Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας έχει πολλά ανοικτά μέτωπα! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (23/1)!

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας έχει πολλά ανοικτά μέτωπα! Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (23/1)!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε σήμερα, στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Ο Δούκας έχει ακόμα πολλά ανοικτά μέτωπα και πρέπει να πάρει αποφάσεις!

Δείτε αναλυτικά!

Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες, για τον Θωμά και την Ελένη που κάνουν έρωτα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61

Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια προς έκπληξη όλων. Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στο πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Θα δεχτεί ο Δούκας ν’ ακολουθήσει το σχέδιο του; Την ίδια στιγμή ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Θα υπερισχύσουν τα αισθήματά του για την Ελένη ή το ηθικό χρέος απέναντι στη γυναίκα του; Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Θα ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του; Η Σμάρω, μια Πολίτισσα πραματευτού έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη…

Άγριες Μέλισσες: Ο "Μελέτης" αποκαλύπτει για την σκηνή με τον Στάνκογλου! "Παίξαμε ξύλο κανονικότατο"

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την σκηνή του καυγά με τον "Κυπραίο" που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου λέγοντας πως «έπαιξαν καλά».

Ο ηθοποιός μίλησε " Στη φωλιά των Κου Κου" για την σειρά, τα παρασκήνια στα γυρίσματα αλλά και την ζωή του.

"Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ειδικά με τον Γιάννη Στάνκογλου περάσαμε εξαιρετικά. Παίξαμε ξύλο κανονικότατο. Τις δώσαμε κανονικά. Είναι και ο Γιάννης έτσι… δεν χαμπαριάζει σ’ αυτά, μου λέει "δώσε μου μικρέ, πάμε να φύγουμε". Σταματάς να πονάς. Εγώ σαν Γιώργος μπορεί να πονούσα, ο Μελέτης δεν θα πονέσει.

Στον δρόμο μου λένε να ηρεμήσω λίγο. Στα social media δέχομαι και παραγγελίες για φόνους.

Πριν κοιμηθώ έχω το κακό να ακούω περιγραφές αγώνων ή ντοκιμαντέρ. Γούρια έχω στον αθλητικό τομέα. Φοράω δύο κάλτσες και συγκεκριμένες μπλούζες κάτω από την εμφάνιση. Με τις κάλτσες έχω θέμα. Και στο γύρισμα κάποιες φορές φοράω δύο κάλτσες" είπε.