Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα με το Νίκο αποφασίζουν να... Τρομερές οι εξελίξεις της βδομάδας (27-31/1)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα με το Νίκο αποφασίζουν να... Τρομερές οι εξελίξεις της βδομάδας (27-31/1)!

Σας έχουμε όλες τις τρομερές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (27-31/1) στη σειρά του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Η Μάρθα με το Νίκο αποφασίζουν να βάλουν μπροστά το σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας!

Δείτε αναλυτικά...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 86

Ο Νίκος δραπετεύει με την βοήθεια της Μάρθας. Η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Κάτια ασφαλή. Ο Φώτης προσπαθεί να έχει από κοντά την Μάρθα για να ελέγχει τις κινήσεις της, αφού είναι σίγουρος πως τους παίζει άσχημο παιχνίδι και συνεργάζεται με τον Νίκο. Η Σοφία πληρώνει τον Δημήτρη με το ίδιο νόμισμα, αφού το σχέδιό της για να ξαναπάρει πίσω το παιδί τους, πετυχαίνει με την βοήθεια της Γιώτας. Ο Αστυνόμος καλεί και πάλι τη Μαρίνα, η οποία αρχίζει και φοβάται ότι κάτι έχει καταλάβει… Οι νέες εξετάσεις της Ρένας δείχνουν πως το πρόβλημα υγείας της δεν έχει υποχωρήσει. Ο Χατζής εξοργίζεται καθώς βλέπει πως χάνει έδαφος για την καρδιά της Μαρίνας, που δείχνει να έρχεται και πάλι κοντά με τον Μιχάλη.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 87

Ο αστυνόμος βρίσκει τη φωτογραφία της Μαρίνας με το Πέτρο που της έπεσε στο γραφείο του και μπαίνει σε υποψίες για την αληθινή της ταυτότητα. Παράλληλα η Κλειώ αντιμετωπίζει τον Φώτη προσπαθώντας να μάθει το ρόλο της Μάρθας κι αυτός της αποκαλύπτει πως η Μάρθα κατέδωσε τον πατέρα της στη αστυνομία. Ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει ξανά κοντά τον Άρη και την Έλλη. Ο Νίκος χάνει τις αισθήσεις του κι η Κλειώ προσπαθεί να πείσει την Μάρθα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Κάτια σοκαρισμένη ανακαλύπτει άλλο ένα κομμάτι από το παρελθόν του Αργύρη.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 88

Η Σοφία ζητάει με ασφαλιστικά μέτρα την επιμέλεια του μωρού, κάνοντας έξαλλο το Δημήτρη. Η Μαρίνα και ο Μιχάλης περνάνε τρυφερές στιγμές μαζί. Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα προκειμένου η Κάτια να του αποκαλύψει όσα εκείνος πιστεύει ότι του κρύβει. Ο Άρης κάνει την ανατροπή και προτείνει στην Έλλη κάτι που εκείνη δεν το περιμένει, ενώ ο Νίκος συμμαχεί για άλλη μια φορά με τη Μάρθα, προτείνοντας ένα διαφορετικό, σκοτεινό σχέδιο, που θα αλλάξει τις ζωές όλων.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 89

Η Μάρθα με το Νίκο αποφασίζουν να βάλουν μπροστά το σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας, γεγονός που αντιλαμβάνεται η Κλειώ και προσπαθεί με κάθε μέσο να αποτρέψει τον πατέρα της από το να συμμετάσχει. Την ίδια στιγμή, και με την συμπαράσταση όλων, η Ρένα μπαίνει στο νοσοκομείο για την πρώτη της θεραπεία, ενώ η Έλλη συναινεί σε έναν λευκό γάμο με τον Άρη, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα της. Η χαρά της Μελίτης για την επιστροφή του Μιχάλη στη ζωή της Μαρίνας οδηγεί σε μια μικρή γιορτή που διοργανώνεται στο μαγαζί του Γιώργου και του Μιχάλη. Το τραπέζι διακόπτεται απότομα από την εμφάνιση της Λίζας, που έρχεται και πάλι να διεκδικήσει τον Μανώλη…


