Κρατάς μυστικό;: Οι εξελίξεις 14/2 που σοκάρουν - Ο Τάσος θέλει να χωρίσει την Αγγελική

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κρατάς μυστικό;: Οι εξελίξεις 14/2 που σοκάρουν - Ο Τάσος θέλει να χωρίσει την Αγγελική

Όλες οι εξελίξεις για την επιτυχημένη κωμική σειρά «Κρατάς μυστικό;». Ο Τάσος δείχνει πια αποφασισμένος να χωρίσει από την Αγγελική, ενώ η Αγγελική απεναντίας φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με αυτό το διαζύγιο.

Αναλυτικά η περίληψη του επεισοδίου της σειράς του ALPHA...

Επεισόδιο: 17

Ο Τάσος δείχνει πια αποφασισμένος να χωρίσει από την Αγγελική, ενώ η Αγγελική απεναντίας φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με αυτό το διαζύγιο. Η Τζένη συνειδητοποιεί ότι η Δώρα και ο Θανάσης δεν έχουν κάνει ακόμα σεξ παρότι βγαίνουν τόσους μήνες και αναλαμβάνει να πείσει τη Δώρα να προχωρήσει αυτή τη σχέση. Εν τω μεταξύ μια μοιραία γυναίκα, η Μαίρη, μπαίνει απροσδόκητα στη ζωή του Αριστείδη και φέρνει τα πάνω κάτω. Παράλληλα η Σίσσυ ανεβάζει την παράστασή της, μα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν δείχνει να συμφωνεί με την καλλιτεχνική της προσέγγιση.

Εσείς ακούσατε τι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρόσφατα σε συνέντευξή της για την σειρά; Τι θυμάται από την συνάντησή της με τον Αντώνη Αγγελόπουλο;

Ο Ταξιάρχης Χάνος πρωταγωνιστής της σειράς «Κρατάς μυστικό» κάνει αποκαλύψεις για τις εξελίξεις

Ο Ταξιάρχης Χάνος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Κρατάς Μυστικό» και κάνει αποκαλύψεις για τον ρόλο του στην σειρά.

Ηθοποιός αξιώσεων, είναι αφοσιωμένος στην τέχνη του και σεμνός στη δημόσια εικόνα του. Μετά από μακρόχρονη απουσία από τη μικρή οθόνη, φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ALPHA, υποδυόμενος τον Νεκτάριο, έναν ιερωμένο αγνών προθέσεων που εκτελεί και χρέη ψυχαναλυτή.

Πώς και ενδώσατε στην τηλεόραση; Είχαμε να σας δούμε στη μικρή οθόνη από το 2009 και τη σειρά «Βέτα queen» του ΑΝΤ1.
«Ασχολούμουν με άλλα πράγματα και δεν προλάβαινα. Ηταν θέμα συγκυριών και όχι μια ειλημμένη απόφαση. Διδάσκω στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και παράλληλα η μυθοπλασία πέρασε μια καθίζηση τα τελευταία χρόνια. Τώρα υπάρχει πιο έντονο ενδιαφέρον από τα μέσα».

Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον στην κωμωδία «Κρατάς μυστικό;»;
«Ηταν το σενάριο, ο σκηνοθέτης, οι συνάδελφοι, η παραγωγή».

Παλιά λέγανε ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Ο Νεκτάριος τι είναι τελικά;
«Και τα δυο. Είναι ένας λαϊκός χαρακτήρας, τον οποίο οι συγκυρίες τον έφεραν σε δύσκολη θέση. Είναι άνθρωπος της προσφοράς και όχι καρικατούρα. Εχει τα προβλήματά του, θετικά και αρνητικά στοιχεία, παρελθόν και μέλλον. Είναι, δηλαδή, ένας κανονικός άνθρωπος».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Βρέθηκε να χρωστάει πολλά χρήματα.

«Τα χρήματα που χρωστούσε τα δανείστηκε από τους τοκογλύφους για να βοηθήσει τον οίκο ευγηρίας. Γι' αυτό τον κυνηγούσαν. Για καλό σκοπό βρέθηκε σε αυτή τη δεινή θέση. Είχε τις καλύτερες των προθέσεων. Ο Νεκτάριος είναι ένας θετικός ήρωας. Σε ένα θεατρικό έργο υπάρχει η δράση και η αντίδραση. Στη δραματουργία υπηρετείς την ανάγκη του ρόλου. Ενας θετικός ήρωας ετεροκαθορίζεται από αυτούς που παίζει. Ούτε η Κλάρα είναι αρνητικός ρόλος. Υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ τους και η συνύπαρξή τους έχει ενδιαφέρον και θέλεις να τους παρακολουθείς μαζί».

