Κρατάς Μυστικό: Απίστευτες εξελίξεις! (24/1) Η Δώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κρατάς Μυστικό: Απίστευτες εξελίξεις! (24/1) Η Δώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι...

Απίστευτες εξελίξεις στο Κρατάς μυστικό σήμερα (24/1), καθώς η η Δώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το τι σχεδιάζει η Τζένη!

Τι θα δούμε στη σειρά του Alpha:

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Επεισόδιο: 14

Η Αγγελική, η Τζένη και η Λίζα αποφασίζουν να εκδικηθούν όλες μαζί τον Αριστείδη. Καταστρώνουν το σχέδιο τους με τη βοήθεια και της Σίσσυ και στήνουν παγίδα στον Αριστείδη σε ένα ξενοδοχείο. Παράλληλα, η Δώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το τι σχεδιάζει η Τζένη και προσπαθεί να τη σταματήσει, ενώ ο Τάσος φαίνεται να παίζει έναν πολύ περίεργο ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία. Την ίδια στιγμή η Κλάρα έχει αναλάβει να κάνει ακόμη πιο δημοφιλή τον «Τάκη Αστέρη» προσπαθώντας συγχρόνως να του αλλάξει και ρεπερτόριο.

Τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο χτυπούν "καμπανάκι" για την νέα σειρά του Alpha!

Κρατάς μυστικό: Αποκάλυψη! (20/12) Η Κλάρα συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος εργάζεται κρυφά σε νυχτερινό κέντρο

Αποκάλυψη στο «Κρατάς Μυστικό απόψε 20/12 καθώς η Κλάρα συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος εργάζεται κρυφά σε νυχτερινό κέντρο.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha:

Επεισόδιο 12.

Η Κλάρα συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος εργάζεται κρυφά σε νυχτερινό κέντρο ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τη στέγη ηλικιωμένων και τον θαυμάζει ακόμη περισσότερο.

Ο Τάσος προσπαθεί να ξεχάσει πως η Δώρα υπήρξε ερωτευμένη μαζί του, ενώ την ίδια στιγμή η Αγγελική ψάχνει τρόπο να απομακρύνει τη Λίζα από τον Αριστείδη.

Μια πτήση στη Βαγδάτη γίνεται η τέλεια ευκαιρία για να απουσιάσει για λίγο η Λίζα και να της αφήσει το πεδίο ελεύθερο.

Η Σίσσυ ετοιμάζει ολοταχώς την παιδική παράσταση που έχει αναλάβει, ενώ παράλληλα η Τζένη προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι, από σύζυγος του Αριστείδη, ξαφνικά εκείνη τώρα πια είναι η “‘άλλη γυναίκα”.

Κρατάς μυστικό: Η Κλάρα θέλει να "σώσει" τον Νεκτάριο!