Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια επιστροφή και ένα τρίγωνο φέρνει τα πάνω κάτω!

Αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια επιστροφή και ένα τρίγωνο φέρνει τα πάνω κάτω!

"Καυτό" spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Μια επιστροφή αλλάζει τα δεδομένα για τους ήρωες. Τι θα δούμε στην αγαπημένη σειρά του ANT1;

Ανατροπές θα έρθουν στις Άγριες Μέλισσες με ένα ερωτικό τρίγωνο να δημιουργείται στο Διαφάνι! Τι είπε ο Χρήστος Πλαϊνης για τις εξελίξεις στην σειρά; Η Παγώνα έφυγε από το σπίτι της και άφησε τον σύζυγό της μόνο με τα παιδιά. Η Ουρανία όμως έρχεται να βοηθήσει όμως ξεκινά μια ερωτική ιστορία. Τι γίνεται όταν επιστρέψει η όμως η Παγώνα;

Ο Χρήστος Πλαϊνης μιλώντας στο περιοδικό «Myt]v και τη Σοφία Τσίρκα είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον κοινοτάρχη των Άγριων Μελισσών και την Ουρανία:

"Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη".

"Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα" αποκάλυψε για την επιστροφή της Παγώνας.

Μένει να δούμε την "καυτή" συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες που έκαναν πάλι το "θαύμα" τους στα νούμερα τηλεθέασης!

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός έφερε τα πάνω κάτω! - "Κάνω γυμνισμό"

Κάνω γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου". Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τα πάντα από την προσωπική της ζωή και σοκάρει τους πάντες στο πλατό.

Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου, που καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2night show" δεν δίστασε να μιλήσει για τον γυμνισμό που κάνει, αλλά και για άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Κάνω γυμνισμό. Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου!»

«Οπότε όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένο, που επιτρέπεται και δε θα φέρω άλλον σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω, εννοείται. Εγώ και πολύς άλλος κόσμος που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία»

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για τις Άγριες Μέλισσες, εσείς είδατε το νέο spoiler φωτιά για το μέλλον της σειράς;