Elif: Ο Ερκούτ απειλεί τον Ουμίτ και του λέει πως... Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (28/1)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Ο Ερκούτ απειλεί τον Ουμίτ και του λέει πως... Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα (28/1)!

Σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα (28/1) στη σειρά του Star, «Elif». Ο Ερκούτ απειλεί τον Ουμίτ και του λέει πως αν η Γκόντζα πάθει κακό θα το πληρώσει ακριβά και τον χτυπάει στο πρόσωπο.

Δείτε αναλυτικά...

Τρίτη 28/1

Επεισόδιο 509

Στο δείπνο ο Σελίμ ενημερώνει την οικογένεια πως η Γκόντζα είναι σε κώμα. Στο κτήμα βρίσκεται και η Ασουμάν. Ο Ουμίτ μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του ζητάει να κάνει τη δουλειά και θα πληρωθεί καλά. Στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τον θυμωμένο Ερκούτ. Ο Ερκούτ απειλεί τον Ουμίτ και του λέει πως αν η Γκόντζα πάθει κακό θα το πληρώσει ακριβά και τον χτυπάει στο πρόσωπο. Όταν επιστρέφει σπίτι, ο Ουμίτ ενημερώνει την Αρζού για τη συνάντησή του με τον Ερκούτ. Η Ελίφ βλέπει σημάδια στα χέρια του Χακί και τον ρωτάει τι του συνέβη. Εκείνος δεν θέλει να μιλήσει και της λέει πως απλά έπεσε. Οι δουλειές του Βεϊσέλ δεν πάνε καλά και η οικονομική του κατάσταση είναι άσχημη. Ο Μουράτ αρπάζει την ευκαιρία και του λέει πως τώρα και να ήθελε δεν θα μπορούσε να παντρευτεί. Ο Βεϊσέλ όμως θεωρεί πως ο γάμος του Μουράτ με την Αϊλά θα ήταν μια λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα. Η Αρζού τηλεφωνεί στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Γκόντζα πέθανε. Ζητάει από τον Ουμίτ να τακτοποιήσει και το θέμα του Γιουσούφ. Δύο άντρες επιτίθενται στον Γιουσούφ μέσα στο βιβλιοπωλείο του. Η Μελέκ, που βλέπει τη σκηνή, βοηθάει τον Γιουσούφ να τους ακινητοποιήσει και να τους δέσει. Ο Γιουσούφ τους ρωτάει ποιος τους έστειλε. Η Μελέκ πιστεύει ποιος ξέρει την απάντηση και πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και κατηγορεί τον Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ αρνείται κάθε σχέση με το περιστατικό. Η Αρζού και ο Ουμίτ περιμένουν με ανυπομονησία το τηλεφώνημα από τους δύο επαγγελματίες, που προσέλαβε ο Ουμίτ για να επιτεθούν στον Γιουσούφ. Όταν δεν τηλεφωνούν, ο Ουμίτ αρχίζει να αμφιβάλλει αν κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά, που τους ανέθεσε. Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο και την ενημερώνουν πως τελικά η Γκόντζα είναι ζωντανή και πως έγινε λάθος. Η Αρζού γίνεται έξαλλη. Ο Ουμίτ της ζητάει να ηρεμήσει καθώς υπάρχει ακόμα πιθανότητα η Γκόντζα να μην καταφέρει να ζήσει. Η Αρζού έχει ένα σχέδιο…

Εάν θέλετε να έχετε πρώτοι όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τις σειρές, μη χάσετε το Tv24 που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη με μόλις 1,5 ευρώ!

Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού σε παράκρουση - «Δεν σκότωσαν την κόρη μου»!

«Βόμβα» στην Elif την τούρκικη σειρά του STAR. Η Αρζού σε παράκρουση «Δεν σκότωσαν την κόρη μου», λέει και ξεσπά.

