, μιλά για την πορεία της στο μόντελινγκ, μετά τη νίκη της στο «GNTM», ενώ σχολιάζει και την εξέλιξη του φετινού τελικού του ριάλιτι μόδας.

Τέλος, θα περάσει και από τις Μύγες. Θα καταφέρει να βγει αλώβητη από αυτήν την αναμέτρηση;

Θοδωρής Φραντζέσκος
Ο Θοδωρής Φραντζέσκος μιλά για τις σκληρές, αλλά πολύ ρεαλιστικές σκηνές της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι». Εξηγεί γιατί απολαμβάνει τη ζωή μετά από ένα παρ’ ολίγον εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε σε ηλικία 21 ετών, αλλά και για τον οικογενειακό ξεριζωμό που ένιωσε σε ηλικία 10 ετών, όταν η οικογένειά του έχασε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.

The 2night show απόψε

The 2Night Show - Συντελεστές:
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας, Γιώργος Κικίδης

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας

Δείτε επίσης τι έγινε στον τηλεοπτικό «Κυριάκο» από τις Άγριες Μέλισσες! Η ατάκα που «άναψε» φωτιές!