Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler - "φωτιά"! Πεθαίνει ένας από τους πρωταγωνιστές!

Εξελίξεις - "βόμβα"!

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler -

Spoiler - "φωτιά" έσκασε στον αέρα της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς αποκάλυψε πως πεθαίνει ένας από τους πρωταγωνιστές στο Κόκκινο Ποτάμι!

Η ίδια ως φαν της σειράς δήλωσε on air, πως μπορεί να κάνει ένα "μικρό" spoiler!

Χαρακτηριστικά είπε, "Ένας από τους πρωταγωνιστές θα χάσει τη ζωή του και θα μας συγκλονίσει ο τρόπος που θα φύγει!"

Σήμερα, 26 Ιανουαρίου οι Τούρκοι θα αποπειραθούν να βιάσουν τόσο την Ευγενία όσο και τη Βασιλική. Από την Αμισό ξεκινά ένα μεγάλο καραβάνι. Οι Έλληνες άφησαν πίσω τους την πατρίδα τους, φεύγοντας πάνω σε κάρα φορτωμένα με όσα υπάρχοντα κατάφεραν να πάρουν μαζί τους μετά την εντολή της εκκένωσης. Στο δρόμο, Τούρκοι χωρικοί επιτίθενται στην πομπή. Η συμπλοκή είναι άγρια. Πολλοί σκοτώνονται, με τους Τούρκους να λεηλατούν τα υπάρχοντα των κατοίκων της Αμισού.

Από μακριά, μέσα σε μια άμαξα, η Ιφιγένεια και ο Αλή γίνονται μάρτυρες της επίθεσης και της φριχτής δολοφονίας μιας μητέρας και του παιδιού της. Η Ιφιγένεια αναγνωρίζει τη Βασιλική και την Ευγενία μέσα στο πλήθος. Σηκώνει τα χέρια της θέλοντας να βοηθήσει, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί.

Στην Αμισό, Τούρκοι πρόσφυγες εγκαθίστανται με τις οικογένειές τους στα σπίτια των Ελλήνων, ενώ στην Κωνσταντινούπολη ο Κερέμ επισκέπτεται στα κρυφά τον Μίλτο στο σπίτι των Νικολαΐδηδων και τον ενημερώνει πως μουσουλμάνοι πρόσφυγες από τη Θράκη πήραν τα σπίτια στην Αμισό, ενώ ο αδερφός του δραπέτευσε στα βουνά. Ο Μίλτος δεν θέλει να μείνει άπραγος, παρά τις συμβουλές του Κερέμ.

Στην Αμισό ο Θεόκλητος επισκέπτεται την εκκλησία, οπού ανακαλύπτει έκπληκτος τον Μίλτο. Τον ενημερώνει για το τι έχει συμβεί στην πόλη. Εκείνος αποφασίζει να αναζητήσει τον Θέμη.

Επίσης, διαβάστε ένα mega spoiler που έδωσε για την σειρά η πρωταγωνίστρια!

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά;

Spoiler μεγατόνων για το Κόκκινο Ποτάμι! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά; Ποιος πεθαίνει και τι γίνεται με τον Μίλτο και την Ιφιγένεια;

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά είναι από τις κορυφαίες της σεζόν! Ομολογώ ότι αρχικά δεν την παρακολουθούσα, όμως τελικά έχω πάθει... εθισμό και δεν χάνω επεισόδιο! Έψαξα λοιπόν, και βρήκα το μεγάλο φινάλε! Προσοχή, σας τονίζω ότι είναι spoiler μεγατόνων και αν δεν θέλετε να μάθετε, μην προχωρήσετε.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η σειρά του Open tv που σαρώνει σε τηλεθέαση, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. Εκεί είδα το φινάλε και τονίζω από τώρα πως το σενάριο έχει διασκευαστεί, επομένως ο δαιμόνιος Μανούσος Μανουσάκης, μπορεί να κάνει αλλαγές!

Ποιος ήρωας πεθαίνει

Στο τέλος του βιβλίου, Ιφιγένεια και Μίλτος δεν είναι μαζί. Την τύχη της κοπέλας, δεν θα σας την αποκαλύψω αλλά θα σας πω τα πάντα για το Μίλτο! Ο ήρωας Μίλτος, σκοτώνεται με βάναυσο τρόπο από τους Τούρκους. Το πτώμα του, το μεταφέρουν και το ρίχνουν στο ποτάμι που βλέπουμε στην αρχή της σειράς.

Το αίμα του, το βάφει κόκκινο και αυτός είναι ο λόγος που η σειρά αλλά και το βιβλίο έχουν αυτό το όνομα. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες μου όμως, θέλουν το κανάλι να διαλέγει άλλο φινάλε για την σειρά αλλά σε γενικές γραμμές το μοτίβο δεν παρεκλίνει και πολύ από το βιβλίο. Υπομονή λοιπόν και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική... για όλους μας!

Επίσης, διαβάστε ένα mega spoiler που έδωσε για την σειρά η πρωταγωνίστρια!