Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (14/2) - Η Λουίζα πείθει το Νίκο να παίξουν θέατρο στη Γεωργία

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Θα γίνει της Πολυκατοικίας: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (14/2) - Η Λουίζα πείθει το Νίκο να παίξουν θέατρο στη Γεωργία

Όλες οι εξελίξεις της σειράς «Θα γίνει της πολυκατοικίας» για το σημερινό 14/2 επεισόδιο. Η Λουΐζα, κουρασμένη από την αντιπάθεια που της δείχνει η Γεωργία, πείθει τον Νίκο να της παίξουν θέατρο ότι χωρίζουν για να φανούν οι πραγματικές της προθέσεις.

«Ένας χωρισμός, μια άδεια λειτουργίας και ένα κρυφό ταλέντο» - Όσα θα δούμε στον ΣΚΑΙ.

Η Λουΐζα, κουρασμένη από την αντιπάθεια που της δείχνει η Γεωργία, πείθει τον Νίκο να της παίξουν θέατρο ότι χωρίζουν για να φανούν οι πραγματικές της προθέσεις. Το πράγμα ξεφεύγει όμως, αφού το νέο εξαπλώνεται σε όλη την πολυκατοικία η οποία ανακατεύεται με ποικίλους τρόπους...

Από το άγρυπνο βλέμμα των γειτόνων δεν ξεφεύγει ούτε το γεγονός ότι το μπαρ δεν έχει άδεια λειτουργίας. Ο Ευριπίδης αναγκάζεται να απευθυνθεί σε έναν παλιό του συνάδελφο για να επισπεύσει τη διαδικασία, προκειμένου να ανοίξουν σύντομα. Ο πρώην συνάδελφός του όμως τον ερωτεύεται και αυτός δεν ξέρει φυσικά πώς να το διαχειριστεί.

Ο Παύλος, απελπισμένος, ζητάει από τον αδερφό του να τον βοηθήσει να βρει δουλειά και ο Στέφανος τού κάνει την χάρη να του κλείσει έναν μικρό ρόλο στο σίριαλ που παίζει. Ο Παύλος, που στην αρχή φαίνεται να μην έχει καθόλου ταλέντο, μπαίνει κατά λάθος για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και ξυπνώντας είναι ηθοποιός οσκαρικού επιπέδου!

«Παγώνουν» την σειρά στον ΣΚΑΙ; Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Vandas blog...

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Θα γίνει της πολυκατοικίας» είχε δώσει spoiler

Η τηλεοπτική «Τέτα» από την σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» μιλά για το ρόλο της και κάνει spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Κάπου στο κέντρο της Αθήνας, σε μια όμορφη «Πολυκατοικία», οι ένοικοι μπλέκονται καθημερινά σε περιπέτειες. Σε ένα από τα διαμερίσματα ζει και η «Τέτα». Μια αθώα γυναίκα που διψάει για επικοινωνία και τελευταία για έρωτες... Τι και αν η κολλητή της Ειρήνη θα προσπαθήσει να τη συνετίσει; Εκείνη μέσω της Χριστίνας Τσάφου θα ψάξει να βρει τον άντρα της ζωής της.

Φέτος μένετε σε μια πολυκατοικία που ζηλεύουν πολλοί...
«Μάλλον γιατί έχει πολύ γερά θεμέλια. Πρωτομάστορας, άλλωστε, είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος φροντίζει για τα πάντα. Ολα περνούν από το χέρι του».

Πώς είναι, αλήθεια, η διαμονή σας εκεί;
«Εγώ γελάω πολύ. Περνάω πολύ καλά στη δουλειά μου. Ολα όμως ξεκινούν από τον Βασίλη. Δούλεψα τρία χρόνια μαζί του στους “Συμμαθητές”, οπότε όταν μου πρότεινε τον ρόλο...».

Ηθοποιός από την «Πολυκατοικία» ρίχνει "καρφιά" στο σίριαλ του ΣΚΑΪ! «Αυτό το... άλλο δεν πέτυχε»!

Είπατε αμέσως το ναι!
«Εγώ το καλοκαίρι είχα κλείσει να πάω περιοδεία με την παράσταση “Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα” που τελικά αναβλήθηκε και ο Βασίλης βιαζόταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα και έτσι αφιερώθηκα σε αυτά».

Θα γίνει της πολυκατοικίας

Και με έναν ενδιαφέροντα ρόλο, αυτόν της Τέτας. Θα μας τη συστήσετε;
«Η καημένη είναι λίγο πιο αφελής και αθώα από τη φίλη της την Ειρήνη (Βάνα Παρθενιάδου), η οποία είναι πιο μαγκιόρα. Εγώ είμαι η πιο αθώα που κάνω ό,τι μου πει εκείνη. Πολλά στοιχεία για το παρελθόν της δεν έχω. Οικογένεια δεν έχει, είναι χήρα, έχει έναν αδελφό που δεν ξέρω αν θα δούμε. Παίρνει μια σύνταξη με την οποία προσπαθεί να επιβιώσει. Η γνωριμία της με την Ειρήνη γίνεται στο γηροκομείο. Το σκάσαμε μαζί...».

Και έχετε κάνει κατάληψη στο πιλοτικό διαμέρισμα.

«Σε λίγο καιρό, όμως, αυτό το διαμέρισμα θα γίνει δικό μας. Θα συμβεί κάτι και θα το αγοράσουμε».

Αυτό θα γίνει εις βάρος κάποιου άλλου, όπως συνηθίζεται σε αυτή την πολυκατοικία;
«Ε, λιγάκι... κάπως έτσι. Εμείς πάντως θα το αποκτήσουμε μόνιμα. Θα αρχίσουμε, λοιπόν, να είμαστε και στις συνελεύσεις με τους άλλους, γιατί η Τέτα το ζηλεύει πολύ όλο αυτό. Ολοι μισούν τις συνελεύσεις, η Τέτα θέλει να πηγαίνει σε αυτές για να βλέπει κόσμο».

Είναι κοινωνική.
«Και είναι και ερωτιάρα! Οπως θα δείτε και στην πορεία, θα νομίζει ότι μπορεί να φλερτάρει και θα φάει τα μούτρα της τελικά. Οπως φαίνεται από το σενάριο, τα φαντάζεται όλα, της κάνουν και μια φάρσα και την πατάει!».

Θα τη δούμε ερωτευμένη, δηλαδή;
«Θα προσπαθήσει να τα ρίξει σε δυο άντρες τουλάχιστον, αλλά θα φάει χυλόπιτα. Τώρα τελευταία γλυκοκοιτάζει και έναν τρίτο. Οι δυο πρώτοι την απορρίπτουν, με τον τρίτο θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν, πάντως, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος κατάλληλος για την Τέτα. Αλλά μπορεί να συμβεί».

Η Ειρήνη πώς θα αντιδράσει στους έρωτές της;
«Η Ειρήνη θα κάνει τα πάντα για να την προσγειώσει, όμως η καρδιά της Τέτας θέλει έρωτες».

Εχετε κάποια φίλη στη ζωή που να μοιράζεστε τα πάντα όπως η Τέτα;
«Εχω πολλούς φίλους και φίλες και είναι τιμή για μένα που είναι δίπλα μου τόσα χρόνια. Μάλιστα έχω και μια φίλη από τα 12 μου. Είμαστε και οι δυο 60 ετών και κρατάμε ακόμα τη φιλία μας. Βοήθησε και το γεγονός πως δεν έφυγε καμία από τις δυο μας από τη γειτονιά. Εχω κάνει και φιλίες από τον χώρο, όμως».

Θεατρικά, βρίσκεστε σε μια υπέροχη παράσταση...
«Ακριβώς. Είμαστε στο Θέατρο Βέμπο, στη “Δασκάλα με τα χρυσά μάτια” του Στρατή Μυριβήλη σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, και πάμε πάρα πολύ καλά. Το κοινό δείχνει μεγάλη ανταπόκριση».

Τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» έχουν ξεκινήσει;
«Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον μήνα. Εχουμε κάνει μια πρώτη συνάντηση και μια πρώτη ανάγνωση. Η συμμετοχή μου θα είναι λίγο πιο μικρή λόγω του ότι είμαι και στην “Πολυκατοικία”. Είναι συγκινητική όλη αυτή η συνάντηση. Εύχομαι να πάει πολύ καλά και να αγαπηθεί ξανά. Δυστυχώς, δεν θα είμαστε όλοι. Ηδη κάποια άτομα δεν θα μπορούν να συμμετέχουν, καθώς ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Μπορεί να μην είναι και ο Μπίλυ και η παπαδιά».

Τι θα δούμε;
«Τη ζωή των ηρώων 15 χρόνια μετά. Θα πρωταγωνιστεί ο γιος του Περίανδρου Πώποτα και της Χαράς Χάσκα. Θα ζήσουμε τον έρωτα αυτών των δυο».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