Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο μήνυμα για την επιστροφή του 50-50 στην τηλεόραση

Η φωτογραφία με όλους τους πρωταγωνιστές

Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο μήνυμα για την επιστροφή του 50-50 στην τηλεόραση

Η αγαπημένη κωμική σειρά 50-50 επιστρέφει στην τηλεόραση και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι ο ένας από τους πρωταγωνιστές, θέλησε να στείλει το δημόσιο μήνυμα του με μια φωτογραφία από όλους τους ηθοποιούς του σήριαλ.

Συγκεκριμένα, με την πρεμιέρα του MEGA έρχονται ξανά σε επαναλήψεις, όλες οι σειρές που αγαπήσαμε μέσα από το θρυλικό κανάλι. Ανάμεσα τους και η σειρά που αγαπήσαμε το τρίδυμο Φιλιππίδη - Σάκη Μπουλά - Παύλο Χαϊκάλη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από τα παλιά που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Στην λεζάντα του έγραψε «50-50!!!! Ξαναμαναεεχομαστε!!!!!στο νεο MEGA!!!!!ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!».

Πέτρος Φιλιππίδης 50-50

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα προγράμματα του Mega.

Η ιστορία του 50-50

Το Πενήντα Πενήντα (εναλλακτικά: 50 50) είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου του 2005 στο Μega και ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν στις 15 Ιουνίου του 2011. Εξιστορεί τη ζωή των τριών ζευγαριών: Νικηφόρου και Ελισάβετ, Μίμη και Ξανθίππης και Παύλου και Ειρήνης. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς, Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Ανδρούτσου και Βάνα Ραμπότα.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2010, προβλήθηκε η τηλεταινία ονόματι Το Μεγάλο Φαγοπότι, η οποία τοποθετείται χρονικά μετά τη λήξη του δεύτερου κύκλου και ήταν επίσης αφιερωμένη για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Mega Channel. Η σειρά είχε πάρει πράσινο φως και για τέταρτο κύκλο,[1] όμως λόγω της έλλειψης χρημάτων από το κανάλι δεν προβλήθηκε ποτέ, και έτσι η σειρά έμεινε ανολοκλήρωτη με 81 επεισόδια και μία τηλεταινία.[2]

Η σειρά έχει προβληθεί, πολλαπλές φορές σε επανάληψη σπάζοντας το ρεκόρ επαναλήψεων ειδικότερα τα δύο τελευταία χρόνια, που ο σταθμός αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και υπολειτουργούσε και δεν προέβαλε νέα προγράμματα, με εξαιρετικά καλά νούμερα τηλεθέασης.

Πλοκή

Η σειρά αφηγείται τη ζωή των τριών ζευγαριών. Αυτοί είναι ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ, ο Μίμης και η Ξανθίππη και ο Παύλος και η Ειρήνη. Επίσης, παρουσιάζονται η εξωσυζυγική σχέση του Παύλου με τη νεαρή γυμνάστρια, Μαρία, η σχέση της Ναταλίας (κόρης του Νικηφόρου και της Ελισάβετ) με τον Αχιλλέα, και η σχέση του Κίμωνα (γιου του Μίμη) με την Βίβιαν.