Έλα στη θέση μου: Ο Θοδωρής φλερτάρει τη Λατάνια! Εξελίξεις "βόμβα" σήμερα (23/1)!

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Έλα στη θέση μου: Ο Θοδωρής φλερτάρει τη Λατάνια! Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" από το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα (23/1) στη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου»! Ο Θοδωρής φλερτάρει τη Λατάνια!

Δείτε αναλυτικά...

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 84

Η Μαρίνα βοηθάει τον Θοδωρή με το θέμα του φλερτ, κι εκείνος αποφασίζει να δοκιμάσει τους κανόνες στη Λατάνια. Ο Ζαχαρίας πέφτει θύμα φάρσας από τους υπόλοιπους και καταλήγει να δίνει ιδέα στο Ζούβα για νέα επιχείρηση. Η Σύλβια με τη Βάνα λαμβάνουν τα πολυπόθητα στικάκια κι αποφασίζουν να τα δοκιμάσουν σε έναν άγνωστο. Ο Δαμιανός ξεκαθαρίζει τη θέση του για το θέμα του παιδιού στη Ζωγραφιά, ενώ η Φαίη του λέει να προσέχει με τον καινούριο του έρωτα. Ποια θα είναι καινούρια επιχείρηση που θα στηθεί παράνομα στο Χημείο; Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν θα βρεθεί μόνη με τον Αχιλλέα;

Εάν θέλετε να έχετε πρώτοι όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τις σειρές, μη χάσετε το Tv24 που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με μόλις 1,5 ευρώ!

Άνδρη Θεοδότου: H ηθοποιός από το Έλα στη θέση μου εμφανίστηκε με τον σύζυγό της και προκάλεσε "ταραχή"! Η σπάνια φωτογραφία!

Μια σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε η ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου, από την σειρά Έλα στη θέση μου, όπου εμφανίστηκε αγκαλιά με τον σύζυγό της και προκάλεσε "ταραχή" στα social media!

H ίδια προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση!

Η γνωστή ηθοποιός από το Έλα στη θέση μου, δεν μπόρεσε και ευχήθηκε στους ακόλουθούς της, στο πλευρό του εκλεκτού της καρδιάς της.

Σας βρήκαμε επίσης τη σπιταρόνα που έχει αυτή η αγαπημένη ηθοποιός της αγαπημένης σας σειράς!