8 λέξεις: Σοκαριστικές εξελίξεις! (03/2) Το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

8 λέξεις: Σοκαριστικές εξελίξεις! (03/2) Το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις σήμερα 3/2 στις 8 λέξεις, καθώς το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας και η αστυνομία την συλλαμβάνει. Αυτή θα είναι μια από τις απίστευτες εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ΣΚΑΙ:

O Μιλτιάδης εμφανίζεται στην Κέρκυρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Ιφιγένεια να γυρίσει μαζί του πίσω στην Αθήνα, για να βάλει σε μια σειρά τις μελλοντικές της σπουδές.Η Ιφιγένεια επιστρατεύει τη Νόνα για να του αλλάξει γνώμη. Η Σμαράγδα είναι απαρηγόρητη με την αρπαγή του παιδιού και ο Άκης την κατηγορεί ότι είναι ακατάλληλη μάνα. Η Ναυσικά με τον Μάρκο πάνε στο επισκεπτήριο των φυλακών και προσπαθούν να εμψυχώσουν την Έρση. Το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας και η αστυνομία την συλλαμβάνει. Ο Μιχαήλ συνεχίζει να λέει ψέματα στη Ρωξάνη για να καλύψει τις συναντήσεις του με την Λουκία. Η Ναυσικά προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο τη Δώρα και την 6χρονη Τζουλιάνα. Ο Έκτορας έρχεται σε επικοινωνία με τον Μητροφάνη και του ζητάει να αναλάβει ένα συμβόλαιο θανάτου.

Ο Έκτορας προχωράει ακόμα πιο βαθιά στο κύκλωμα και διαλέγει ως στόχο για «ψεύτικη – μπλόφα» δολοφονία τον ξάδερφό του τον Νικηφόρο! Η Ναυσικά βγάζει τη Δώρα και την Τζουλιάνα για φαγητό και δένεται ακόμα περισσότερο μαζί τους. Ο Άκης παρακαλάει τη Σμαράγδα να μην υποβάλει μήνυση κατά της Ηλιάνας και τελικά καταφέρνει να την πείσει. Η Ρωξάνη φτάνει κοντά στο να ανακαλύψει το μυστικό του Μιχαήλ. Ο Φοίβος ξεκινά να παρακολουθεί τον Νικηφόρο, καθώς είναι ο καινούριος του στόχος χωρίς να έχει αντιληφθεί την παγίδα! Η Ηλιάνα ισχυρίζεται ότι δεν απήγαγε το μωρό της Σμαράγδας, ο Άκης όμως δυσκολεύεται να την πιστέψει. Αυτή την ευκαιρία αρπάζει ο Δημήτρης και φροντίζει να υπενθυμίσει στον πατέρα του πως η Ηλιάνα δεν είναι έτοιμη να γίνει ισότιμη μέτοχος στην περιουσία. Η Έρση γνωρίζει την καινούρια συγκρατούμενη της που είναι στη φυλακή επειδή σκότωσε τον πατέρα της! Η Ηλιάνα συναντιέται με τον Οδυσσέα.. ενώ δύο επισκέπτες έκπληξη αλλάζουν εντελώς τη δυναμική του ραντεβού.

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να εισβάλλει στην σειρά ένα πρόσωπο "φωτιά" από την παλιά σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, "Τατουάζ"

8 λέξεις: Η Έρση χαροπαλεύει! Θα πεθάνει ή όχι; Αποκλειστικό σοκ!

Ένα αποκλειστικό που σοκάρει φέρνει στη δημοσιότητα το Youweekly.gr για την αγαπημένη σειρά, 8 λέξεις, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ! H Έρση όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

Η Ερση, μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που περνάει μέσα στη φυλακή, ξαφνικά την πιάνουν έντονοι πόνοι και αρχίζει να αιμορραγεί. Η κοπέλα έντρομη ουρλιάζει και όλοι τρέχουν στο κελί της για να τη βοηθήσουν.

Η Ερση πραγματικά κινδυνεύει και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει πολύ αίμα. Αμέσως ειδοποιούν τους δικούς της: «Θέλουμε να σας ενημερώσουν ότι βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο μετά από αιμορραγία», λένε στον Οδυσσέα, ο οποίος τρομαγμένος φτάνει κοντά της, ειδοποιώντας παράλληλα και τη Ναυσικά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο κάνουν ό,τι μπορούν αρχικά να σώσουν την κοπέλα η οποία χαροπαλεύει, καθώς έχει χάσει πολύ αίμα και μετά να δουν τι μπορούν να κάνουν για το μωρό. Η ζωή τόσο της ίδιας όσο και του αγέννητου μωρού της είναι σε σοβαρό κίνδυνο.

