Elif: Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα 6/2! Ο Χακί κρύβεται στο αυτοκίνητο του Σελίμ!

Τι ανακαλύπτει; Μάθετε τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα 6/2! Ο Χακί κρύβεται στο αυτοκίνητο του Σελίμ!

Χαμός θα γίνει σήμερα 6/2 με τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα σας μεταφέρει το Youweekly.gr για την αγαπημένη σειρά "Elif"! Ο Σελίμ θα μπει κρυφά στο αυτοκίνητο του Χακί και θα ανακαλύψει πράγματα που δεν περίμενε!

Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην σειρά του STAR, πριν το δείξει η τηλεόραση προχωρήστε παρακάτω αλλιώς όχι γιατί... ακολουθεί μεγάλο spoiler!

Πριν συνεχίσεις, βέβαια, αν έχεις χάσει το επεισόδιο της προηγούμενης, δηλαδή το επεισόδιο στις 5/2, μπορείς να δεις την εξέλιξη εδώ!

Πέμπτη 6/2

Επεισόδιο 516

Η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο και μιλάει με τους γιατρούς για την κατάσταση της Γκόντζα. Θυμώνει όταν μαθαίνει πως συνήλθε και φεύγει από το γραφείο τους πριν μάθει πως η κοπέλα έχει αμνησία. Στο κτήμα υπάρχει πρόβλημα με την κεντρική θέρμανση και ο Σελίμ θέλει να πάει στην αποθήκη να δει την εγκατάσταση. Ο Χακί κρύβεται. Η Αλιγιέ μιλάει στον Σελίμ για τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ θυμώνει καθώς δεν θέλει να δεχθεί καμία συμβουλή σε αυτό το ζήτημα. Η Μελέκ ενημερώνει τον Σελίμ και την Αλιγιέ για το παρελθόν του Γιουσούφ. Την επόμενη μέρα ο Χακί κρύβεται στο αυτοκίνητο του Σελίμ. Έτσι, όταν ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ στο σχολείο, ο Χακί είναι μαζί τους. Στο σχολείο εμφανίζεται ο θυμωμένος πατέρας του Χακί και τον παίρνει μαζί του. Η Μελέκ σκέφτεται τον Γιουσούφ. Τα χρέη του Βεϊσέλ και του Μουράτ αυξάνονται. Οι δικηγόροι της τράπεζας τους λένε πως θα τους πάρουν το αυτοκίνητο. Η Αϊλά βλέπει τι συμβαίνει και ζητάει από τον αδελφό της να τους βοηθήσει. Μετά από την παρέμβαση του αδελφού της Αϊλά, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έχουν τρεις μέρες διορία να βρουν μια λύση. Η Πελίν και ο Σελίμ τρώνε μαζί και μιλάνε για τις απώλειες στη ζωή τους. Η Πελίν ξεσπάει σε κλάματα και ο Σελίμ σκουπίζει τα δάκρυα της. Ο Ερκούτ προσπαθεί να βοηθήσει την Γκόντζα να θυμηθεί κάποια γεγονότα χωρίς αποτέλεσμα…

Έχουμε και τις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς Elif για την Παρασκευή 7/2 παρακάτω! Θες να μάθεις τι θα συμβεί;

Παρασκευή 7/2

Επεισόδιο 517

Η Ζεϊνέπ βλέπει τον Σελίμ να σκουπίζει τα δάκρυα της Πελίν και πιστεύει πως οι δυο τους έχουν σχέση. Ο Ουμίτ βάζει τα έγγραφα σχετικά με τη φωτιά σε έναν φάκελο. Δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός πως έμεινε μόνος του εξαιτίας των φιλοδοξιών της Αρζού. Σχεδιάζει να φύγει αλλά να καταστρέψει πριν την Αρζού. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και συναντιούνται στο νοσοκομείο. Ο Ερκούτ του μιλάει για το ατύχημα της Γκόντζα αλλά και τον Ουμίτ και του ζητάει κάτι. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο κτήμα να μαζέψει τα πράγματά της. Είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Αλιγιέ προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη αλλά μάταια. Όταν βγαίνει από το σπίτι με τη βαλίτσα της συναντάει τον Σελίμ και ο ένας κατηγορεί τον άλλο χωρίς όμως να λύσουν την παρεξήγηση. Η Ελίφ θέλει να βοηθήσει τον Χακί και έχει μια ιδέα. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και ζητάει δουλειά γιατί θέλει να κερδίσει χρήματα. Ο Ερκούτ ζητάει από τον Βεϊσέλ να πάει στο σπίτι του Ουμίτ. Ο Βεϊσέλ χτυπάει πισώπλατα τον Ουμίτ και χάνει τις αισθήσεις του. Όταν συνέρχεται βρίσκεται δεμένος στην αποθήκη μαζί με τον Ερκούτ και τον Βεϊσέλ. Ο Ερκούτ δίνει χρήματα στον Βεϊσέλ και εκείνος φεύγει. Ακούει όμως τον Ερκούτ να ζητάει από τον Ουμίτ τα έγγραφα. Ο Βεϊσέλ κρυφακούει και μαθαίνει πως η Αρζού ήταν εκείνη που ξεκίνησε τη φωτιά, που προκάλεσε τον θάνατο της Τουγκτσέ και του Κενάν. Υποψιάζεται πως και ο Ερκούτ έχει σχέση με τη φωτιά. Ο Ουμίτ λέει στον Ερκούτ πως είναι πολύ αργά γιατί έστειλε τα αποδεικτικά στοιχεία στο κτήμα των Εμίρογλου. Η Μελέκ βλέπει μαζί τον Γιουσούφ με την Ελίφ και αισθάνεται όμορφα με αυτή την εικόνα…