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 90

Η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να μάθει πού κρύβεται ο Νίκος, παρακολουθεί την Κλειώ. Η Κάτια και ο Αργύρης αποφασίζουν να πάνε μια μονοήμερη εκδρομή, η Μάρθα το μαθαίνει και λέει στον Νίκο πως ξέρει πώς ακριβώς θα πετύχουν να την ξεφορτωθούν και να φορτώσουν τον φόνο στον Αργύρη. Η Κλειώ μαθαίνει το σχέδιο δολοφονίας της Μάρθας και τρέχει να ειδοποιήσει την Μαρίνα… η οποία όμως είναι μαζί με την Μάρθα…

Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη σειρά του Ant1, και τον Νίκο που ρίχνει την δολοφονία της Κάτιας στον Αργύρη!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό φωτιά! Η Μάρθα απάγει το Νίκο! Άγριο ξύλο...

Αποκλειστικό φωτιά για την Γυναίκα χωρίς όνομα! Η Μάρθα απάγει το Νίκο! Άγριο ξύλο στην σειρά του ΑΝΤ1! Τι θα δούμε;

Την ώρα που η Κάτια και η Μαρίνα πιστεύουν ότι πλέον έχουν γλιτώσει από τον Νίκο, η Μάρθα φροντίζει να τον βοηθήσει, ώστε να τον ξαναφέρει στον δρόμο τους.

Ο Νίκος συλλαμβάνεται και ο εφιάλτης για την Κάτια και τη Μαρίνα φαίνεται πως τελειώνει. Τουλάχιστον δεν θα ανησυχούν μήπως εμφανιστεί ξανά μπροστά τους. Ομως αυτός δεν είναι ο μόνος τους εχθρός. Η Κάτια μιλά ανοιχτά στη Μάρθα, καθώς μπορεί πλέον να καταλάβει τις προθέσεις της, και οι δύο γυναίκες έχουν άλλη μία σύγκρουση, εν αγνοία της Μαρίνας, που θεωρεί πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Η Μάρθα εξακολουθεί να κινείται παρασκηνιακά, ώστε να πετύχει τον στόχο της: να απομακρύνει τη Μαρίνα από την Κάτια. Ξέρει ότι ο μόνος σύμμαχός της αυτή τη στιγμή, με τον οποίο έχουν κοινό συμφέρον, είναι ο Νίκος. Ετσι του εξασφαλίζει έναν από τους καλύτερους δικηγόρους.

Να θυμίσουμε τι είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο, αν το χάσατε!

Την ίδια ώρα ο αστυνόμος, προσπαθώντας να βρει την αλήθεια για την απαγωγή της Κάτιας, τη φέρνει επίτηδες αντιμέτωπη στο τμήμα με τον Νίκο. Η Μαρίνα μαθαίνει πως ένας εξαιρετικά πετυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπισή του και αναρωτιέται πώς μπορεί να έγινε αυτό. Παράλληλα, ο Κωστής προσπαθεί να πείσει την Κλειώ πως κατέδωσε τον πατέρα της για να την προστατεύσει. «Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κινδύνευες κι εσύ. Δεν το καταλαβαίνεις;» της λέει, όμως εκείνη νιώθοντας προδομένη του ζητά να χωρίσουν. «Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε μεταξύ μας. Τελειώσαμε», του ανακοινώνει.

Η Μαρίνα φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της


Η Μάρθα νιώθει ότι η σχέση της με τη Μαρίνα αναθερμαίνεται και ζητά από τον Νίκο να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην προδώσει το μυστικό της Μαρίνας για το ποια πραγματικά είναι. «Εσύ δεν θα μιλήσεις κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω από εδώ. Και τότε κάνε ό,τι θέλεις με την Κάτια», του λέει. Ολοι ανησυχούν ότι η πραγματική ταυτότητα της κοπέλας υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί. Την ίδια στιγμή ο Νίκος δέχεται σφοδρή επίθεση μέσα στη φυλακή. Δεν μπορεί να αντισταθεί, καθώς αιφνιδιάζεται. Τα χτυπήματα είναι πολύ δυνατά και τον ρίχνουν αναίσθητο.

Όλο το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη, στο TV24 που κυκλοφορεί!