Οταν γίνονται τα απαραίτητα, η κατάσταση της Ερσης δείχνει να βελτιώνεται, ενώ υπάρχει ακόμα ορατός ο κίνδυνος για το μωρό: «Οδυσσέα, φοβάμαι ότι δεν θα γεννηθεί το παιδί μας. Τρέμω», παραδέχεται και ο Οδυσσέας της απαντάει: «Αγάπη μου, εσύ με ενδιαφέρεις πρώτα. Θέλω να γίνεις εσύ καλά και το παιδί μας δεν θα πάθει τίποτα, είναι προστατευμένο μέσα σου», την καθησυχάζει. Την ίδια στιγμή που η Ερση χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, ο Οδυσσέας συνεχίζει την έρευνα για τον μάρτυρα της Ερσης, κανείς όμως δεν φαίνεται να αναγνωρίζει τον άντρα αυτόν από το σκίτσο! Κάποιες πληροφορίες είναι ενθαρρυντικές, ενώ στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας μένει έκπληκτος, καθώς ακούει τη Νόνα να του λέει: «Γνωρίζω ποιος είναι ο άντρας του σκίτσου». Ο Οδυσσέας τα χάνει: «Πού τον ξέρεις εσύ, Νόνα; Από πού κι ως πού;», τη ρωτάει και πιστεύει ότι η Νόνα δεν ξέρει τι λέει, όμως ξαφνικά αρχίζει να γεμίζει ελπίδες, καθώς του δίνει πληροφορίες που μπορεί να τον οδηγήσουν στον εντοπισμό του μάρτυρα-κλειδί για την υπόθεση της Ερσης. Στο μεταξύ και ο Σίμος πείθεται για την αθωότητα της Ερσης και αποφασίζει να βοηθήσει τον Οδυσσέα να εντοπίσουν τον μάρτυρα. Για πρώτη φορά ο Οδυσσέας επισκέπτεται την Ερση και την ενημερώνει για την πορεία της έρευνάς του και είναι αισιόδοξος ότι τα μαρτύρια τους σύντομα θα τελειώσουν.

Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΚΙΑ

Η Λουκία τα πηγαίνει πολύ καλά στη συνέντευξη και γίνεται πλέον μέλος της ομάδας της Αναγέννησης. Αμέσως ξεκινάει να δουλεύει ως γραμματέας στο γραφείο του Μιχαήλ, αλλά το γεγονός ότι τα ψέματα που λένε στη Ρωξάνη γίνονται όλο και περισσότερα κάθε μέρα που περνάει, την κάνουν να θέλει να παραιτηθεί. Ομως τελικά μένει και η εκπαίδευσή της συνεχίζεται, παρόλο που η ίδια νιώθει πολύ άβολα απέναντι στη Ρωξάνη. Λίγες μέρες μετά, η Ρωξάνη καλεί τη Λουκία στο σπίτι για φαγητό, φέρνοντας σε τρομερά αμήχανη θέση τον Μιχαήλ. Τα πράγματα ωστόσο παίρνουν άλλη τροπή, όταν η Λουκία κατά την επίσκεψη στο σπίτι τους και με την πρώτη της επαφή με τον μικρό Αγγελο θα προκαλέσει μια αντίδραση που θα ξαφνιάσει απίστευτα τη Ρωξάνη. Ετσι η Λουκία αποκαλύπτει στη Ρωξάνη πως πρόσφατα έχασε το παιδί της, ο Μιχαήλ όμως συνεχίζει να παίζει θέατρο πως δεν ξέρει τίποτα και τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ η Ρωξάνη μαθαίνει ότι ο Μιχαήλ της λέει ψέματα εδώ και καιρό ότι πηγαίνει οδοντίατρο και του ζητάει εξηγήσεις! Ο Μιχαήλ προσπαθεί να μπαλώσει τα ψέματα που έχει πει, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις δικαιολογίες του. Η ένταση ανάμεσα σε Μιχαήλ και Ρωξάνη συνεχίζεται και το ζευγάρι δείχνει να περνάει μεγάλη κρίση. Ετσι, μετά από έναν ακόμη καβγά με τη Ρωξάνη, πάει και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Λουκίας, όπου παρασυρμένοι από τη στιγμή, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.

Από το TvSirial που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα.