Έλα στη θέση μου: Οι εξελίξεις σήμερα 10/2 - Ο Αχιλλέας βλέπει τις φωτογραφίες της Ρενάτας και...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Οι εξελίξεις σήμερα 10/2 - Ο Αχιλλέας βλέπει τις φωτογραφίες της Ρενάτας και...

Έχουμε όλες τις σημερινές 10/2 εξελίξεις της καθημερινή σειράς Έλα στη θέση μου. Ο Αχιλλέας βλέπει τις φωτογραφίες της Ρενάτας και το Μάρκου από το μπαρ.

Αναλυτικά οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA...

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 96

Ο Αχιλλέας βλέπει τις φωτογραφίες της Ρενάτας και το Μάρκου από το μπαρ. Ο Μάρκος προτείνει στη Σύλβια να γίνει το πρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών και αυτό τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Ο Φώτης, ο Ζαχαρίας και ο Ζούβας προετοιμάζονται πυρετωδώς να φτιάξουν τις δικές τους κρέμες κρυφά από το Σήφη. Η Μαρίνα αποφασίζει να απαντήσει στον εκβιασμό της Φαίης. Ο Δαμιανός συνεχίζει τις προσπάθειες να ρίξει τη Ζωγραφιά. Θα δει ο Βλάσης τις φωτογραφίες από το παρελθόν της Μαρίνας; Τι θα κάνει η Ρενάτα όταν μάθει ότι ο Αχιλλέας θέλει να παραιτηθεί;

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα αποκλειστικά για όλες τις σειρές, μη χάσετε το TV24 που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα σε όλα τα περίπτερα με 1,5 ευρώ!

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό του "Έλα στη θέση μου"! Φωτογραφίες από μέσα...

Αποκλειστικές φωτογραφίες έρχονται από το περιοδικό YOU μέσα από την σπιταρόνα γνωστής ηθοποιού της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου!

Πόσα κοινά έχει η Καλή Δάβρη με τη «Βάνα», την οικονόμο που υποδύεται στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου»; Σπιτόγατα και νοικοκυρά, μας υποδέχεται στο σπίτι της στο Κουκάκι, μιλάει για πρώτη φορά για τον λόγο που τα παράτησε όλα και γύρισε στη Χαλκίδα, για την επίθεση που τη σόκαρε αλλά είχε αίσιο τέλος και απαντάει σε όσους τη ρωτάνε αν κρατάει την ποδιά της στο σπίτι για ερωτικές φαντασιώσεις...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Μας υποδέχεται με χυμό και μπισκότα, δείχνοντας πόσο φιλόξενη είναι από την πρώτη στιγμή. Προς το παρόν μπορεί να μένει μόνη της, δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον να φτιάξει τη δική της οικογένεια. Όπως συμπληρώνει, ωστόσο, δεν την ενδιαφέρει ο γάμος αν δεν συνοδεύεται από ένα παιδί.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ζημιά που έχεις κάνει όταν ήσουν μικρή;

Έχω κάνει πολλές, αλλά για μία είχα ντραπεί. Είχα πάρει μία πέτρα, είχα κάνει μία τεράστια γρατζουνιά στο αυτοκίνητο του γείτονα και χάραξα το όνομά μου, θεώρησα ότι ήταν μία ωραία ζωγραφιά (γέλια).

O αδερφός σου έχει τσακωθεί για σένα ή την αδερφή σου;

Βέβαια. Ήταν ποδοσφαιριστής στην Εύβοια και σε έναν αγώνα που είχα πάει για να τον δω μας πείραζαν τα αγόρια, εγώ το έπαιζα ιστορία και τσακώθηκε για εμάς. Μου άρεσε (γέλια).

Στο σχολείο άρεσες στα αγόρια;

Δεν υπήρξα ποτέ τρελή γκόμενα, αλλά επειδή ήμουν τσαχπίνα και έκανα πλάκα, νομίζω ότι αυτό τους τράβαγε το ενδιαφέρον. Έπαιρνα ραβασάκια, ένα παιδί είχε γράψει στο θρανίο το όνομά μου, είχαν πλάκα όλα αυτά.

