Σπίτι είναι: Απίστευτες εξελίξεις! (27/1) H Αθηνά με τον Νικήτα αντιλαμβάνονται...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Απίστευτες εξελίξεις! (27/1) H Αθηνά με τον Νικήτα αντιλαμβάνονται...

Απίστευτες εξελίξεις στο Σπίτι είναι σήμερα 28/1 καθώς η Αθηνά που είναι εκεί μαζί με το Νικήτα για να πάρουν τα παιδιά αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει!

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου – (Επανάληψη)

Η μέρα που η Αθηνά επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι και τα μικρότερα παιδιά του Σωτήρη πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους, έρχεται, και η Ράνια παραδόξως δυσκολεύεται πολύ να τα αποχωριστεί, μέχρι που δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Από εκεί και πέρα η στάση της αλλάζει ριζικά και ανυπομονεί να μείνει μόνη της. Τα πράγματα, όμως, θα εξελιχθούν πολύ πιο περίπλοκα από ότι η Ράνια πιστεύει γιατί η Αθηνά που είναι εκεί μαζί με το Νικήτα για να πάρουν τα παιδιά αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και «ακούει» ότι η Ράνια θέλει να ετοιμαστεί γιατί περιμένει κάποιον στο σπίτι της. Ποιος όμως είναι αυτός ο άγνωστος άντρας για τον οποίο η Ράνια θέλει να είναι κούκλα και μέχρι που θα φτάσει η Αθηνά για να μάθει;

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.

Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (17/12) Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο

Εξελίξεις έχουμε στο αποψινό επεισόδιο στο «Σπίτι είναι». Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 17/12/19 – Επεισόδιο 23

Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και όλοι ήρωες στολίζουν τα δέντρα τους, τα σπίτια τους και φτιάχνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες εκτός από την Ράνια που η γιορτινή της διάθεση περιορίζεται σε μια γυάλα με φωτάκια, κάποια ξερόκλαδα κι ένα ταψί γκρανόλα.

Η Αρσινόη που είναι να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους απογοητεύεται. Στο σπίτι του μπαμπά της τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο, αλλά η Αρσινόη δεν έρχεται.

Θα κάνουν Σωτήρης και Ράνια τα Χριστούγεννα που ονειρεύονται ή η Αθηνά θα μπει για άλλη μια φορά εμπόδιο στα σχέδια τους; Ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όσο διαφορετικό όσο και η σύνθεση της οικογένειας του Σωτήρη και της Ράνιας.

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.