Μην ψαρώνεις: Η Στέλλα μένει πραγματικά έγκυος; «Βόμβα» οι εξελίξεις 6/2!

Τι θα δούμε σήμερα;

Μην ψαρώνεις: Η Στέλλα μένει πραγματικά έγκυος; «Βόμβα» οι εξελίξεις 6/2!

«Βόμβα» είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο σήμερα 6/2 της σειράς «Μην ψαρώνεις» που θα δούμε στον ΑΝΤ1. Η Στέλλα θα μείνει πραγματικά έγκυος; Έχει πάρει την απόφαση και επισκέπτεται ειδική τράπεζα για να το καταφέρει.

Τι θα δούμε σήμερα στην κωμική σειρά;

Επεισόδιο 32:

Υπόθεση: Η Σάντυ και ο Μανώλης θα βρεθούν μόνοι στην γκαρσονιέρα που νοίκιασαν… Στην ίδια πολυκατοικία, όμως, θα βρεθεί και η Στέλλα που επισκέπτεται την καινούργια της φίλη, Τίνα… Η συνάντηση όλων είναι σχεδόν αναπόφευκτη…! Η Τάνια τσακώνεται με τον Λεωνίδα, πράγμα που κάνει πολύ χαρούμενη την Ιφιγένεια, η οποία, όμως, δεν ξέρει πως ο άντρας της βρίσκεται στα ίχνη της... Ο Ζαγανιάρης μένει ολομόναχος στην Αγορά, εφόσον ο Πέτρος κρατάει πια το μαγαζί του Κοσμά. Ο Κοσμάς ντρέπεται να παραδεχτεί ότι κάνει σεμινάρια σαβουάρ βιβρ με τη Νενέλα και τον Σεμπάστιαν, ενώ ο Μπίλυ ψάχνει να βρει έναν ρομαντικό τρόπο να πει στην Ρόζα πως περιμένουν παιδί. Η Στέλλα, μετά από συμβουλή της Τίνας, θα επισκεφτεί μία τράπεζα σπέρματος, ώστε να μείνει πραγματικά έγκυος… Και μέσα σε όλα αυτά καταφτάνει απρόσκλητος ο πατέρας της Στέλλας!

Στην σειρά η "Νενέλα" όπως είδαμε σε ένα από τα επεισόδια είχε ανεβάσει ένα στόρι "φωτιά" με τη Σάντυ και τον Τίμο.

Χάσατε το χθεσινό επεισόδιο της σειράς Μην Ψαρώνεις; Δείτε το εδώ

Απίστευτες εξελίξεις στο Μην Ψαρώνεις σήμερα 05/2, καθώς ο Μπίλυ συνειδητοποιεί με τον πιο απότομο τρόπο ότι τελικά θα γίνει μπαμπάς και το σκάει από το σπίτι. Αυτή είναι μόνο μια από τις εξελίξεις που θα δούμε σήμερα.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ΑΝΤ1:

Στο Επεισόδιο 31 του β κύκλου της σειράς Μην ψαρώνεις, βλέπουμε πως:

Η Στέλλα, κεραυνοβολημένη από τα λόγια του Μανώλη για τον χωρισμό και γνωρίζοντας καλά πως παιδί δεν υπάρχει, βρίσκεται σε απόγνωση. Ανέλπιστα βρίσκει μία καλή φίλη στο δρόμο της που δεν είναι άλλη από την Τίνα.

Ο Μανώλης και η Σάντυ, βλέποντας πια έμπρακτα ότι όσες προφυλάξεις και να πάρουν πάντα κάποιος μπορεί να τους δει, φτάνουν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Να νοικιάσουν μία γκαρσονιέρα για να στεγάσουν τον παράνομο έρωτά τους.

Ο πόλεμος των πάγκων βρίσκει ηττημένες τις κοπέλες που το Υγειονομικό τους σφραγίζει το μαγαζί τους. Η Τάνια αρχίζει να δουλεύει με την Ιφιγένεια που αποδεικνύεται πολύ σκληρή εργοδότης! Ωστόσο ωχριά μπροστά στον σύζυγό της που είναι για τον Λεωνίδα μία αποκάλυψη!

Ο Μπίλυ συνειδητοποιεί με τον πιο απότομο τρόπο ότι τελικά θα γίνει μπαμπάς και το σκάει από το σπίτι! Για να κλείσουν το ιδανικό σπίτι κοντά στην Αγορά, ο Μανώλης και η Σάντυ αναγκάζονται να πουν κάποια αθώα ψεματάκια στην σπιτονοικοκυρά.