Ο Γιουσούφ καταφέρνει να αποδείξει την αθωότητά του αλλά και την ενοχή του Ουμίτ για τα σχέδια πίσω από την πλάτη της οικογένειας. Παράλληλα το πόρισμα από τον θάνατο του Κενάν και της Τουγκτσέ πέφτει στα χέρια της Γκοντζά και η Αρζού έντρομη ανακαλύπτει πως εκείνη ευθύνεται για τον χαμό του παιδιού της.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη δουλειά και ζητά συγγνώμη από το αφεντικό της για όσα έγιναν με τον Σελίμ και εκείνος της λέει πως δεν υπάρχει λόγος να απολογείται. Η Μελέκ είναι άρρωστη και για δύο μέρες θα πρέπει να λείψει από τη δουλειά. Η Μπαχριγιέ αρχίζει να υποστηρίζει πως λέει ψέματα και κάνει απρεπή σχόλια. Η Φεριντέ εξοργίζεται μαζί της. Την ίδια ώρα ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και τον χτυπά, ενώ απειλεί την Αρζού: «Μείνε μακριά από τη Μελέκ και την Ελίφ, αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου». Ο Βεϊσέλ συναντά τυχαία την Αϊλά και μαθαίνει πως ο πατέρας της σκοπεύει να ανοίξει ένα μεγάλο κατάστημα επίπλων. Τώρα εκείνος θέλει πάση θυσία ο Μουράτ να την παντρευτεί. Η Αρζού περιμένει την Γκοντζά μπροστά στην εταιρεία και της ζητά να υπογράψει τα χαρτιά σύμφωνα με τα οποία θα μπορούν και οι δύο να χρησιμοποιούν τα χρήματα του Νετζντέτ: «Θα αναγκαστείς να το κάνεις! Δεν έχω να χάσω τίποτα πια, γι' αυτό να με φοβάσαι», της λέει. Η Γκοντζά μιλά στον Ερκούτ για την απαίτηση της Αρζού. Ο Ερκούτ της προτείνει να την απειλήσει με τον Ουμίτ, αλλά εκείνη θέλει κάτι πιο δυνατό για να τη νικήσει.

Η Ζεϊνέπ και το αφεντικό της, ο Εμράχ, έχουν συνάντηση σε μια εταιρεία που είναι μακριά και της λέει πως στη συνέχεια θα την πάει εκείνος σπίτι της. Την ίδια ώρα η Μελέκ πείθει τον Σελίμ να μιλήσει με τη γυναίκα του: «Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπά, σίγουρα θα υπάρχει μια εξήγηση, άφησέ τη να σου μιλήσει». Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ για να πάρει πίσω τη Ζεϊνέπ και τη βλέπει με το αφεντικό της στο αυτοκίνητό του. Κάποια στιγμή βλέπει τον Εμράχ να την ακουμπά στον ώμο, αλλά εκείνος της δίνει απλώς συγχαρητήρια για την καλή δουλειά της. Ο Σελίμ παρεξηγεί τη σκηνή και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ τον απατά. Η Ελίφ απειλείται από κάτι παιδιά στο σχολείο και την τελευταία στιγμή τη σώζει ο Γιουσούφ.

Η Μελέκ έχεις αποδείξεις στα χέρια της

Η Αρζού σκέφτεται πως χρειάζονται κάτι για να ησυχάσουν μια και καλή από τον Γιουσούφ και θυμάται τη μέρα που η Μελέκ ήρθε στο σπίτι της για να βρει την Ελίφ, καθώς νόμιζε πως ο Γιουσούφ είναι δικός της άνθρωπος. Ετσι του στέλνει μήνυμα και του ζητά να συναντηθούν. Εκείνος δέχεται παρά τις αντιδράσεις του Ορχάν. Ο Γιουσούφ και η Αρζού συναντιούνται και ο Ουμίτ κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο τους βγάζει φωτογραφίες. Ο Γιουσούφ μιλάει στον δικηγόρο του για την παράξενη συνάντηση που είχε με την Αρζού και εκείνος του λέει: «Σίγουρα κάτι σχεδιάζει». Η Μελέκ λαμβάνει τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού και θυμωμένη πηγαίνει να τον βρει στο βιβλιοπωλείο, αλλά είναι κλειστό. «Πρέπει να τις δείξω στον Σελίμ», μονολογεί και η Αρζού την παρακολουθεί ικανοποιημένη. Ο Γιουσούφ από την άλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να δείξει στη Μελέκ το αληθινό πρόσωπο του Ουμίτ.

Η επίθεση της Γκοντζά στον Ερκούτ!

