Αποκλειστικό - Γυναίκα χωρίς όνομα: "Είσαι δική μου κόρη!" - Η Μάρθα οδηγείται στην τρέλα! "Βόμβα"

Μόνο εδώ!

Αποκλειστικό - Γυναίκα χωρίς όνομα:

Αποκλειστικό "βόμβα" στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! "Είσαι δική μου κόρη!", ακούγεται από μια φωνή και η Μάρθα οδηγείται στην τρέλα!

H Μάρθα έχει κάνει τα πάντα για να βγάλει από τη μέση την Κάτια προκειμένου να είναι εκείνη η μία και μοναδική μάνα της Μαρίνας. Το γεγονός ότι τα εμπόδια που βάζει κάνουν τη σχέση των δυο γυναικών ακόμη δυνατότερη, αλλά και η αποκάλυψη των παρασκηνιακών της πράξεων, την κάνουν να χάσει τα λογικά της.

Ο Φώτης είναι εκείνος που επέμενε και επιμένει ότι η Μάρθα δεν παίζει καθαρό παιχνίδι. Είναι σίγουρος ότι εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Νίκο, παρά το καλό πρόσωπο που προσπαθεί να δείξει. Και η Κάτια, όμως, έχει καταλάβει τις προθέσεις της και δεν την εμπιστεύεται καθόλου. Γι' αυτό και προσπαθεί με τον τρόπο της να πει στη Μαρίνα να μην πιστεύει τυφλά ό,τι της λέει. Εκείνη όμως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η γυναίκα που τη βοήθησε όσο κανείς άλλος στον κόσμο τής έχει κάνει τόσο κακό. Οσο όμως και αν η Μάρθα προσπαθεί να καλύψει τα σημάδια της ενοχής της, θα φτάσει η στιγμή που θα χάσει τον έλεγχο και θα προδοθεί και όλες οι παρασκηνιακές της κινήσεις και τα σατανικά της σχέδια θα βγουν στο φως. Η ίδια είχε πείσει τον εαυτό της ότι κάνει τα πάντα για να σώσει την κόρη της από αυτή τη γυναίκα που δεν αξίζει να λέγεται μάνα της. Το γεγονός ότι η Μαρίνα έχει συγχωρήσει την Κάτια, της έχει ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της και την καρδιά της είναι για εκείνη μαχαιριά κατάστηθα. Γι' αυτό και δεν αντέχει στη σκέψη ότι η Κάτια μπορεί να απολαμβάνει όλη αυτήν την αγάπη. «Οχι. Δεν της αξίζει. Εγώ δικαιούμαι να είμαι μάνα της. Μόνο εγώ», γράφει στο ημερολόγιό της. Κάθε σχέδιο εξόντωσης της εχθρού της δεν έχει βρει τον στόχο του. Η Κάτια έχει γύρω της ένα περιβάλλον που την προστατεύει και μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ εκείνη έχει μπει στο περιθώριο και με μόνο καχύποπτα βλέμματα να την κοιτούν. Ακόμη και η Μαρίνα πια δεν είναι σίγουρη για εκείνη. Αυτό τη σκοτώνει περισσότερο απ' όλα. Στο μυαλό της είναι όλα εντελώς διαστρεβλωμένα. Το δίκιο, η αγάπη της για τη νέα κόρη που της έφερε η ζωή, η πεποίθηση ότι λειτουργεί με μητρική στοργή είναι η αλήθεια της.

Η μεγάλη σύγκρουση Μάρθας - Μαρίνας

Η διεκδίκηση της αποκλειστικής και απόλυτης αγάπης της Μαρίνας οδηγεί τη Μάρθα μέχρι το έγκλημα. Η Μαρίνα μαθαίνει τα πάντα. «Πώς μπόρεσες; Τα ήξερες όλα και με άφησες να υποφέρω. Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί, αν δεν ήσουν εσύ. Η Κάτια δεν θα έβαζε να με σκοτώσουν. Θα είχα τη Μελίτη στην αγκαλιά μου πολύ νωρίτερα. Ηξερες ότι είναι μάνα μου και αντί να μου το πεις, πήγες να τη σκοτώσεις. Δεν σε αναγνωρίζω. Ποια είσαι; Τι άνθρωπος είσαι εσύ;» της φωνάζει όταν έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. «Αυτή είναι μάνα σου... Κι εγώ τι είμαι για σένα; Ενα τίποτα; Εγώ που έκανα τόσα. Αυτή τι έκανε; Σε παράτησε. Δεν έχει δικαίωμα να είναι μάνα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου. Εγώ και καμία άλλη. Είσαι δική μου κόρη», της απαντάει σχεδόν με υστερία. Η Μάρθα νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν αντέχει την απόρριψή της. Πλέον δεν έχει κανένα νόημα η ζωή της. Δεν μπορεί να νιώθει το βλέμμα της Μαρίνας να τη μισεί. Οπως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και όλους τους άλλους που ξέρουν όλα όσα έκανε. Εκείνη μέσα της ξέρει πως έχει δίκιο. Η Κάτια είναι το τέρας. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να είναι μάνα της Μαρίνας. «Κόρη μου, δική μου κόρη. Η Μαρίνα είναι κόρη μου», μονολογεί και αρχίζει να της σαλεύει. Το να μη θέλει η Μαρίνα να τη δει στα μάτια της την κάνει να χάσει τα λογικά της. Η Μάρθα θα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Ωστόσο, δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο!