Αν ήμουν πλούσιος: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (14/2) - Ένας επικίνδυνος άντρας θα...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (14/2) - Ένας επικίνδυνος άντρας θα...

Όλες οι "καυτές" εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος". Ένας επικίνδυνος άντρας θα επισκεφθεί το σπίτι του Αλέξη, με στόχο… τον Φοίβο, ενώ την ίδια στιγμή, η Μόνικα θα ανακαλύψει το ένοχο μυστικό του Μουρούνα, που έχει να κάνει με μια... εξαφάνιση.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 105

Η κόντρα του Μάνου και της Μελίνας φτάνει στα άκρα, με τη Σμαράγδα να προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση, κάτι που θα προκαλέσει την οργή του Μάνου. Παράλληλα, ο Σωτήρης ανακοινώνει στη Χριστίνα ότι θα επενδύσει στο σχέδιο της Μελίνας και το ένα εκατομμύριο που έχουν κλειστό στην τράπεζα, ενώ η Βενετία ζητάει επιτακτικά την παρουσία του Σωτήρη στο σπίτι, προκειμένου να βοηθήσει τον Θεοχάρη στα ερωτικά του. Ο Πέτρος κι η Μυρτώ δεν καταφέρνουν να συναντήσουν τον μυστηριώδη άντρα που απειλεί να ξεσκεπάσει τα ψέματα του Αλέξη, την ώρα που η Δάφνη συγκινείται απ’ τον Μουρούνα που της παρουσιάζεται ως φίλος του εξαφανισμένου πατέρα της, ενώ την πείθει να προχωρήσει στην επένδυση της Μελίνας. Παράλληλα, ένας επικίνδυνος άντρας θα επισκεφθεί το σπίτι του Αλέξη, με στόχο… τον Φοίβο, ενώ την ίδια στιγμή, η Μόνικα θα ανακαλύψει το ένοχο μυστικό του Μουρούνα, που έχει να κάνει με μια... εξαφάνιση.

Δείτε και ένα τρομερό στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της σειράς. Η Στικούδη ρίχνει χαστούκι στον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αν ήμουν πλούσιος: Το πρώτο επεισόδιο της μέσα από φωτογραφίες!

Ήδη σας είχαμε δείξει αποκλειστικά το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέσα από φωτογραφίες! Ας θυμηθούμε λοιπόν για τους νοσταλγικούς!

H «καρδιά» της μυθοπλασίας χτυπά (και) στον ΑΝΤ1. Μεταξύ των πέντε σίριαλ που θα απολαύσουμε αυτόν τον χειμώνα είναι και το «Αν ήμουν πλούσιος», που κάνει πρεμιέρα στις 16 του μηνός. Το TV24 τρύπωσε στα παρασκήνια...

Αν ήμουν πλούσιος

Τι κοινό έχουν άραγε ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που βλέπει την περιουσία του να χάνεται μπροστά στα μάτια του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν το αυτοκίνητο και τον σκύλο της και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια άκρως φιλόδοξη και κακιά μητριά; Ενα και μόνο πράγμα: Είναι και οι τρεις κάτοχοι της τριπλέτας ενός λαχείου που μοιράζει το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Παρά τα προβλήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους με τους οικείους τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ακόμα μεγαλύτερο.

Αν ήμουν πλούσιος: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1! Οι ηθοποιοί και η πρεμιέρα!

undefined

Βλέπετε, οι τρεις αυτοί υπερτυχεροί μπαίνουν στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή, ο οποίος έχει έναν στόχο του στη ζωή του. Να τους αρπάξει τα λεφτά προκειμένου να γλιτώσει το... κεφάλι του. Πώς θα το πετύχει αυτό; Με την πονηριά του φυσικά, μια φιλία του από το παρελθόν αλλά και τον γοητευτικό του γιο. Οι νικητές θα αντιληφθούν τις προθέσεις του; Και πώς αλήθεια θα αντιδράσουν;

Αν ήμουν πλούσιος

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι και θα μας μυήσουν στην καθημερινότητά τους πριν πιάσουν στα χέρια τους το λαχείο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το σενάριο που υπογράφουν ο Νίκος Παπαδόπουλος και η Μαντώ Αρβανίτη θα ξετυλίξει με λεπτομέρειες τις άγνωστες πτυχές τριών ανθρώπων, τελείως διαφορετικών προσωπικοτήτων, που όμως ακολουθούν τη γνωστή ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε». Η σειρά που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό βασίζεται σε χιλιανό φορμάτ, θα φέρει στη σκηνοθεσία του το όνομα του μετρ του είδους, Στράτου Μαρκίδη. Καμία σειρά όμως δεν φαίνεται να σημειώνει επιτυχία αν το καστ του δεν είναι περιστοιχισμένο από λαμπερά ονόματα του χώρου.

Αν ήμουν πλούσιος

Στο «Αν ήμουν πλούσιος» λοιπόν θα δούμε πολλά από αυτά! Τους πρώτους ρόλους κρατούν οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστα Αποστολάκη, Χάρη Τζωρτζάκη, Γιάννη Ποιμενίδη, Αννα Μενενάκου και η Κατερίνα Στικούδη που από πέρυσι εμφανίστηκε ως guest στο «Πέτα τη φριτέζα». Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση θα κάνει και η κόρη της Μπέσυς Μάλφα, Νίκη Σκιαδαρέση. Παίζουν ακόμα: Τζένη Κάρνου, Μελίνα Σπετσιέρη, Αρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπάρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Αν ήμουν πλούσιος

Αν ήμουν πλούσιος

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