Ο Ερκούτ ψάχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του και βρίσκει την ψεύτικη αναφορά που είχε κάνει σχετικά με τη φωτιά και εξαιτίας της η Αρζού κατάφερε να βγει από το άσυλο. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει τον Ερκούτ να έχει πάει στον αστυνόμο και να του δίνει χρήματα για να μπορέσει να αλλάξει το πόρισμα. «Η αναφορά που σας δίνω περιέχει την πραγματική αιτία της φωτιάς, η άλλη που θα κρατήσω είναι αυτή που θα παρουσιάσουμε επίσημα, πως η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα», του λέει και ο Ερκούτ του δίνει έναν φάκελο με χρήματα. Πίσω στο σήμερα ο Ερκούτ μονολογεί: «Κοίτα τι έχω κάνει για εσένα, Αρζού, για να σε γλιτώσω και πώς φτάσαμε να με θεωρείς πλέον εχθρό σου!». Τη σκέψη του όμως διακόπτει ο ερχομός της Ασουμάν και εκείνος προσπαθεί να κρύψει το χαρτί, αλλά αυτό πέφτει στο πάτωμα χωρίς εκείνος να το καταλάβει. Το επόμενο πρωί, η Ασουμάν το βρίσκει και χωρίς να το διαβάσει το αφήνει πάνω στο γραφείο. Στη συνέχεια η Γκοντζά ψάχνει κάποια χαρτιά και βρίσκει το συγκεκριμένο πόρισμα. Οταν το διαβάζει σοκάρεται: «Δεν το πιστεύω! Αρα ο θάνατος του Κενάν και της Τουγκτσέ δεν ήταν ατύχημα! Κάποιος τους σκότωσε», μονολογεί! Οταν ο Ερκούτ επιστρέφει στο σπίτι, η Γκοντζά του δείχνει το χαρτί και απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει. «Ηξερες ότι συνέβαινε αυτό και δεν είπες τίποτα; Ολοι πιστεύουν πως ο Κενάν και η Τουγκτσέ πέθαναν από βραχυκύκλωμα και τελικά κάποιος προκάλεσε τη φωτιά; Πώς μπόρεσες να κρατήσεις κρυφό κάτι τέτοιο; Εσύ το έκανες;» τον ρωτά και εκείνος της επιτίθεται: «Μη λες ανοησίες, δεν είμαι δολοφόνος, Γκοντζά». Εκείνη επιμένει: «Αν δεν το έκανες εσύ, τότε ποιος το έκανε; Μα φυσικά, η Αρζού το έκανε! Η Αρζού σκότωσε το ίδιο της το παιδί, αν είναι δυνατόν! Αυτήν καλύπτεις; Μήπως έχεις ακόμα μαζί της πάρε δώσε; Επρεπε από την αρχή να την υποπτευτώ ότι είχε σχέση με τη φωτιά! Πόσο τυχαίο ήταν να γίνει αυτό τη μέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ», λέει σοκαρισμένη η Γκοντζά. Ο Ερκούτ την κλειδώνει στο δωμάτιό της και στη συνέχεια φεύγει. Η Ασουμάν θέλει να μάθει για ποιο λόγο ο Ερκούτ την κλείδωσε και η Γκοντζά της λέει πως αν της ανοίξει θα της πει τον λόγο. Εκείνη το κάνει, αλλά η Γκοντζά φεύγει και καλεί την Αρζού να έρθει να υπογράψουν τα χαρτιά.

