Καφέ της Χαράς: Συλλαμβάνεται η Βάλια! "Βόμβα" το spoiler μας!

Προσοχή!

Καφέ της Χαράς: Συλλαμβάνεται η Βάλια!

Έχουμε ένα spoiler για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που κάποιος θα το χαρακτήριζε και μεγατόνων αφού αποκαλύπτει πως η Βάλια συλλαμβάνεται! Για το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί ανελλιπώς το "Καφέ της Χαράς" θα σκάσει σαν μια μικρή "βόμβα" η είδηση αυτή!

Δεν θα πιστεύει στα μάτια της η Βάλια όταν ανοίξει την πόρτα του παλιού της σπιτιού και διαπιστώσει ότι αυτό έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων. Η κατάσταση θα βολέψει τον Περίανδρο, που δεν θα αργήσει να φωνάξει τον αστυνόμο για να τη συλλάβει...

Ο Περίανδρος όχι απλά χαίρει άκρας υγείας αλλά και είναι έτοιμος ξανά να αντιμετωπίσει την κόρη της παλιάς του αγαπημένης, τη Βάλια, που έχει μείνει στο Κολοκοτρωνίτσι με σκοπό να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς». «Μάλλον όμως δεν έχει καταλάβει με ποιον τα έχει βάλει...», τονίζει ο πρώην δήμαρχος του χωριού και περιμένει την επόμενη κίνησή της προκειμένου να της σταθεί εμπόδιο. Στο μεταξύ η Βάλια, πάντα με τη στήριξη και την εύνοια του καλού της φίλου Μάνου, κάνει μια προσπάθεια να μπει στο παλιό της σπίτι. Εκεί που έμενε με τη μητέρα της 15 χρόνια πριν και είχε ζήσει τόσο όμορφες στιγμές. Σκοπός της είναι να το ανακαινίσει και να μείνει ξανά σε αυτό, αφού η συμβίωση στο σπίτι του Μάνου με την Αρετή τριγύρω, δεν αποδείχτηκε και τόσο καλή ιδέα. Τα πράγματα όμως δεν θα κυλήσουν όπως τα έχει εκείνη στο μυαλό της. Στη προσπάθειά της να μπει στο σπίτι της, αντιλαμβάνεται πως αυτό έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ποιος θέλησε να εκμεταλλευτεί το σπίτι που μεγάλωσα;», λέει ξανά και ξανά αλλά το μυαλό της δεν μπορεί να πάει στον Σταύρακα. Ο Περίανδρος Πώποτας που θα βρεθεί στο σπίτι των Χάσκα και αντιληφθεί την επιχείρηση που έχει στηθεί στο εσωτερικό του δεν θα χάσει καιρό.

Ο Φατσέας πιάνει δουλειά!

Θα υποδείξει τη νεαρή Βάλια ως «εγκέφαλο» της ιστορίας και μάλιστα θα καλέσει και τον αστυνόμο του χωριού που πρεσβεύει την τάξη και την ηθική, για να τη συλλάβει με συνοπτικές διαδικασίες. Στο αστυνομικό τμήμα όμως δεν θα φτάσει μόνη της η Βάλια. Μαζί της θα έχει συλληφθεί και ένας... άσχετος νεαρός, ως συνεργός της, ο οποίος λίγο πριν τη σύλληψή της είχε σταματήσει δίπλα της για τη ρωτήσει προς τα πού είναι το δημαρχείο του χωριού. Εκείνος απλά ήρθε στο Κολοκοτρωνίτσι για να πιάσει δουλειά. Πού να ήξερε πως η είσοδός του στο μέρος αυτό θα σημαδευόταν με μια σύλληψη. Από το πλευρό της Βάλιας δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο Μάνος και ο Δημήτριος, οι οποίοι ανησυχούν πολύ για την υπόθεσή της. Ο Φατσέας, προσπαθώντας να προσεγγίσει ξανά τη Σταυρούλα, δέχεται δουλειά στην υπηρεσία ανακύκλωσης του δήμου και σαν νεόκοπος φανατίζεται με την ανακύκλωση.

Ωστόσο, να σας αποκαλύψουμε πως πριν από λίγη ώρα διέρρευσαν φωτογραφίες από τον ΑΝΤ1 και μπαίνει πρόσωπο "φωτιά" στην σειρά!

Από το περιοδικό TvSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.