Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι! Ονόματα έκπληξη!

Τι θα δούμε απόψε;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι! Ονόματα έκπληξη!

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου και έχει ονόματα έκπληξη!

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο δημοτικό μας τραγούδι θα έχει η σημερινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Οι Χρυσόστομος Μητροπάνος, Δημήτρης Υφαντής, Παναγιώτης Λάλεζας, Γιώτα Γρίβα, Αρετή Κετιμέ, Μανώλης Κονταρός, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Βαγγέλης Δημούδης, Αλέξης Παρχαρίδης και Λευκοθέα Φιλιππίδη ερμηνεύουν αγαπημένα και δημοφιλή τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τον Πόντο και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και τη Μικρά Ασία, με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Ασπροπύργου “ΘΡΙΑ”, που αποτελείται από κορυφαίους σολίστες του είδους.

Μαζί τους, οι: Γιάννης Πολίτης, Νίκος Μελετίου (δήμαρχος Ασπροπύργου), Γεωργία Ζώη, Βασίλης Γιαννακόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Αττικής), Νίκος Βαφειάδης (αντιδήμαρχος Αθηναίων), Φώφη Γιωτάκη (δημοσιογράφος), Τάνια Χαροκόπου (συγγραφέας), Σπύρος Πετρουλάκης (συγγραφέας), Πάνος Σταθακόπουλος, Καλή Δάβρη και Ναταλία Μίγδου (ηθοποιοί) και Όλγα Αντωνίου (δημοσιογράφος).

Μια εκπομπή με παραδοσιακά ακούσματα απ’ όλη τη χώρα και 300 χορευτές που κατακλύζουν το στούντιο και εντυπωσιάζουν με τις φιγούρες τους.

Ωστόσο, συνεχίζει και βάζει «φωτιές» στον ΣΚΑΪ!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Παρέδωσε μαθήματα! Τα νούμερα τηλεθέασης τον «έστειλαν» κορυφή!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρέδωσε μαθήματα! Τα νούμερα τηλεθέασης τον «έστειλαν» κορυφή και σας τα έχουμε όλα αναλυτικά!

Ο ΣΚΑΙ, έκανε κίνηση ματ και έβαλε το Στην υγειά μας εχτές το μεσημέρι! Τα λόγια είναι περιττά αφού η εκπομπή σάρωσε κανονικά!

Μετά τα απίστευτα νούμερα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος την παραμονή Χριστουγέννων, επέστρεψε ανήμερα και παρέδωσε μαθήματα! Η εκπομπή του δε, έφτασε σε τέταρτο μέχρι και το 20,8%!

Δείτε τα όλα αναλυτικά:

11
14.4
15.9
16.3
19.1
19.7
20.1
18.3
20.8
20.7
14.8
17
16.8
15.2
14.4

Σε σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό, έκανε 16,5%!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν μπορεί να διαχειριστεί τόση ευτυχία! Χαμός με τα νούμερα τηλεθέασης!

Σίγουρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να διαχειριστεί τόση ευτυχία! Χαμός με τα νούμερα τηλεθέασης και στον ΣΚΑΙ ανοίγουν σαμπάνιες!

Είναι γεγονός πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το Στην Υγειά μας είχε πάρα πολλά σκαμπανευάσματα! Τόσα πολλά, που ούτε εκείνος δεν περίμενε τι θα έγραφε το ραβασάκι με τα νούμερα τηλεθέασης!

Εχτές, με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το Στην υγεία μας, έκανε ένα πολύ ικανοποιητικό νούμερο! Τόσο ικανοποιητικό, που κατάφερε και τερμάτισε σχεδόν πρώτος στην prime time ζώνη! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

12.2
17
16.5
17.7
17
16.7
16.2
14.7
15.1
13.9
11.1
11.7

*Να τονίσουμε ότι σε σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό η εκπομπή έκανε 15%