Όταν είπες στους δικούς σου ότι θα γίνεις ηθοποιός πώς αντέδρασαν;

Ο πρώτος άνθρωπος που το είπα ήταν η μάνα μου. Όπως μάζευε το τραπέζι, με κοίταξε, χαμογέλασε και συνέχισε, πίστευε ότι ήταν καπρίτσιο, αλλά όταν αποφάσισα να το κάνω ήταν μαζί μου. Το μόνο που μου είπαν οι δικοί μου ήταν «να προσέχεις. Θα είμαστε εκεί για ό,τι θες να κάνεις στη ζωή σου». Χάρηκα γι' αυτό, γιατί είχα ακούσει από άλλα παιδιά ότι τους είχαν σταθεί εμπόδιο.

Έλα στη θέση μου

Στα πρώτα σου βήματα βρήκες κλειστές πόρτες;

Σε οποιαδήποτε δουλειά υπάρχουν δυσκολίες. Δεν βρήκα κλειστές πόρτες, αλλά σίγουρα δεν ήταν εύκολος ο δρόμος, θέλει κόπο και προσπάθεια. Τον πρώτο καιρό που σπούδαζα, πήγαινα κάθε μέρα στη σχολή και γυρνούσα στη Χαλκίδα, όπου έμενα, με το τελευταίο τρένο. Έχει περάσει εβδομάδα που μου είχαν τελειώσει τα χρήματα, δεν είχα αγοράσει φαγητό και έτρωγα συνέχεια φακές.

Μόνη κοπέλα στην Αθήνα, κινδύνεψες ποτέ;

Μία φορά, όταν γυρνούσα από τη σχολή. Μου επιτέθηκε με σύριγγα ένας χρήστης ναρκωτικών. Φοβήθηκα πολύ, ήμουν μόνο 19 χρόνων. Ήθελε λεφτά και αν δεν του τα έδινα με απειλούσε ότι θα με τρυπήσει. Ακριβώς δίπλα μου ήταν μία στάση που είχε κόσμο, έβλεπαν όλοι το σκηνικό, αλλά δεν έκανε κανείς τίποτα. Πραγματικά δεν είχα λεφτά, του άνοιξα την τσάντα μου και αφού είδε ότι δεν έχω, με άφησε. Με κέρασε και τσίχλα.

Έλα στη θέση μου alpha

Καλή Δάρβη alpha

Είσαι από την αρχή στο «Έλα στη θέση μου», πίστευες στην επιτυχία του;

Στην αρχή ήταν κάτι καινούργιο για μένα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός πίστευα ότι θα πάει καλά, γιατί έβλεπα ότι έχει δέσει αυτό το παρεάκι και είχε απήχηση στον κόσμο. Δεν το περίμενα ότι θα συνεχιστεί για τέταρτη χρονιά, αλλά είναι χαρά μου, είναι μία δουλειά που την έχουμε αγαπήσει όλοι. Και μιας και μιλάει για την σειρά, έχουμε τις συγκλονιστικές εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί;

Τη στολή που φοράς στη σειρά, την κρατάς στο σπίτι;

Για ερωτικές φαντασιώσεις; Δεν έχω φτάσει εκεί, αλλά ποτέ μη λες ποτέ... (γέλια) Πολύς κόσμος με έχει ρωτήσει για την ποδιά μου, με πειράζουν στο συνεργείο γιατί είμαι κι εγώ πειραχτήρι.

Είσαι νοικοκυρά; Άμα δεις άπλυτα πιάτα θα σε πιάσει τρέλα;

Είμαι περίεργος χαρακτήρας, για πολύ καιρό θέλω το σπίτι μου να έχει μία τάξη, αλλιώς μου δημιουργεί κι εμένα ταραχή. Θα υπάρχουν, όμως, και φάσεις που θα τα έχω όλα ανακατωμένα και δεν θα με ενδιαφέρει τίποτα. Είμαι ανισόρροπη!

Καλή Δάρβη περιοδικό You

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