8 Λέξεις: Η Ναυσικά ζει δραματικές στιγμές - "Βόμβα" οι εξελίξεις (11/2)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Η Ναυσικά ζει δραματικές στιγμές -

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "βόμβα" που θα δούμε σήμερα (11/2) στην σειρά 8 Λέξεις! Η Ναυσικά ζει δραματικές στιγμές, καθώς προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να πει στη μικρή Τζουλιάνα για τον θάνατο της μαμάς της.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στο ΣΚΑΪ

Οι ελπίδες του Οδυσσέα αναπτερώνονται όταν ο Σίμος του δίνει το επίθετο του μάρτυρα που θα βοηθήσει την Έρση να αθωωθεί και με τον Σπύρο ξεκινάνε και πάλι την έρευνα στα χωριά της Κέρκυρας. Στο μεταξύ, η Ναυσικά ζει δραματικές στιγμές, καθώς προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να πει στη μικρή Τζουλιάνα για τον θάνατο της μαμάς της. Όταν το ίδιο το παιδί της δίνει την αφορμή, του λέει ότι η μαμά του είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, θέλοντας να του φέρει με το μαλακό την τραγική είδηση. Η Λουκία ξεκινάει να δουλεύει ως γραμματέας στο γραφείο του Μιχαήλ, αλλά το γεγονός ότι τα ψέματα που λένε στη Ρωξάνη γίνονται όλο και περισσότερα κάθε μέρα που περνάει, την κάνουν να θέλει να παραιτηθεί. Η Ηλιάνα καλεί τη Βίκυ στο σπίτι της και την παρακαλεί να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Αριάδνης, αλλά η Βίκυ τρομοκρατημένη αρνείται και της εξηγεί πως αυτές οι μεταφυσικές της αναζητήσεις στο παρελθόν την είχαν φοβίσει πολύ. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, έκπληκτος ο Οδυσσέας ακούει τη νόνα να του λέει ότι γνωρίζει ποιος είναι ο άντρας του σκίτσου!

Εξελίξεις "βόμβα" και στο επεισόδιο της Τετάρτης - Όσα θα δούμε στις 8 Λέξεις

ΤΡΙΤΗ 11-2 ΕΠ.173:
Η Νόνα γεμίζει ελπίδες τον Οδυσσέα, καθώς του δίνει πληροφορίες που μπορεί να τον οδηγήσουν στον εντοπισμό του μάρτυρα/κλειδί για την υπόθεση της Έρσης. Η Σμαράγδα τσεκάρει τα όρια της στην χαρτοπαιχτική λέσχη κι όλα δείχνουν ότι έχει παρασυρθεί από την έξαψη της στιγμής, ενώ ο Σίμος την πιέζει να φύγουν. Η Ναυσικά βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μιας και η Τζουλιάνα την ρωτάει κάθε μέρα για την πορεία της υγείας της μαμάς της. Ο Φοίβος παραμένει στο κρεβάτι, παρόλο που οι αιματολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η Ολυμπία δέχεται να γνωρίσει τον Νικηφόρο και να φάνε όλοι μαζί. Η εκπαίδευση της Λουκίας συνεχίζεται, παρόλο που η ίδια νιώθει πολύ άβολα απέναντι στη Ρωξάνη. Η Αλίκη περιγράφει με λεπτομέρειες όλο το χρονικό της κακοποίησής της στον Έκτορα, ενώ εκείνος αρχίζει να γίνεται όλο και πιο τρυφερός απέναντί της. Η Βίκυ συναντιέται με την Ηλιάνα και δέχεται να κάνει μια προσπάθεια «επικοινωνίας» με το πνεύμα της Αριάδνης….

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις 8 Λέξεις μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας!