Κρατάς Μυστικό: Απίστευτες εξελίξεις! (31/1) Κανείς δε γνωρίζει αν ο Αριστείδης είναι ζωντανός ή νεκρός

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Κρατάς Μυστικό: Απίστευτες εξελίξεις! (31/1) Κανείς δε γνωρίζει αν ο Αριστείδης είναι ζωντανός ή νεκρός

Απίστευτες εξελίξεις στο Κρατάς Μυστικό σήμερα 31/1, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν ο Αριστείδης είναι ζωντανός ή νεκρός.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha:

Κρατάς μυστικό; Επεισόδιο 15.

Η Αγγελική, η Τζένη, ο Θανάσης, η Κλάρα, η Λίζα και η Σίσσυ συνεχίζουν να βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα και να καταθέτουν όσα συνέβησαν.

Το βασικό ερώτημα όμως παραμένει αναπάντητο, κανείς δε γνωρίζει αν ο Αριστείδης είναι ζωντανός ή νεκρός.

Ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα του πυροβολισμού στο ξενοδοχείο, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο. Παράλληλα, η Δώρα ξεκινά τη δική της “έρευνα” έχοντας την υποψία ότι ο Τάσος ίσως εμπλέκεται στην υπόθεση με τρόπο που κανείς δεν είχε φανταστεί.

Τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο χτυπούν "καμπανάκι" για την νέα σειρά του Alpha

Κρατάς Μυστικό: Η Τζένη χωρίζει τον Αριστείδη! Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (6/12)!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Κρατάς Μυστικό»! Η Τζένη το παίρνει απόφαση και χωρίζει τον Αριστείδη!

Δείτε αναλυτικά...

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 10

Η Τζένη χωρίζει τον Αριστείδη και τον στέλνει «πακέτο» στη Λίζα. Η Λίζα είναι τρισευτυχισμένη, αλλά ο Αριστείδης μόλις μπαίνει στο σπίτι της για πρώτη φορά αντιλαμβάνεται ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος. Παράλληλα, η Κλάρα συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μια ενορίτισσα, η Βασιλική, που γυροφέρνει πονηρά τον Νεκτάριο, την οποία μάλιστα εκείνος εκτιμά πολύ. Για να κερδίσει την εύνοια του Νεκτάριου, η Κλάρα αποφασίζει να «ρίξει τα μούτρα της» και να ζητήσει τη βοήθεια της Λίζας. Στο μεταξύ, η Δώρα έχει αρχίσει να αποφεύγει τον Τάσο έπειτα απ’ όσα έγιναν στο escape room, και μάλιστα αλλάζει και πάρκο. Ο Τάσος όμως, προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με τη κόρη του, οργανώνουν ένα ψεύτικο πάρτι γενεθλίων. Την ίδια ώρα η Αγγελική βράζει από τη ζήλεια της όταν μαθαίνει ότι η Λίζα και ο Αριστείδης ζουν πλέον μαζί.