Η Αρζού μαθαίνει πως σκότωσε την κόρη της

Η Αϊλά πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ και είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει ξανά τον Μουράτ, ενώ γνωρίζει και τη Ζεϊνέπ. Αργότερα ο Μουράτ λέει στην οικογένειά του πως αν παντρευτεί την Αϊλά θα τρελαθεί. Η Ζεϊνέπ συμφωνεί μαζί του, αλλά ο Βεϊσέλ επιμένει να γίνει ο γάμος. Η Τουλάι αρχίζει να έχει υποψίες για την επιμονή του Βεϊσέλ σε αυτό το ζήτημα. Την ίδια ώρα, ο Σελίμ έχει συνάντηση με μια εταιρεία και εκεί βλέπει μετά από πολύ καιρό την Πελίν, η οποία είναι η πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας. «Πέρασα πολύ χρόνο μόνη για να τα βρω με τον εαυτό μου! Αναγκάστηκα να το κάνω, γιατί έμεινα μόνη μου! Εχασα τους γονείς μου σε τροχαίο και έτσι ανέλαβα όλες τις επιχειρήσεις μας», του λέει και εκείνος συγκλονίζεται. Οταν επιστρέφει σπίτι λέει στην οικογένεια πως την είδε και πως έδειχνε πολύ διαφορετική. Η Αρζού πηγαίνει στην εταιρεία, αλλά η Γκοντζά έχει άλλα σχέδια. Εχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό έγγραφο, που αν το υπογράψει η Αρζού παραιτείται από κάθε δικαίωμα από την περιουσία του πατέρα της. Οταν το ακούει η Αρζού βάζει τα γέλια, αλλά η Γκοντζά της δείχνει το χαρτί με την αναφορά για τη φωτιά: «Θα αναγκαστείς να το κάνεις, αλλιώς οι Εμιρόγλου θα μάθουν πως εσύ έβαλες φωτιά και σκότωσες τον Κενάν και την Τουγκτσέ». Η Αρζού σοκάρεται: «Εχεις τρελαθεί; Καταλαβαίνεις τι λες; Είναι δυνατόν να σκότωσα το ίδιο μου το παιδί;». Η Γκοντζά επιμένει: «Από εσένα όλα να τα περιμένει κανείς». Η Αρζού φεύγει και συναντά τον Ερκούτ. «Ποιος νομίζεις ότι το έκανε αυτό; Εγώ πλήρωσα για να αλλάξει το πόρισμα! Εσύ έριξες βενζίνη και έβαλες φωτιά», της λέει και συνεχίζει: «Πρέπει να υπογράψεις, αλλιώς με αυτό το χαρτί θα καταστραφούμε». Η Αρζού διαφωνεί: «Δεν σκότωσα το παιδί μου! Αποκλείεται να έκανα κάτι τέτοιο, μου λέτε ψέματα για να υπογράψω, αλλά δεν θα το κάνω».

Οι αποδείξεις για την ενοχή του Ουμίτ

Η Μελέκ δείχνει στον Σελίμ τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού και εκείνος είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει. Ενώ ο Ουμίτ και η Αρζού έχουν βγει για δείπνο, ο Γιουσούφ μπαίνει στο σπίτι τους και βρίσκει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Ουμίτ καταστρέφει την οικογένεια Εμιρόγλου. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της οικογένειας Εμιρόγλου. Ο Ουμίτ καλεί τον Σελίμ και του λέει πως επέστρεψε στην πόλη και πως η κατάσταση της μητέρας του βελτιώθηκε. Ο Σελίμ θέλει να τον συναντήσει, αλλά πρώτα πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ. Του δείχνει τις φωτογραφίες και ζητά εξηγήσεις. Ο Γιουσούφ του δείχνει τα έγγραφα και τα πλαστά διαβατήρια, που έκλεψε από το σπίτι του Ουμίτ. «Δεν το πιστεύω ότι έκανε τέτοια πράγματα πίσω από την πλάτη μας. Ωστε είναι συνεργάτης της Αρζού και εμείς τον εμπιστευτήκαμε», του λέει και ο Γιουσούφ του λέει πως πρέπει να περιμένουν τη σωστή στιγμή για να επιτεθούν, αλλά χρειάζεται υπομονή. Η Αλιγέ, η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν στον τάφο της Τουγκτσέ και του Κενάν. Εκεί βρίσκεται και η Αρζού και τους επιτίθεται: «Εξαιτίας σας πέθανε η κόρη μου και τολμάτε να έρχεστε εδώ; Θα μου το πληρώσετε αυτό που κάνατε! Θα σας τα πάρω όλα». Ο Σελίμ συναντά τον Ουμίτ, αλλά δεν αποκαλύπτει πως γνωρίζει την αλήθεια. Ο Ουμίτ επιστρέφει σπίτι του και καταλαβαίνει πως κάποιος το παραβίασε. Πιστεύει πως η Γκοντζά έχει κάποια σχέση και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μια και καλή.

Σούπερ αποκλειστικό έχουμε επίσης για την Αρζού που ντύνεται νύφη με τον Ουμίτ κούκλο γαμπρό.