Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Πρόσωπα «φωτιά»!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2night show»

Και απόψε οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι «φωτιά» στον ΑΝΤ1. Στο «The 2night show» θα δούμε πρόσωπα που απασχολούν την τηλεόραση και θα μας συγκινήσουν με τις εξομολογήσεις τους για την προσωπική τους ζωή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ελένη Κοκκίδου. Η «Βουλίτσα», από τη σειρά «Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα», ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα. Την καριέρα ως ξεναγός, τις σπουδές ψυχολογίας, καθώς και τη συνειδητή απόφαση να τα παρατήσει όλα για χάρη της υποκριτικής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στη σχέση με τη μητέρα της και κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, που μέχρι σήμερα δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλά για την πολυετή πορεία της στην υποκριτική και τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει, μέχρι σήμερα. Επίσης, αναφέρεται στην μονάκριβη κόρη της, Μαρία, η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός, καθώς και στον πρώην σύζυγο της, Ταξιάρχη Χάνο.

Τέλος, μιλά και για την προσωπική της ζωή και εξηγεί τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της.

Η Έλενα Τσαβαλιά, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, μιλά για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, στο πλευρό του Γιάννη Δαλιανίδη. Αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από τις συνεργασίες που είχε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου, όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Νίκος Ρίζος, η Ρένα Βλαχοπούλου και άλλοι.

Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στον Μάρκο Σεφερλή, στις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει ως ζευγάρι και στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

Να σημειωθεί πως καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε την αλήθεια για την κόντρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη.

Χαμός στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τους "πέθανε" όλους το The 2night show

Τους "πέθανε" όλους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με τα νούμερα που έκανε στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1! Ένας χαμός χαράς δημιουργήθηκε στους διαδρόμους από νωρίς το πρωί που πήραν στα χέρια τους τα νούμερα της AGB.

Το Youweekly.gr έχει από νωρίς το πρωί αναλυτικά όλα τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών, και με σιγουριά αλλά και αδιάψευστα στοιχεία σας αποκαλύπτει πως νικητής της prime time ζώνης της Πέμπτης 6/2 ήταν το The 2night show.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό έκανε σύνολο 32,3% αφήνοντας πολύ πίσω τον δεύτερο κατά σειρά που έκανε μόλις 15,2%

Late night

ΑΝΤ1: The 2night show 32,3

ALPHA: 10η εντολή 7,3

STAR: Deadpool 15.2

ΣΚΑΙ: Αποτυπώματα 4,3

OPEN: Copa Del Rey 8.3