8 Λέξεις: Συγκλονιστικές οι σημερινές (29/1) εξελίξεις! Ο Οδυσσέας πάει το σκίτσο στην Έρση...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Συγκλονιστικές οι σημερινές (29/1) εξελίξεις! Ο Οδυσσέας πάει το σκίτσο στην Έρση...

Συγκλονιστικές οι σημερινές (29/1) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Ο Οδυσσέας πάει το σκίτσο στην Έρση, αλλά δεν έχει πετύχει ακόμα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/1 (ΕΠ.159):

Η Ηλιάνα συναντάει τον Μιχαήλ στον τάφο της Αριάδνης και του ζητάει συγνώμη για όλα. Η Ναυσικά ψάχνει τη Δώρα, αλλά δεν έχει κανένα στοιχείο επικοινωνίας στα χέρια της. Η Ολυμπία καταλαβαίνει ότι η Σμαράγδα είναι η γυναίκα που έχει ερωτευτεί ο Σίμος, αλλά δείχνει να το δέχεται. Ο Οδυσσέας πάει το σκίτσο στην Έρση, αλλά δεν έχει πετύχει ακόμα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου, ενώ εκείνη του κάνει διορθώσεις. Η Ηλιάνα αποφασίζει να στραφεί στα μεταφυσικά για να βρει παρηγοριά στο πένθος της. Η Ρωξάνη προσπαθεί να πλησιάσει τον Μιχαήλ, ενώ αυτός περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με την Λουκία. Ο Άκης τρίζει τα δόντια στη Σμαράγδα και της επιβάλλει να φέρει Αγγλίδα νταντά στην Αθηνά. Η Ολυμπία ζητάει από την Εύα να μείνει με τον Σίμο μετά το διαζύγιο, ενώ ο Νικηφόρος της ζητάει να μετακομίσει μαζί του. Ο Μάρκος βγάζει την άδεια λειτουργίας του εργοστασίου, κάνοντας τον Άκη έξαλλο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 160:

Η Εύα εισπράττει σαν απόρριψη το γεγονός ότι η Ολυμπία, μετά το διαζύγιο, θέλει να μείνει με τον πατέρα της. Προσπαθεί να την πείσει, αλλά δεν φαίνεται να καταφέρνει κάτι και στις παρούσες συνθήκες δεν θέλει να πιέσει άλλο τα πράγματα. Ο Οδυσσέας μεταφέρει στη Ναυσικά τα λόγια της Έρσης μετά την τυχαία συνάντησή της με την Ηλιάνα στην Κέρκυρα και αναρωτιέται μήπως η Ηλιάνα βρίσκεται πίσω από την πλεκτάνη που στήθηκε με θύμα την Έρση. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ εξακολουθεί να συναντιέται κρυφά με τη Λουκία και να λέει ψέματα στη Ρωξάνη για τις συχνές απουσίες του. Παράλληλα ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον επαναφέρει στην κανονικότητα και στις πολιτικές του υποχρεώσεις, μιλώντας του αρκετά σκληρά για την ανάγκη να ξεπεράσει το πένθος του και να σταθεί και πάλι όρθιος απέναντι στα καθήκοντά του. Ο Οδυσσέας, με τις υποδείξεις της Έρσης προσπαθεί να σκιτσάρει την εικόνα του μάρτυρα που την είδε το βράδυ της δολοφονίας της Φωτεινής. Η Ναυσικά εξομολογείται στην Εύα την ιστορία της Δώρας Καστρινού, αλλά παράλληλα μαθαίνοντας τη διεύθυνσή της ξεκινάει να πάει να τη βρει.

Στο μεταξύ ένα νέο όνομα μπαίνει στη σειρά και θα γίνει χαμός με τα νούμερα τηλεθέασης!

8 λέξεις - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Αλέκος σκοτώνει για την Ηλιάνα!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΣΚΑΙ 8 λέξεις! Ο Αλέκος σκοτώνει για την Ηλιάνα και έχουμε τις εξελίξεις! Είναι βόμβα!

