Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό! Η Μαρίνα πιάνει στα πράσα τον Βλάση με την Φαίη!

Προσοχή! Είναι spoiler!

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό! Η Μαρίνα πιάνει στα πράσα τον Βλάση με την Φαίη!

Αποκλειστικό "βόμβα" για την σειρά του ALPHA, "Έλα στη θέση μου"! Η Μαρίνα πιάνει στα πράσα τον Βλάση με την Φαίη!

Ο Ζούβας και ο Φώτης αποφεύγουν τη Βάνα και τη Σύλβια, ο Μάρκος προσπαθεί να τα ξαναβρούν ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα και η Φαίη συνεχίζει να πολιορκεί τον Βλάση.

Ο Βλάσης αποφασίζει να συνετίσει τον Αχιλλέα σε σχέση με τον χωρισμό του με τη Ρενάτα. «Τι είναι αυτά που κάνεις; Η Ρενάτα σε αγαπάει και είμαι σίγουρος ότι κι εσύ την αγαπάς. Γύρισε κοντά της και άσε τα πείσματα», του λέει. Την ίδια ώρα ο Λεωνίδας ζητάει εξηγήσεις από τη Ρενάτα για τα πάρε-δώσε που έχει με τον Μάρκο. «Τι συμβαίνει μεταξύ σας;», τη ρωτάει αλλά δεν παίρνει σαφή απάντηση. Ο Δαμιανός με τη σειρά του βάζει λόγια στη Λατάνια κάνοντάς τη να πιστεύει ότι ο Μίμης την πέφτει στη Ζωγραφιά κι εκείνη δεν θέλει και πολύ για να ζηλέψει. Οσο για τη Φαίη βάζει μπρος το κόλπο με τα στικάκια αντρικού πάθους προκειμένου να «ρίξει» τον Βλάση. Το νέο για τον χωρισμό του Αχιλλέα και της Ρενάτας απλώνεται σε όλη την εταιρεία, ενώ ο Θοδωρής με τη βοήθεια της Μαρίνας ψάχνει να βρει σύντροφο μέσω αγγελιών. Και μέσα σε όλα αυτά, για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Βλάσης και η Φαίη έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Μάρκος ζητάει από τον Αχιλλέα να μιλήσουν για τη Ρενάτα.

Ο Αχιλλέας ξεκινά τις διαδικασίες διαζυγίου

Η Ζωγραφιά απαιτεί να μάθει από τον Δαμιανό τι του έχει πει για εκείνη η Φαίη, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί μάταια να τα ξαναβρούν ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα. Στο μεταξύ ο Φώτης μαθαίνει ότι η αδελφή του χωρίζει και τρέχει να της μιλήσει, αλλά τη βρίσκει με τον Μάρκο στο πατρικό τους. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θοδωρής βρίσκεται μόνος του με τη Λατάνια και ένα στικάκι του πάθους, ενώ ο Αχιλλέας ανακοινώνει στη Φλωρέτα πως θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο. «Είσαι σίγουρος γι’ αυτό που πας να κάνεις;», τον ρωτάει και προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Το σχέδιο της Φαίης

Η Ρενάτα εξηγεί στον Φώτη τι έχει συμβεί με τον Αχιλλέα, αλλά ούτε ο αδελφός της παίρνει το μέρος της. «Δεν έπρεπε πίσω από την πλάτη του Αχιλλέα να έχεις πάρε-δώσε με τον Μάρκο», την επιπλήττει. Η Σύλβια και η Βάνα, πάλι, έχουν άλλα στο μυαλό τους. Στριμώχνουν τον Μάκη και τον Φώτη, αλλά εκείνοι κάνουν τα πάντα για να τις αποφύγουν. Παράλληλα, η Λατάνια δίνει ένα τελεσίγραφο στον Δαμιανό, ενώ η Φαίη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να περάσει μια νύχτα με τον Βλάση και η Ρενάτα βρίσκει έναν φάκελο από τη Σόφο στο σπίτι του Μάρκου. Ολοι έχουν κάτι που τους απασχολεί, το ίδιο και ο Λεωνίδας με τη Φλωρέτα που προσπαθούν να αποτρέψουν τον Αχιλλέα από το διαζύγιο. «Αγόρι μου, ξανασκέψου το. Μη διαλύσεις τον γάμο σου», τον συμβουλεύει ο πατέρας του.

Η Σύλβια υποψιάζεται τη Ζωγραφιά

Ο Αχιλλέας που ζηλεύει αφόρητα τη γυναίκα του, νομίζει ότι θα την πιάσει στα πράσα με τον Μάρκο και θα έχει ατράνταχτες αποδείξεις για τη σχέση τους, αλλά πέφτει πάνω στον Βλάση και τη Φαίη. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Σήφης έχει να κουμαντάρει τις τρέλες της Σύλβιας και της Βάνας στο χημείο, αλλά δυσκολεύεται πολύ. Πού να τα βγάλει πέρα μαζί τους; Ο Ζούβας κι ο Φώτης, πάλι, νομίζουν ότι...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Ωστόσο, για σένα που παρακολουθείς τις σειρές του ALPHA σου έχουμε "βόμβα" για το Έρωτας Μετά! Εκβιάζουν τον Κωνσταντίνο ότι θα σκοτώσουν την Άννα άμα δεν τους δώσει λεφτά!