Elif: "Φωτιά" οι εξελίξεις - Ο πατέρας του Χακί σχεδιάζει να...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif:

Οι εξελίξεις τρέχουν και στο σημερινό επεισόδιο (14/2) της ξένης σειράς Elif. Ο πατέρας του Χακί σχεδιάζει να τον πάρει πίσω. Η Ελίφ μιλάει στην Ιντζί για όλα όσα έγιναν με τον πατέρα του Χακί και η Μελέκ τις ακούει.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star.

Παρασκευή 14/2

Επεισόδιο 522

Ο Μουράτ προσπαθεί να πει στον Βεϊσέλ πως η Αϊλά πλήρωσε το χρέος τους αλλά εκείνος δεν τον αφήνει να του μιλήσει. Όταν φεύγει εκνευρισμένος από το σπίτι, δέχεται επίθεση από κάποιους άλλους πιστωτές του. Η Ασουμάν βάζει την Γκόντζα μέσα στο σπίτι ενώ η Αρζού κάνει μπάνιο. Της δίνει φαγητό και της ζητάει να είναι αθόρυβη και αόρατη όπως ένα φάντασμα. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ πως πρέπει να κάνει κάτι για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ. Ο Γιουσούφ μαθαίνει τον Χακί να παίζει σκάκι.

Elif: "Φωτιά" οι σημερινές εξελίξεις - Ποια τα σχέδια του πατέρα του Χακί

Ο πατέρας του Χακί σχεδιάζει να τον πάρει πίσω. Η Ελίφ μιλάει στην Ιντζί για όλα όσα έγιναν με τον πατέρα του Χακί και η Μελέκ τις ακούει. Για άλλη μια φορά αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στον Γιουσούφ. Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο για να τον ευχαριστήσει αλλά έρχεται ο πατέρας του Χακί και τους απειλεί με μαχαίρι. Προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Μελέκ αλλά ο Γιουσούφ μπαίνει μπροστά. Ο Καμίλ τον μαχαιρώνει και παίρνει μαζί του τον Χακί. Η πληγή του Γιουσούφ δεν είναι σοβαρή και ένας γιατρός τον φροντίζει και του συνιστά να ξεκουραστεί. Η Αρζού βλέπει την Γκόντζα στο σπίτι και γίνεται έξαλλη. Ζητάει από την Ασουμάν να τη διώξει αλλά θα φύγει και εκείνη από το σπίτι της. Ο πατέρας του Χακί τον στέλνει πάλι να ζητιανέψει…

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό για το «Elif» . Ο Σελίμ απατά τη Ζεϊνέπ!