Σπίτι είναι: Απίστευτες εξελίξεις! (27/1) Ο Αλκίνοος λέει ψέματα ότι είναι...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Απίστευτες εξελίξεις! (27/1) Ο Αλκίνοος λέει ψέματα ότι είναι...

Απίστευτες εξελίξεις στο Σπίτι είναι σήμερα 27/1 καθώς Ο Αλκίνοος λέει ψέματα ότι είναι άρρωστος για να αποφύγει ένα τεστ.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 26

Και ποιος δεν έχει κάνει μια κοπάνα στη ζωή του; Ο Αλκίνοος λέει ψέματα ότι είναι άρρωστος για να αποφύγει ένα τεστ στο σχολείο και ο Σωτήρης με την Αθηνά γίνονται έξαλλοι. Όταν δε, μαθαίνουν ότι έκανε κοπάνα και από το φροντιστήριο αποφασίζουν να λάβουν αυστηρά μέτρα. Η τιμωρία είναι μονόδρομος και η ποινή του κατ' οίκον περιορισμός. Ποιος όμως θα τιμωρηθεί τελικά; Ο Αλκίνοος ή η Ράνια και ο Σωτήρης που θα μένουν κλεισμένοι στο σπίτι με έναν οξύθυμο επαναστατημένο έφηβο; Ο Αλκίνοος δεν αργεί να τους σπάσει τα νεύρα αλλά όταν αποφασίζουν να του δώσουν χάρη, αυτός έχει άλλα σχέδια...

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.

Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (17/12) Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο

Εξελίξεις έχουμε στο αποψινό επεισόδιο στο «Σπίτι είναι». Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 17/12/19 – Επεισόδιο 23

Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και όλοι ήρωες στολίζουν τα δέντρα τους, τα σπίτια τους και φτιάχνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες εκτός από την Ράνια που η γιορτινή της διάθεση περιορίζεται σε μια γυάλα με φωτάκια, κάποια ξερόκλαδα κι ένα ταψί γκρανόλα.

Η Αρσινόη που είναι να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους απογοητεύεται. Στο σπίτι του μπαμπά της τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο, αλλά η Αρσινόη δεν έρχεται.

Θα κάνουν Σωτήρης και Ράνια τα Χριστούγεννα που ονειρεύονται ή η Αθηνά θα μπει για άλλη μια φορά εμπόδιο στα σχέδια τους; Ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όσο διαφορετικό όσο και η σύνθεση της οικογένειας του Σωτήρη και της Ράνιας.

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.