Ο Αλέκος που γνωρίζει για τους φόνους της Ηλιάνας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της και να την καλύπτει. Της έχει ορκιστεί ότι θα μείνει κοντά της και θα την υπερασπιστεί, όμως δεν ξέρει ακόμα μέχρι πού μπορεί να φτάσει... Η Σμαράγδα είναι απαρηγόρητη με την αρπαγή του παιδιού και ο Ακης την κατηγορεί ότι είναι ακατάλληλη μάνα: «Βέβαια σου τα έλεγα εγώ. Να πάρουμε μια γυναίκα της προκοπής για το παιδί, αλλά τι σε νοιάζει; Εσύ δεν είσαι ικανή για τίποτα», της λέει.

Ωστόσο το κόλπο του Δημήτρη κι αυτή τη φορά φαίνεται να έπιασε και το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Οπως είναι φυσικό, επικρατεί πανικός και η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Ο Ακης δείχνει να τα έχει χαμένα και ειδικά μπροστά στη Σμαράγδα, η οποία είναι έτοιμη να ξεσκίσει κι αυτόν και την κόρη του. Ο Αρώνης πηγαίνει στο άλλο άκρο και παρακαλάει τη Σμαράγδα να μην υποβάλει μήνυση κατά της Ηλιάνας και τελικά καταφέρνει να την πείσει.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα ισχυρίζεται ότι δεν απήγαγε το μωρό της Σμαράγδας, ο Ακης όμως δυσκολεύεται να την πιστέψει. Ομως αυτή ακριβώς την ευκαιρία αρπάζει ο Δημήτρης και φροντίζει να υπενθυμίσει στον πατέρα του πως η Ηλιάνα δεν είναι έτοιμη να γίνει ισότιμη μέτοχος στην περιουσία.

Αφού περνάει υποθετικά κι αυτή η μπόρα, η Ηλιάνα ζητάει από τον Οδυσσέα να συναντηθούν, αλλά δύο επισκέπτες-έκπληξη αλλάζουν εντελώς τη δυναμική του ραντεβού. Η Ηλιάνα ξαφνικά βρίσκεται απόαλυτα εκτεθειμένη μπροστά στον πατέρα της και τον Μιχαήλ, που έχουν ενημερωθεί από τον Οδυσσέα και έχουν σπεύσει στο σημείο του ραντεβού! Εξαλλος ο Ακης την πιέζει να απολογηθεί: «Πάλι γύρω από τον Οδυσσέα τριγυρίζεις; Γιατί το κάνεις αυτό; Δεν είπαμε ότι δεν θα τον ξαναπλησιάσεις;» της φωνάζει έξαλλος και η Ηλιάνα σαν χαμένη, χωρίς να πει τίποτα, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και το σκάει, ενώ ο πατέρας της μένει με την αγωνία μήπως σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της. Έχετε διαβάσει και τις εξελίξεις για σήμερα;

Στο μεταξύ ο Ηλίας, σίγουρος ότι η Ηλιάνα είναι μπλεγμένη στον φόνο της Φωτεινής, την αιφνιδιάζει και τη στριμώχνει για να ομολογήσει: «Εσύ το έκανες. Εχω στοιχεία που σε καίνε, ετοιμάσου να μπεις φυλακή και να πληρώσεις», της λέει… Η Ηλιάνα φυσικά αρνείται τα πάντα: «Δεν ξέρεις τι λες», του απαντάει, αλλά έντρομη μιλάει στον Αλέκο για ό,τι συνέβη με τον Ηλία και ζητάει τη βοήθειά του: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με. Μου υποσχέθηκες να μείνεις κοντά μου, δεν έχω κανέναν άλλον», του λέει και ο Αλέκος την αγκαλιάζει και της δίνει τον λόγο του ότι δεν θα αφήσει να την πειράξει κανείς. Λίγο μετά ο Αλέκος τηρεί την υπόσχεσή του και βγάζει από τη μέση τον Ηλία.

Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας μαθαίνει για τον θάνατο του Ηλία και συνειδητοποιεί πως κάποιος του έκλεισε το στόμα.

Όλο το ρεπορτάζ από την Μαρία Μεταξητινού στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!