Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (13/2) - Η Βούλα, ο Μηνάς και η διακοπή ρεύματος

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (13/2) - Η Βούλα, ο Μηνάς και η διακοπή ρεύματος

Έχουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς «Μην αρχίζει την μουρμούρα» για σήμερα 13/2. Μια διακοπή ρεύματος που τραβάει σε μάκρος, σε συνδυασμό με την επικείμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνουν τη Βούλα και τον Μηνά να περάσουν πολύ ωραία!

Τι πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο στον ALPHA;

Επεισόδιο: 34

Μια διακοπή ρεύματος που τραβάει σε μάκρος, σε συνδυασμό με την επικείμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνουν τη Βούλα και τον Μηνά να περάσουν πολύ ωραία…

Η Βέλη φέρνει σπίτι μια συνεσταλμένη, αριστούχο συμφοιτήτρια, τη Δάφνη (Νάντια Κατσούρα), με σκοπό να διαβάσουν μαζί. Όμως η Δάφνη έχει πιο πονηρούς σκοπούς…
Και εκεί που η Ξένια και ο Μπάμπης πάνε να ησυχάσουνε πως η Σοφία τα ξαναβρήκε με τον Γιωργάκη, ο Άγιος Βαλεντίνος βάζει το χεράκι του και…

Ο Ηλίας οργανώνει τη μετακόμιση για Σέρρες και πιέζει την Καίτη να ετοιμάσει τα πράγματά της. Εκείνη δεν είναι έτοιμη να αφήσει τον Πύργο, ώσπου μια απρόσμενη είδηση θα δώσει τη λύση.

Παρόλα αυτά έρχεται και μια μεγάλη αλλαγή στην αγαπημένη σειρά που δεν περίμενε κανείς! Εσύ τα άκουσες;

Εκτός της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα, ποιες είναι οι σχέσεις Μηνά και Βούλας;

Ο «Μηνάς» από την σειρά Μην αρχίζει την μουρμούρα, ρωτήθηκε αν μιλάει με την «Βούλα» και... εξαφανίστηκε. Η απίστευτη αντίδραση στις κάμερες.

Ο Αντώνης Αντωνίου έδωσε τον παρών την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Η Γυναίκα της Πάτρας» στο Θέατρο Πόλη στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελένη Κοκκίδου.

Όταν οι κάμερες τους εντόπισαν δεν γινόταν να μην ερωτηθούν για τις ανάμεσα τους σχέσεις πίσω από τις κάμερες της σειράς οι οποίες όπως θέλουν δημοσιεύματα δεν είναι και οι καλύτερες.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Μηνάς Βούλα

«Είναι αστείο να λένε ότι δεν μιλιόμαστε και δεν έχουμε καλές σχέσεις! Δεν χρειάζεται ούτε να το συζητάμε», είπε η Ελένη Κοκκίδου. Από τη άλλη όταν ο Αντώνης Αντωνίου ρωτήθηκε, η αντίδραση του ήταν απίστευτη.

«Είναι κουτσομπολιά μόνο… Φεύγω!Φεύγω», είπε και εξαφανίστηκε από τις κάμερες.