Σπίτι είναι: Ραγδαίες εξελίξεις! (3/2) Ο Σωτήρης σώζει τη ζωή ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Ραγδαίες εξελίξεις! (3/2) Ο Σωτήρης σώζει τη ζωή ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Σπίτι είναι σήμερα 3/2 καθώς ο Σωτήρης σώζει τη ζωή ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα και αυτός για να τον ευχαριστήσει του κάνει δώρο ένα πολυτελές ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τίτλος επεισοδίου: «…εκεί που όλοι σε διεκδικούν»

Οι καλές πράξεις ανταμείβονται τελικά. Ο Σωτήρης σώζει τη ζωή ενός πάμπλουτου Σαουδάραβα και αυτός για να τον ευχαριστήσει του κάνει δώρο ένα πολυτελές ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με την οικογένειά του. Τα τρία παιδιά ενθουσιάζονται αλλά η Ράνια εκείνο το σαββατοκύριακο δουλεύει και ο Σωτήρης πρέπει να διαλέξει κάποιον άλλο από την οικογένεια να έρθει μαζί τους. Κι ενώ όλοι παρίσταναν τους υπεράνω, ξαφνικά ανάμεσα σε Αθηνά, Ελένη και Βασίλη ξεσπάει πόλεμος και αρχίζουν στενή πολιορκία στο Σωτήρη που δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Ποιος, όμως, αξίζει περισσότερο ένα διήμερο πολυτέλειας;

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.

Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (17/12) Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο

Εξελίξεις έχουμε στο αποψινό επεισόδιο στο «Σπίτι είναι». Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 17/12/19 – Επεισόδιο 23

Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και όλοι ήρωες στολίζουν τα δέντρα τους, τα σπίτια τους και φτιάχνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες εκτός από την Ράνια που η γιορτινή της διάθεση περιορίζεται σε μια γυάλα με φωτάκια, κάποια ξερόκλαδα κι ένα ταψί γκρανόλα.

Η Αρσινόη που είναι να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους απογοητεύεται. Στο σπίτι του μπαμπά της τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο, αλλά η Αρσινόη δεν έρχεται.

Θα κάνουν Σωτήρης και Ράνια τα Χριστούγεννα που ονειρεύονται ή η Αθηνά θα μπει για άλλη μια φορά εμπόδιο στα σχέδια τους; Ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όσο διαφορετικό όσο και η σύνθεση της οικογένειας του Σωτήρη και της Ράνιας.

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.