Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόκκινο ποτάμι: "Φωτιά' οι εξελίξεις (16/2) - Ο Μίλτος θέλει να βρει τρόπο να σώσει την Ιφιγένεια

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κόκκινο ποτάμι:
TV24 16.02.2020 17:05

Καταιγιστικές θα είναι και σήμερα (16/2) οι εξελίξεις στο Κόκκινο Ποτάμι που σαρώνει την τηλεθέαση! Ανήσυχος πολύ και χωρίς να ξέρει αν την κρατούν με τη βία στο Ερζερούμ ο Μίλτος θέλει να βρει τρόπο να πάει πίσω για να σώσει την Ιφιγένεια.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Open

Ο Μίλτος βρίσκεται ασφαλής πια στο Παρίσι στο σπίτι της θείας Ελένης και προσπαθεί να καταλάβει πως κατέληξε η Ιφιγένεια να είναι ντυμένη Τουρκάλα. Ανήσυχος πολύ και χωρίς να ξέρει αν την κρατούν με τη βία στο Ερζερούμ θέλει να βρει τρόπο να πάει πίσω για να τη σώσει. Για το λόγο αυτό πάει στον Ζαχάρωφ. Του ανοίγει την πόρτα όπως πάντα ο Νίκος, ο οποίος τον κοιτά σαν να είδε «φάντασμα». Ο Μίλτος καταλαβαίνει την περίεργη αντίδραση του Νίκου και αρχίζει να τον υποψιάζεται για πληροφοριοδότη των Τούρκων. Λίγο αργότερα ο Μίλτος τον παρακολουθεί και βλέπει τον Νίκο να μπαίνει στην τουρκική πρεσβεία. Τον περιμένει να βγει και τον χτυπάει φωνάζοντας του πως είναι προδότης και πως αυτός έδινε τις πληροφορίες στους Τούρκους για αυτόν και την Ιφιγένεια. Στο μεταξύ στο Ερζερούμ η Ιφιγένεια δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα.

Ο Αλή την βλέπει να πονά ανήμπορος. Της συμπαραστέκεται και της λέει πως θα είναι δίπλα της και πως πρέπει να μείνει δυνατή για το παιδί. Της υπόσχεται πως ο γάμος τους θα είναι λευκός και δε θα την ενοχλήσει ποτέ. Η Ιφιγένεια τον κοιτάει με ζεστασιά αλλά του ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως δεν υπάρχει άλλος άνδρας για εκείνη εκτός από τον Μίλτο. Η Ιφιγένεια ευχαριστεί τον Αλή για την βοήθειά του αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τη βοηθάει αφού δεν υπάρχει ποτέ καμία ελπίδα να είναι μαζί. Η μητέρα του Αλή στέκεται υποστηρικτικά και στον γιο της και στην Ιφιγένεια. Παρόλο που έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά δεν πιέζει τον γιο της για να μάθει την αλήθεια. Εκείνος στις ερωτήσεις της αρκείται να της πει πως όσα λιγότερα ξέρει τόσο πιο ασφαλής θα είναι και η Μελικέ καταλαβαίνει πως ο γιος δεν θέλει να μιλήσει και για αυτό δεν επιμένει.

Οι ετοιμασίες του γάμου ξεκινούν. Στο κρησφύγετο τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Ο Θέμης και η Βασιλική παλεύουν να κατεβάζουν τον πυρετό του μωρού αλλά μάταια…Το παιδί πια βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Στο μεταξύ οι πρώτες πληροφορίες φτάνουν στο Παρίσι πως η Αυστροουγγαρία κήρυξε πόλεμο...

Η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα σαρώνοντας στα νούμερα τηλεθέασης.

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα είχε ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι - Τι είπε

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για να έχει "πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο Κόκκινο Ποτάμι αλλά και στις Άγριες Μέλισσες ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει αποδεκτή καμία από τις δυο προτάσεις.

O λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο που με αφορμή την την συνέντευξη τύπου της νέας παράστασης “Περηφάνια και προκατάληψη” που θα ανέβει στο θέατρο Αλκυονίς ο ηθοποιός μίλησε Στη Φωλιά των Κούκου.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε πως αναμένει κάποια πρόταση για τηλεοπτική εμφάνιση. “Από το Κόκκινο Ποτάμι είχα πρόταση, όπως και από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν γινόταν να την δεχθώ γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί το σίριαλ Η Ζωή Εν Τάφω”.

“Γενικά, σε όποιο σίριαλ υπάρχει φέτος στην ελληνική τηλεόραση ήταν να είμαι” συμπλήρωσε με χαμόγελο ο νεαρός ηθοποιός. “Στο Κόκκινο Ποτάμι με προόριζαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιωάννη Παπαζήση”.Εντωμεταξύ δέιτε και ένα μεγάλο spoiler για το τέλος της Ιφιγένειας στο Κόκκινο Ποτάμι

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μόλις κυκλοφόρησε το περιοδικό TiVi ΣΙΡΙΑΛ με spoiler "βόμβες" για όλες τις αγαπημένες σας σειρές!

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Το μωρό της Βασιλικής και του Θέμη κινδυνεύει!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr 

Share