Πάντως ο Νεκτάριος δεν καταφέρνει να πει και πολλά. Τον παίρνει μονότερμα η Κλάρα.
«Ερχεται να κάνει ψυχανάλυση. Είναι εκπληκτική η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε αυτό. Της ταιριάζει γάντι. Αλλά κι εγώ είδατε τι υπομονή που έχω. Είμαι το υποκατάστατο του εξομολόγου της. Η Κλάρα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο που ο Νεκτάριος δεν γνωρίζει. Παλιά αυτή την ανάγκη την κάλυπταν στα καφενεία ή στις παρέες. Τώρα δεν έχουμε χρόνο ούτε για τα παιδιά μας».

Πάντως τα προβλήματά της είναι... τραγικά. Να θέλει να φάει φασόλια και η μητέρα της να την πιέζει να τρώει αστακό;
«Είναι η δική της πραγματικότητα. Είναι φυσιολογικό για εκείνη, όσο κι αν ακούγεται εξωπραγματικό. Οταν ανακαλύπτεις μια τέτοια πλευρά ενός ανθρώπου που δεν τη γνωρίζεις, μένεις λίγο έκθαμβος και θέλεις να τη γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Αυτό ισχύει για όλους. Πολλές φορές θέλουμε να δούμε την άλλη πλευρά, είτε είναι φωτεινή είτε σκοτεινή, γιατί μας προκαλεί το άγνωστο».

Πώς θα συνεχιστεί η ιστορία του Νεκτάριου και της Κλάρας;
«Αναπτύσσουν μια σχέση και υπάρχει ένας λανθάνων ερωτισμός και από τις δυο πλευρές. Συμπαθιούνται και βρίσκουν κοινά πράγματα μεταξύ τους, παρά το γεγονός ότι φαίνονται δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Καμιά φορά τα ετερώνυμα έλκονται. Εχουν μια εξέλιξη».

Η Κλάρα σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Νεκτάριος έχει δυο κόρες.
«Θα τις δούμε προσεχώς. Εχει και εγγονή. Αλλά οι σεναριογράφοι αποκαλύπτονται σιγά σιγά».
Η σειρά περνάει με έναν ξεχωριστό τρόπο θέματα της επικαιρότητας, κρατώντας λεπτές ισορροπίες.
«Εχει να κάνει και με τη σκηνοθεσία. Τόσο ο Αντώνης Αγγελόπουλος όσο και οι ηθοποιοί κρατάμε μια αισθητική που υπηρετείται σε υψηλό βαθμό από όλους μας. Εγώ αντιμετωπίζω τη σειρά λες και κάνω κινηματογράφο. Κάθε επεισόδιο είναι σαν να γυρίζουμε ταινία. Είναι μια πολύ προσεγμένη παραγωγή. Δεν γίνονται γρήγορα πράγματα. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα πρόχειρο».

Πάντως φέτος έχετε καταλάβει τον ALPHA οικογενειακώς, αφού και η κόρη σας Μαρία Χάνου παίζει στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
«Κάνει κι εκείνη τη διαδρομή της και τη χαίρομαι ως πατέρας. Την παρακολουθώ και μου αρέσει πολύ και η σειρά. Δεν είναι τυχαίο ότι παίζεται επτά χρόνια. Θα την καμάρωνα, όμως, ό,τι κι αν έκανε».

Διδάσκετε στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και είστε μόνιμο στέλεχος του Εργαστηρίου Φωνητικής Τέχνης του Σπύρου Σακκά. Ερχεστε καθημερινά σε επαφή με νέους.
«Είναι πολλά τα χρόνια, αλλά μου αρέσει και οφείλω σε αυτά τα παιδιά. Στη συνύπαρξη με τους νέους ανθρώπους και στη σχέση μεταξύ δασκάλου και μαθητή, αυτός που κερδίζει είναι ο δάσκαλος και όχι ο μαθητής. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά και είναι στο χέρι τους να δοκιμάσουν και να βρουν τον δρόμο τους. Αλίμονο αν οι μεγαλύτεροι φοβόμαστε τους νεότερους. Είναι σαν να αναιρούμε τα νιάτα μας. Βέβαια, πρέπει να παίζουμε σωστά τον ρόλο μας. Δεν μπορούμε να παλιμπαιδίζουμε, αλλά ούτε να κουνάμε συνέχεια το δάχτυλο συγκριτικά ως παράδειγμα. Πρέπει αυτά που λέμε ή κάνουμε να είναι έμπνευση στους επόμενους. Δεν γίνεται να συμφωνούμε με όλους σε όλα, αρκεί να συνεννοούμαστε».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