Elif: Εξελίξεις "βόμβα" σήμερα (13/2) - Ο Ερκούτ έχει ένα νέο πρόβλημα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Εξελίξεις

Σοκαριστικές θα είναι και σήμερα Πέμπτη (13/2) οι εξελίξεις στην ξένη σειρά Elif. Ο Ερκούτ έχει ένα νέο πρόβλημα να λύσει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Πέμπτη 13/2

Επεισόδιο 521

Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να βρει τον Ερκούτ για να τον βοηθήσει οικονομικά. Η Τουλάι αναζητά τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις της. Η Τουλάι βρίσκει λεκέ από αίμα στα ρούχα του Βεϊσέλ. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει λουλούδια από το αφεντικό της Εμρά. Ο Εμρά φλερτάρει τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ νιώθει άβολα και του βάζει τις φωνές. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Σελίμ και χτυπάει τον Εμρά. Ο Σελίμ ζητάει συγνώμη από τη Ζεϊνέπ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον συγχωρήσει. Ο Ερκούτ καίει το έγγραφο, που τον συνδέει με τη φωτιά στο κτήμα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο γραφείο του Ερκούτ και τον εκβιάζει γιατί γνωρίζει την αλήθεια.

Ένα καινούργιο πρόβλημα για τον Ερκούτ - "Βόμβα" οι εξελίξεις στο Elif

Ο Ερκούτ έχει ένα νέο πρόβλημα να λύσει. Ο πατέρας του Χακί πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και τον βρίσκει μαζί με την Ελίφ. Θέλει να πάρει μαζί του τον Χακί αλλά ο Γιουσούφ επεμβαίνει. Ο πατέρας του Χακί απειλεί με ένα μαχαίρι να κόψει τον λαιμό της Ελίφ. Λέει στον Γιουσούφ πως θα αφήσει την Ελίφ υπό έναν όρο, να πάρει πίσω τον γιο του. Ο Γιουσούφ όμως με τη βοήθεια της πανέξυπνης Ελίφ, καταφέρνει να αφοπλίσει τον Καμίλ. Η Αρζού ταλαιπωρεί την Γκόντζα. Η Μπαχριγιέ βλέπει τον Γιουσούφ να παίζει με τον Χακί και την Ελίφ και διαδίδει πως το αγόρι ίσως είναι γιος του. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και βρίσκει εκεί τον δικηγόρο του ο οποίος τον ενημερώνει πως ο Ουμίτ λείπει στο εξωτερικό.

Ο Βεϊσέλ δεν φεύγει αλλά κρύβεται και ακούει τον δικηγόρο να τηλεφωνεί στον Ουμίτ και να του λέει πως θα συναντηθούν σύντομα. Ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει από τη συζήτησή τους πως ο Ουμίτ δεν έχει φύγει. Ο Μουράτ ζητάει από τον προμηθευτή του λίγο ακόμα χρόνο για να ξεχρεώσουν και εκείνος του απαντάει πως το χρέος τους έχει τακτοποιηθεί από την Αϊλά…

Και για να μην χάσετε τίποτα από την αγαπημένη σας σειρά σας έχουμε όλες τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας!