Πρόγραμμα τηλεόρασης Τρίτη 11/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τρίτη 11/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τρίτη 11/2! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα με τις εξελίξεις τους από όλα τα κανάλια. Ώρες αλλά και λεπτομέρειες αναλυτικά στο πρόγραμμα παρακάτω.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης ταινίες
Πρόγραμμα τηλεόρασης σειρές
Πρόγραμμα τηλεόρασης εκπομπές
Πρόγραμμα τηλεόρασης Τρίτη
Πρόγραμμα τηλεόρασης 11/2

Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό για το Κόκκινο Ποτάμι και την Ιφιγένεια που γίνεται μάρτυρας μίας φρικτής δολοφονίας.

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό σοκ: Ο Θωμάς και η Ελένη κάνουν έρωτα!

Ένα αποκλειστικό σοκ θα σας μεταφέρει το Youweekly.gr για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει σπάσει ρεκόρ στην τηλεθέαση, "Άγριες Μέλισσες"! Ο Θωμάς επιτέλους θα κάνει έρωτα με την Ελένη!

Συγκλονιστικές αποκλειστικές εξελίξεις σας έχει για άλλη μία εβδομάδα το TiVi Σίριαλ για την αγαπημένη σας καθημερινή σειρά του ANT1 «Αγριες μέλισσες». Ο Θωμάς αφού καταφέρνει να αθωώσει την Ελένη, στη συνέχεια τη ζητάει σε γάμο, ενώ για πρώτη φορά οι δυο τους θα κάνουν έρωτα! Στο μεταξύ, η Δρόσω ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Νικηφόρο!

Πρώτο το TiVi Σίριαλ σας είχε αποκαλύψει στο τεύχος 415 που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο ότι ο Θωμάς μαθαίνει για την ενοχή της Ελένης και των αδελφών της σχετικά με τη δολοφονία του Σέργιου και ότι με αυτόν τον τρόπο αποκτά έναν άσο στο μανίκι για να μπορέσει να την κάνει γυναίκα του και έφτασε η στιγμή αυτό να το δείτε και στην οθόνη σας! Μόνο που ο Θωμάς δεν χρησιμοποιεί αυτή την «ένοχη» πληροφορία για να κάνει κακό στην Ελένη, αλλά για να τη βοηθήσει! Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Θωμάς αθωώνει την Ελένη

Ο ερχομός της Σμαρώς φέρνει μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι κι αυτό γιατί καταφέρνει με τον δικό της τρόπο να μάθει τα μυστικά των κατοίκων και να τα χρησιμοποιήσει προκειμένου να βγάλει χρήματα. Κάπως έτσι γίνεται και στην περίπτωση της Ελένης. Η Σμαρώ μαθαίνει για τη δολοφονία του άντρα της το βράδυ του γάμου τους, αλλά και τις κατηγορίες της πεθεράς της, Μυρσίνης Σεβαστού, για την ενοχή της. Αφού λοιπόν η μάντισσα δεν καταφέρνει να προσεγγίσει την Ελένη, η οποία τη διώχνει κακήν κακώς, αποφασίζει να την εκδικηθεί και πλησιάζει τη Μυρσίνη στην οποία αρχίζει να λέει ψέματα για τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη. «Σκότωσαν το παιδί σου! Γυναίκες το έκαναν...» λέει η Σμαρώ στη Μυρσίνη. Και συνεχίζει: «Στα χωράφια της Ελένης θα βρεις τις αποδείξεις για την ενοχή της». Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και μαζί με τον Κωνσταντή σπεύδουν στο σημείο που τους υπέδειξε και πράγματι βρίσκουν μια τούφα μαλλιά. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει τον ιατροδικαστή που είχε πει πως έλειπε μια τούφα από τα μαλλιά του Σέργιου, κάτι που αποδείκνυε πως ο θάνατος δεν προήλθε από την πτώση στον γκρεμό! Πίσω στο σήμερα, κανείς δεν ξέρει πως όλο αυτό είναι ένα σατανικό σχέδιο της Σμαρώς για να εκδικηθεί την Ελένη. Φυσικά, τα νέα κάνουν τον γύρο του χωριού και η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη από τον Προύσαλη και οδηγείται στη φυλακή! Στο μεταξύ, ο Θωμάς που έχει ήδη αποκαλύψει τα πάντα στην Ελένη για τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι, αποφασίζει να φύγει μακριά της. Οταν όμως μαθαίνει τα νέα για τη σύλληψή της, μένει και κάνει τα πάντα για να την αθωώσει, αφού πρώτα της αποκαλύψει: «Ξέρω όλη την αλήθεια! Ξέρω ότι εσείς σκοτώσατε τον Σέργιο! Δεν θα μάθει κανείς την αλήθεια, μη φοβάσαι! Θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω από εδώ μέσα». Ο Κυπραίος μετά την αποκάλυψή του ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνές του είναι ο Κυριάκος, που επιστρέφει στο χωριό. Παράλληλα το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι και κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου να απομακρύνεται από τον Γιάννο. Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν να αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών, ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη, και τους ξεσκεπάζει αθωώνοντας έτσι την Ελένη!

Η πρόταση γάμου & η νύχτα πάθους!

Αφότου η Ελένη βγαίνει από τη φυλακή θα έρθει αντιμέτωπη με τον Θωμά και το γεγονός ότι γνωρίζει πια το μυστικό της. Η ίδια δεν έχει παρά να του παραδεχτεί όλη την αλήθεια για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας. «Ηταν άμυνα, προσπάθησε να βιάσει τη Δρόσω! Ο καθένας μπορεί να αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο! Δεν πρέπει να το μάθει ποτέ κανείς και από εμένα δεν πρόκειται να βγει κουβέντα! Είμαι μαζί σου, σου το έχω ξαναπεί», της λέει και η Ελένη καταλαβαίνει πως μετά από πολλά χρόνια έχει καταφέρει να βρει έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί. Από την άλλη και ο Θωμάς για πρώτη φορά νιώθει μέσα του να αλλάζουν όλα και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος στο πλευρό της. Οι δυο τους αποφασίζουν να...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TVSIRIAL ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!

Ωστόσο έχουμε την σημερινή εξέλιξη για το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Μάθετε το εδώ!